|
TUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia) (7. sayfa)
-
-
şuan tüm uzmanlar o kadar kolay oraya nasıl gelebildilerii sorguluyor sen hala aynı kafadasin orası normal bir yer değil oraya önüne gelen yaklasanamali AVM ye bile girmeden araçları kontrol ediyorlar anlamak istemiyorsan bana cevap vermek zorunda değilsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çernobil dizisi 1 inci bolum siğnak sahnesi
Olaya hakim değilim ama nizamiyeyi geçtilerse pek önleyememiş oluyor, bu durumda yol üstünde kontrol gibi ek sistem gerekli demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Internet Yasaklama adı Bant Daraltma olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diziye başlamayı düşünüyorum güzel mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
YouTube de girilmiyor. Sanki tüm ülkede saldırı varmış gibi davranıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
neyin provası acaba bu kadar her yerin kapatılması
-
Sence bu teröristlerin amacı ne? Orada öleceğini bile bile 3 5 kişiyi şehit edip öldürmek mi? Onların amaçlarını yerine mi getirelim? Makul olalım biraz.
Vay arkadaş nasıl bir zamana denk geldik?
-
birincisi o teroristler egitimli ve prof. suikastçı videoları izlersen silah tuttuysan hayatında anlarsın .zaten taksiciyi şehit etmeleri ve sevgiliymis gibi elele tutusmaları bastan belli ediyor.türkiye ve Türkler terörist suikastci yetistirmiyor.bu arada ülke yıkılmadı .savunma sanayi diyince aklına ne geliyor muhtemelen orası düşünce ülkenin savunması yerle bir oldu flan mı zannediyorsun yazdıkların seni bu kafada gösteriyor.sen ve yorumunu beğenenler sosyal medyada at koşturamayınca gelip forumlara dadanıyorsunuz :) .yazdigim yorumla cevabinın alakası yok bu arada milli ve vatani duygusu olan şuan bunun ne amacla yapildigini dusunur arkasında kim var neden normallesme dendigi gibi bu teröristler azıyor der ! neden kısıtlanıyoruz demez.sen saçını tara Anladın mı? sen burda bana cevap bile vermemişsin alakasız bir cevap.koyduğum lafı üstüne alınmışsın .rezil olmak için buğünü mü bekledin.
gram milli duygun yok hak helalden bahsediyor terörist saldırmış ülkene bebek katili saldırmış gelmiş hak helal diyor ya cidden komedi ya.
tv yi aç haber sitelerini aç sosyal medya yokken bunlar vardı gençsin heralde.yaz haber kanalı sitesini canlı yayını tıkla bitti.
dedi 10 saniyelik twit videosu izleyip tüm dünyadan haberdar olduğunu sanan varlık.
çok manyak belgeler sızdı öyle böyle komplolar değil :) gshsgaj naptın instada en gizli bilgilere sahibiz adımız deep dark bilmemne diyen sayfalardna mı gördün :)
bazıları şak diye mantıklı bir cevap yerim diye önden banlıyor heralde beni .adamlar sansasyon yaratmak için bu olayı yaptırıyor zaten öldürülüyorlar.muhtemelen 3.cü kişi bunları sattı.tabi hain derler düşünme tarzınız bile garip ve mantıksız her olayda saldırmak icin yer arıyorsunuz çocukluk hasımı gibi
Uganda taziye hükumeti bakanlarını izledim, hepsi yan yana dizilmiş ne güzel kınamalar yapıyorlar, taziye mesajı veriyorlar maşALLAH. Var mı onlar gibi en iyi taziyeyi, kınamayı yapabilecek dünya da SubhanALLAH
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X