Şimdi Ara

TUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
13.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bak iste senin gibi tipler gelip burda yorum yapıyor. Demekki işe yaramiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 23 Ekim 2024; 21:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia)
  • Dezenformasyon dedikleri nane kimse iktidarı eleştirmesin.

• Reddit gitti geldi galiba...yada benden kaynalandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 23 Ekim 2024; 22:12:3 >
  • Kökünden kesin bu çile bitsinTUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia) 

• 100 senede olacak şeyler 10 günde oldu nerdeyse

• Arkadaş nedir bu sosyal medya platformlarını yasaklama sevdası ben anlayamıyorum bunu. VPN ile zaten giriliyor bir yerlere ben bu internete istediğim yere girebilmek için para ödüyorum. Madem yasaklıyorsunuz, yasakladığınız süre boyunca faturalarımızı karşılayın!
    VPN ile isteyen istediği yere giriyor zaten ne bu yasaklama sevdası?
    Oldu olacak tüm ülkenin elektriğini kesin ne oluyor yasaklayınca ellerine ne geçiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 3 Tane Terörist Koskocaman yerleşekeye kapıdan içeri girmişler hemde Taksiyle! Yazık nediyim Şehrin göbeğinde elini kolunu sallaya sallaya çok güzel iş yapıyorlar bravo.Gerçi ne olucakki başka Avm ye giren sıradan bir vatandaş bile güvenliğe çemkiriyor sen benim kim olduğumu biliyormusun hesabı bu Ülkede böyle bir zihniyet oldukdan sonra değişmez bunlar malesef.Heryerde güvenlik zaafiyeti kol geziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 23 Ekim 2024; 22:22:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resmen alakaya maydanoz işler yapıyorlar. Bant daraltma, haberlere yayın yasağı. İyi alıştırdı bunları akp ve mhp seçmeni. Bıktık bu ülkede yaşamaktan. Gidemiyoruzda lanet olsun.

• Ben cidden bıktım her fırsatta interneti kısıtlamalarından. Bu kadar rezilce bir durum olamaz. Her sıkıştıklarında hadi kapatalım fikri kimden çıkıyosa hakkımı helal etmiyorum.

• AKP özellikle MHP lideri Bahçeli çok seviyor bu işleri herşeyi kapatarak işi halledeceğini sanıyor eğitim kafa yapısı o kadar eski ki

Ölen sayısını , olayların videolarını bilgiyi onu bunu saklayarak olayları kapatmak kimin aklına geliyor?

Abi siyasal İslam partilerinden nefret ettim hakkaten şeytanın aklına gelmeyen ne varsa bunların aklına geliyor

Hayır interneti kapat haberleri kapatınca o olay yaşanmamış mı oluyor? Kafayı kuma gömen deve kuşu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velvet Golet -- 23 Ekim 2024; 22:37:32 >
  • İyicene kabak tadı verdi bu olay komple kapatın gitsin ozaman ne bu aç kapa aç kapa bant daraltma yeter be kardeşim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telegramdan ne istediniz, ben kendime sınava çalışmak için sınıf grubundan slayt yüklüyordum

• paşalı kullanıcısına yanıt

katılıyorum hocam. terörist başı meclise gelsin diyen insanlar var. biz kimlerle aynı ülkede yaşıyoruz ya.

• Yine birileri internete gizli belge sızdırmış diyorlar ne belgesi bunlar ?? bilen varmı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 23 Ekim 2024; 22:47:48 >
  • Başlıktaki parantez içindeki son kısımda yer alan (iddia) yazısını kaldırın. Basbaya gerçekleşen bu. Hiçbir yere girilmiyor VPN'siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Ekim 2024; 22:50:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi vpn’i kullanıyorsunuz söyler misiniz? Çoğu pasif durumda çalışmıyor gibi bir şey etki etmiyor

• ayavas kullanıcısına yanıt
    Kendi gibi düşünmeyeni hain ilan eden her şeyi savunan birisi çıkmış yine.. ne faydası var interneti kapatmanın ?

• İddia mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.