Şimdi Ara

Tuvalet Tıkanıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 6 ay önce falan arkadaşımın evindeki tuvaleti çok pis tıkamıştım 2 gündür mıçmamıştım ve kabız olmuştum orda patlak verdi ve mıçtıktan sonra sifonu çektiğimde moklar gitmedi bir kaç kez daha çektim yine düzelmedi moklar suyun içerisinde yüzüyordu, şimdi arkadaş yılbaşında yatılıya çağırıyor. Ben annesinden utanıyorum gerçekten çok pis tıkamıştım, tıkadıktan sonrada hiç konuşmadım annesi ile sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonty -- 30 Aralık 2015; 0:26:47 >

• Baskasina soz verdim de gitme. Veya ihale babaya kalmistir belki bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Baskasina soz verdim de gitme. Veya ihale babaya kalmistir belki bilemiyorum.

Hocam arkadaş ,en fazla 5 saniye utanıcaksın selamlaşırken bidaha benim odaya geçiçez diyor sence değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonty -- 30 Aralık 2015; 0:31:56 >
  • Artık mıçarken arada bir sifona basmayı unutma o zaman :D

Ben olsam gitmezdim arkadaşının evine
  • İyi güldüm gece gece. Bilemedim git mi gitme mi
  • Neden oylr biraktin ki biraz beklesen giderdi onlar.

• Leonty kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin, ben arkadasimla girmek istemezdim yeni yila napacaksiniz olm birlikte? al cerezi fistigi ac victoria's secreti evde, uykun gelince yat uyu. Miss

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun tıkanıklığı alerji
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.