Şimdi Ara

TUSAŞ (TAI) saldırısı sonrası Instagram ve Twitter'a internet bant daraltma uygulanıyor (İddia) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
13.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha fazla kontrol daha fazla sorun demektir. Önemli olan insanların özgürlüğünü daraltmadan güvenliği sağlamak. Yoldan geçen herkese kimlik sormaya, herkesin üstünü aramaya kadar gider bu iş böyle giderse.

İlk önce Ankara'nın girişine polis koymakla başladi. Sonra aştı ye sanki havaalanına giriyormuş gibi x-Rayler kurdular. Neye yaradı? Hiç bir şeye. Sadece masum vatandaşa eziyet...

Güvenlik, özgürlükleri azaltarak sağlanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

Kardeş, haber alma özgürlüğü asıl bu tip olaylarda önemlidir.

Neyin haberini alacak yoksa millet. Ağacta kalmış kedinin itfaiye tarafından kurtarılma haberini mi?

• Cocuk oyuncagi ettiler iyice bu interneti kapatma olayini. Iyice simardi bunlar. Siz kimsiniz benim aylik 650 TL verdigim interneti kisitliyorsunuz ulan ? Hayirdir oglum ?

• günde 16 saat çalışıyorum. 6 saat uyuyorum. kişisel olarak kalan 2 saatim var. hatta iş yerine gidiş gelişi sayarsak 24 saatten 1 saat kalıyor bana. Onda da internete giremiyorum. Bele vaziyetin..

• Twitter VPN ile girebildim, YouTube kapalı beya. Yani şuanda sosyal medya kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 24 Ekim 2024; 6:34:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu yönetimle bu ülkeden bir cacık olmaz, hayırlı uğurlu olsun BOP projeniz...

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Rende binasında yoğun çalışma var, daha önce ismini görmediğim yeni hesaplar hep sana cevap yazanlar birileri destek için ek adam almış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.