Bildirim
Tutulmayan araç alırmısınız ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Valla tutulan bir aracın hiç tutulmayan bir motorunu aldım çok memnunum. Bundan sonraki araçlarım da böyle olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tutulmayan aracın bir illeti vardır ki tutumamıştır yoksa neden daha eskisine millet aynı parayı versin! Bi de satarken bi sürü para kaybı, aylar sürer elden çıkarması.
Tutulan araç hem prim yapar hem kolay satılır temiz kullanılmışsa daha az arıza verir çünkü daha çok satmıştır ve kullanıcı yorumları medyada daha çoktur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar da tutulmayan değil ama tipi hoş modeller olabilir, çöpe atacak param varsa : infiniti fx35 veya mazda rx falan alınabilir.
Mondeo vardı 2010 titanyum üstelik 1.6 motor ama satmaya çalıştım bazı al sat işi yapanlar çek ile bir sene vadeli satmak istediğim halde biz bu arabayı almayız dediler. Temizdi yani araba. Satamadım, üçkağıtçı dolandırıcı birine verdim. Paramı aylar sonra zor kurtardım.
F/P orani iyi olan her araci alirim ama çinlilere guvenmiyorum
Araba alırken 2.eli umurumda olmaz.tasarımını beğendiysem alırım.
hep bir lancer hayali vardı sağolsunlar piyasası yok diye herkes soğuttu, ha bundan sonra evo bakarım olursa o ayrı seviye atladık :D -
Alınır güzelce binilir. Nedir bu tutuldu diye 10 yaşında araba yerine 4 yaşında araca binilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de Multiair bravo var, piyasası yok dedi herkes, ben inat edip aldım. Çok memnunum, aynı paraya alabileceğim diğer araçlara göre hem performans hem donanım olarak çok daha iyi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Araçlarımın hepsi sözde tutulmayan araçlardı ve hepsi en geç 1 haftada satıldı
2011 Mitsubishi Colt
2012 Fiat Bravo Multiar
2014 Peugeot 308 -
bunlar tutulmayan değil olmayan araçlar uzak durun -
Ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim.. -
Tutunmayan araçlar değil bunlar çöp zaten yemin ederim beleşe versinler en krallarını.. 95 renault 9 vermem..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 17 Ağustos 2019; 2:38:28 > -
Gidip cherry tata proton gibi dandik markaları almam mesela alfa romeo 159 alırım
Aracımı satacağım kişi alırım. :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bunlar çin malı araçlar. uzak dururum.
tutulmayan denince aklıma mesela chevrolet cruze geliyor. onun da turbo veya dizel olanını düşünürüm. bizim ülkede tutulmayan ürünler avrupada ve amerika'da yok satabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana333
Araba alırken 2.eli umurumda olmaz.tasarımını beğendiysem alırım. -
Tutulup, tutulmamasından ziyade arıza-kaza durumunda parçası ne kadar sürede temin edilir o önemli. Daha geçenlerde forumda okudum, Nissan Pulsar sahibi bir arkadaş sanırım 1 aydan uzun süredir parça bekliyordu. -
Ssangyong Kyron.
Arabayı almadan önce iyice araştırdım, satmak için değil binmek için aldım. İyi ki de almışım dediğim nadir şeylerden biridir. İnsalar duyunca bi ilk başta neden aldın boş yere bunu diyor, binince de o paraya bu arabayı nasıl aldına dönüyor
Her aracın piyasası vardır, kimi az satılmıştır kimisi çok ama hepsinin alıcısı elbet çıkar. Mantıklı alışveriş yaparsanız zarar etmezsiniz sonuçta az satılan bir aracı sizde alırken uygun fiyata alacaksınız. Not: Mazda 3 aracımı, dizel golf aracımdan çok daha hızlı ve zararsız sattım. Gene imkanım olsa tercihimi Mazda dan yana kullanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Tutulan araba alacağımı sanmam.
Milletin tutulan araba takıntısından dolayı uygun fiyata güzel arabalara biniyoruz. |
Çünkü insanlar bilmiyor, araştırmıyor, öğrenmiyor. Çoğunun yabancı dili yok, bildiğini zannettikleri de Türkçe kaynaklardan, ondan bundan duyduğuyla sınırlı kalıyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi çoğu kimse; dolayısıyla aklı ve bilgisiyle değil sürü psikolojisiyle hareket ediyor.
Tüm bunların üzerine insanımız bir de gösteriş meraklısı. Söz konusu çoğunluk, aynı fiyata her yönüyle üstün olsun, bunu iliğine, kemiğine kadar bilsin, yine de (örnek) Skoda yerine VW tercih ediyor. Bir şeyin genellik arz etmesi doğru olduğu anlamına gelmez. Aracın piyasa genelinde "tutmayışı" için binbir türlü sebep varken ne yazık ki ülkemizde teknik ve bilgi bu sebepler içinde başı çekmiyor. |
Umarım bu yazıyı yazarken ciddi değildiniz.Her tutulmayan araç sorunlu mu? Bizim ülkedeki sorun marka algısı ve takıntısı var genelde bu +35 yaşlarda oluyor.Yok logosu yeter yok adı yeter diyip piyasanın içine ettiler zaten.Şuan kaliteli bir çok araç var bknz ; Subaru,Mazda vs vs bunlar sorunlu olduğu için mi yoksa logo takıntısından dolayı mı tutulmadı sizce?
|
Bende de Multiair bravo var, piyasası yok dedi herkes, ben inat edip aldım. Çok memnunum, aynı paraya alabileceğim diğer araçlara göre hem performans hem donanım olarak çok daha iyi.
|
Araçlarımın hepsi sözde tutulmayan araçlardı ve hepsi en geç 1 haftada satıldı
2011 Mitsubishi Colt 2012 Fiat Bravo Multiar 2014 Peugeot 308 |
Mesela Subaru boxer motoru internet te tamir video su var çok komplike ve toplaması ayrı bir ustalık istiyor, haliyle ancak servisinde iyi paraya hakkından gelirler. İyi de benzin yakıyor ve 0-100 ahım şahım değil!
Mazda da aynı Cruze gibi çok yakar, az kaçar ve atmosferik olmaları işi bozuyor, dayanıklı olabilirler fakat rakiplerinden yavaş kalıyorlar. RX 8 spor modeli wankel rotary motor desen çabuk ölüyor ve tamir olmuyor. Millet esasında akıllı, tamiri pahalı, başına iş açacak arabadan uzak duruyor çünkü zaten borç harç araba alıyor, geriye oynayacak para kalmıyor. |
Benzer içerikler
- araç paket sorgulama
- arabada uyumak
- kia xceed yorum
- dsg şanzıman nasıl
- araba kapısı kapanmıyor
- opel mokka 2024
- bmw i7 sıfır fiyatı
- zeekr 001 fiyat
- honda zrv 2024 fiyat
- lexus lbx teknik özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X