Şimdi Ara

Tutulmayan araç alırmısınız ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tutulmayan araba alırım tabikide ama cerry gelly gibi saçma sapan çin çakması araçlar almam tabiki kalitesiz uyduruk arabalar. Mesela tutulmayan nissan juke alırım , ford mondeo alırım , mini countryman alırım , opel mokka alırım vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    tutulan araç prim yapar yaptığın primi gider başka tutulan araca verirsin :) elde var "0"

Aracın temizse 1 günde satarsın, fiyatınıda benim aracım temiz diye +5 koymazsan satılır. tutulmayan araç diye bilinen lagunayı ilana koydum yarım günde satıldı.
  • mitsubishi marka arabam var. birincisi mitsubishi'nin altı ayda satıldığı kocaman bir yalan. bilip bilmeden sallamayı seviyor insanlarımız. temiz bir mitsubishi ilanda bir hafta bile durmuyor, anında gidiyor. ama şöyle de bir şey var ederi sallıyorum 80 bin lira olan arabaya 100 bin yazarsan tabii satamazsın. bu da sadece mitsubishi'ye özgü bir durum değil. parçasının ve ustasının bulunmadığı ise külliyen yalan. zaten kolay bozulmadığı için usta derdiniz olmuyor. parçaya gelince, yetkili servisinde, özellikle ankara ve istanbul'daki çıkmacılarda, parçacılarda bol bol parçası mevcut. hem de her çeşit. her sanayii'de bir mitsubishi ustası bulunur. canter'den l200'den l300'den anlıyor adamlar binek mitsubishi'den mi anlamayacak? ben hiç usta sıkıntısı, parça sıkıntısı yaşamadım. nerede olursam olayım ustasını da parçasını da hep buldum. dedemde 94 model, türkiye'de çok nadir bulunan bir mitsubishi pajero var. 2800 cc turbo dizel. tekirdağ'da sanayi sitesinde ustası var bu aracın. yetkili servisi de ilgileniyor, çorlu tufanlar otomotiv sağolsun bikaç konuda seve seve yardımcı oldu bizlere. adamlar sattıkları ürünün arkasında, yıllar geçmesine rağmen...

insanımız dsg'si bozulan golf'ü tutuyor, cvt'si cortlayan micra'yı tutuyor. benim param kıymetli böyle arabalara hem vaktimi hem de naktimi harcayamam. alırım mis gibi '''tutmayan''' bir japon, keyfime bakarım. zaten al satçı değilim, uzun dönem kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 23 Eylül 2019; 22:14:50 >

• Her araç alınır. Olay tamamen f/p ile ilgili. En basitinden senin verdiğin örnekten, alacağın geely'nin karşılığında 2-3 bin daha koyup toyota alınabiliyorsa alınmaz. Yok geelynin karşılığı faça şahin ise alınır.

Biraz da neyle neyi kıyasladığın önemli. Ki ne geely ne de tata çok dolu araçlar getirmiyordu. O yüzden öyle donanımsal bir üstünlüğü de yoktu.
  • Tutulan araç alinir tabiki diger turlu ariza verse ustasi bile bulunmaz bulunsada yarim yamalik is yapar parcasi bulunmaz servisi bulunmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizel otomatik linea aldım. Almadan önce, hatta binmeden önce herkes 40liraya o araba alınır mı dedi, şimdi hepsi satayım diye bekliyorlar. Verin 50 kağıt satayım diyorum onu da verecek paraları yok.

• Rkx kullanıcısına yanıt
    3 sene önce 31e aldığım laguna 2ye 6 ayda 3 müşteri çıktı 37 veren bile var

• 2. Elde doğru fiyata her araç alınır. Binilir satılırda. Hiç problem yaşamazsınız.
    Tek sorun usta ve yedek parça bulmak küçük yerlerde sorun olur. Misal tutulan bir araç ise ustasıda parçasıda bol olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba içime sindiyse alırım. Uzun süreli binilecekse tutup tutmaması çok mühim değil. Aldığımız arabaya ortalama 5 sene bineriz.

• laguna 3 aldım iyi ki tutulmuyor diyorlar arkada passat yazsaydı fiyat direk 2 katıydı , 5 senedirde biniyorum sarf malzemesi yağ bakımı dışında tamire gitmedim

edit: akü bile değişmedi daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 24 Eylül 2019; 19:59:4 >
  • İki yıl önce kardeşim tutulan bir araç aldı ben tutulmayan bir araç, tamamen tesadüf oldu, denk geldi aldık ikimizde, neyse kardeşimin tutulan arabasının fiyatı iki yıyda %50 ye yakın prim yaptı ve geçen hafta sattı, benim arabanın fiyatıysa yerinde sayıyor, aldığım fiyata satabilirsem iyi, tavsiyem internette atıp tutan ergen tayfaya bakmayın iyi kötü piyasası olan bi araç alın

• Uzun süre kullanacaksam...Yedek parçasını bulabileceksem...Otomobil gerçekten temiz ve ucuzsa kim ne derse desin umurumda olmaz...Gidip alırım...Burada canı çıkmış parçası yok bazı lüks arabaları insanlara tavsiye edenleri kınıyorum…...Sapla samanı lütfen ayırın....Saygılarımla....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.