Şimdi Ara

TUTANAKSIZ TAMİR HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün cenazemiz vardı ve ido nun önünde otopark bölümünden akrabalarımı aldıktan sonra park bölümünden yola çıktım ve bir minibüs üstüme geri geri gelmeye başladı geriye gitmem mümkün olmadı yaklaşık 10-15 saniye kornaya basmama rağmen gelip aracıma vurdu, onun aracında ve benim aracımda tutanak olmadığı için tutanak tutamadık ve yukarıda bahsettiğim gibi cenazemiz nedeniyle acelem vardı, kişi de aracın yeni olduğunu 10 günlük olduğunu ticari olduğunu ve evraklarının olmadığını söyleyim bunu para ile halledelim dedi, ben de tamam olur dedim aracların fotosunu çektim ve kişinin numarasını alıp ordan ayrıldım, bugün elemanı fiyat vermek için arıyorum ancak telefonlarıma bakmıyor, beyana dayalı bir tutanak düzenleyip bu kişinin kaskosundan kestirebilirmiyim? bu durum ido güvenlik kamera kayıtlarında da var, ya da başka ne yapabilirim? trafik polisine gitsem sorunumu halleder mi? ( evet kabul ediyorum salaklık ettim )

• Hocam güvenlik kamerasından bir şey çıkmaz ki.Adam "Konuştuk halettik helalleştik o an" dese birşey yapamazsın.Tamamen adamın vicdanınıa kalmış gibi gözüküyor.
  • Herkesin cebinde akıllı telefon var artık tutanak bulundurmaya gerek yok. Mobil kaza tutanağı programı ile halledebilirsiniz. Şu saatten sonra adamın vicdanına kalmış. Yine de polise ya da sigortaya danışın.
  • aracın plakası mevcut ise trafik mahkemesine aracıma çarpıp kaçtı diyerek dava açmanız gerekiyor :) polis yada başka bir kurum herhangi bir işlem yapımıyor malesef. ya kendi kaskonuzdan yaptıracaksınız yada ben kaskomu bozmak istemiyorum derseniz başta dediğim yolu izlemeniz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İmei yasası hk.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.