Şimdi Ara

Tuya openTherm termostat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tuya openTherm termostat önerisi olan varmı? kazan suyu sıcaklığı, kullanım suyu sıcaklığı ayarlanabilir olursa şahane olur..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bulabildiniz mi?

• Mkfzdmr M kullanıcısına yanıt
    yok henüz bulamadım. Az elektronik ten anlarım. Tuya ir verici kullanarak bir attiny13 optokuplor vs iarabirim ile kombiye kazan suyu, kullanım suyu sıcaklığı isteme bilgisi gonderebilecegimi inanıyorum. Tuya ile veri almasını bilmiyorum.. bu yüzden sadece ir aracılığıyla öle bilgi göndereceğim.. de keyif ne zaman gelir o zor is

• Meross'un temrsotatı kullanıyorum şık güzel ürün. Ancak opentherm olmaması anlaşılır bir şey değil. Nerdeyse hiç bir wifi/tuya üründe bulamadım. Opensource bu protokol ekstra bir HW gerekli mi? Tek terminalden iletişim geçiyor. oysa mevcut wifi termostatlar sadece combi on/off yapıyor röleden farkı yok. Radyatör sıcaklık suyu bazen kritik oluyor ayarlanabilseydi iyi olurdu. Bunlara custom sw atılabilir mi? Birde her marka opentherm'de farklı comand mı gönderiyor, o yüzden mi eklemiyorlar? Incelemedim açıkcası ama o kadar zor değil gibi entegrasyon sadece protocol ise bir sw update iş görebilir

eğer eski termostat IR uyumlu ise basit IR wifi dönüştürücü iş görür. Ancak sadece bilgi gönderir.

• Ben geçen Ocak ayında böyle bir thermostat almıştım, ısı pompası için. Gerçi sonra üzerindeki diyotlardan bazıları sürekli yanmaya başladı. Amazon da para iadesi yaptı. Tuya üzerinden çalışmasında sorun yok o yüzden hala değiştirmedim ama aliexpress'de buna benzeyen bir sürü ürün var, onlardan birini alacağim.

Tuya openTherm termostat

Tuya openTherm termostat
    Tuya openTherm termostataliexpress.
    Tuya Smart Thermostats Programmable For Gas Boiler /Water Valves/Electric Floor With Wifi Remote Control Works With Goolge - AliExpress 13
    https://www.aliexpress.com/item/1005006549869035.html?spm=a2g0o.cart.0.0.286938dawmJZ6U&mp=1

• asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    bu cihazlarda Kazan suyu sıcaklığını ya da kullanım suyu sıcaklığını kumaş edebiliyor muyuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Evet su sıcaklığını ayarlayabiliyorsunuz. Aplikasyonda böyle gözüküyor.

Benim cihaz şu anda kapalı olduğu için karanlık gözüküyor.

Gözüken oda sıcaklığı 19 derece, ben 24 dereceye ayarlamışım. Oda sıcaklığı 24 dereceye gelince duruyor.

Burada kriter oda sıcaklığı, sadece su ısıtmak isterseniz nasıl olur bilemiyorum.

Tuya openTherm termostat

• bu ürün sadece on/off yapıyor ve pek kaliteli değil gibi (hangisi kaliteli zaten tartışılır). oda sıcaklığı için kombi veya ısı pompası contact ile çalışan ısıtıcıalrı açıp kapatıyor. sizin uygulamada hangi bölüm ısıtma suyunun sıcaklığını ayarlamaya sağlıyor? opentherm ile ilgili bir ibare göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkfzdmr -- 7 Şubat 2025; 23:4:11 >
  • Mkfzdmr M kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi su sıcaklığını ayarlamıyor ama ısıtıyor. Daha önce paylaştığım su sıcaklığı sensor'ü ile beraber kullanarak ikisini tuya app üzerinden otomatize edebilir misiniz diye aklıma bir fikir gelmişti. Ama yapılabilir mi emin değilim, bir de bu tip thermostatlar oda sıcaklığını baz aldıkları için istenilen ısıya suyu getiremezler herhalde.

• Belki bu ürün iş görür

I just found this on AliExpress: 

SAR274.99 | Tuya WIFI Temperature Sensor Water Level Thermostat Controller 220V Tank Pump Valve Boiler Pool Shower Thermometer Smart Life

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.