Şimdi Ara

Tutar mı sizce bu yolo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uber' e rakip olarak geliştirilmiş. Tamamen yerli kaynaklar kullanılarak geliştirilmiş. Ne dersiniz tutar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafemre -- 17 Şubat 2018; 21:13:57 >

• Merhabalar
    Aslında sizde dediniz yerli kaynaklar denilince içimden neden olmasın diyorum.İyi bir pazarlama stratejisi ile bu yolo iyi yerlere gelir diye düşünüyorum.
  • Dediğiniz gibi iyi bir pazarlama stratejisi ile hedefine ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafemre -- 24 Nisan 2020; 1:47:43 >
  • İstanbul haricinde başka bir şehirde de hizmet verecekler mi acaba? Mesela Şanlıurfa'da?
  • Taksicilere çok büyük darbe uber vb. uygulamalar.Kişi sayısı fazla olmadığı sürece kullanmamaya çalışıyorum.

Kar marjını düşük tutarlarsa müşteri toplamak için kısa zamanda büyüme sağlayabilirler.Zira uberde bile yakın çevrede bazen araç olmuyor; merkezi bir konumda ikamet etmeme rağmen.
  • Linkte verilen açıklamadan anladığıma göre Yolo, Uber' e göre biraz daha lüks taşımacılığı öne çıkarıyor. Daha çok VIP araçlar için herhalde taksicileri fazla etkilemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.