< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
firma sahipleri buradaki arkadaş kadar düşünmüyordur kampanya koşullarını suistimali vs...
hayır sanane arkadaşım adam isterse 30 kere roller coastera binip beyin kanaması geçirir, ister kusana kadar çarpışan arabaya biner, kimi ne enteres eder. bu ülkede çoğumuz özellikle 90 lar ve öncesi doğan bir sürü insanın en büyük hayali uktesi nedir biliyor musun, akülü arabadır . biz şeker pancarından araba yapmış çatapatla mantar tabancasıyla leblebi tozuyla büyümüş nesiliz. senede 1 kere 15 gün kurulan panayırlarda harçlıklarımızı biriktirip 1 tur akülü araba sürmek, babayla amcayla abiyle çarpışan otolara binmek için, langırt oynamak tüfek atmak için senenin geri kalan 350 gününde gelecek senenin panayır hayaliyle yaşamaktı bizim çocukluğumuz. atari salonlarında 1 jetonla saatlerce oyun oynamaktı.. 36 yaşıma giriyorum, çoluğa çocuğa karıştım ama hala mahallede parkta top oynayan çocukların toplarına içim gider, çocuğu yeğeni bilmemneland larda oyuna götürünce onlar kadar jetonda kendime alırım çocuk sıkılır hadi gidelim der benim gözüm hala oyun makinelerindedir. ve zincir marketlere her akülü araba geldiğinde yüreğim cız eder lan alsam gizli saklı 2 tur binsem beni çeker mi diye düşünürüm. Allah'a şükür 18 senedir kendi aracım var ama bu bambaşka bir özlem, ne diyordu çocuk "Anlayamaz mısınız" ![]() rahat bırakın kardeşim insanları, lunaparka giden adamdan ne zarar gelir millete. ayrıca ortamlarda sanat toplum içindir diye goygoy yaparsınız, sinemada sanattır, bizim insanımız suistimal eder diye şikayet edeceğine firma yetkililerini salonları büyütmek konusunda uyarmak daha entelektüel ve sosyalist bir hareket olur. meriçlik yapmanın alemi lüzumu yok, 179 lira para verip 1 sene lunaparkta eğlenirim kafasındaki adam ne cinayet işler ne taksim meydanındaki barzolar gibi milleti taciz eder. keşke İstanbul'da yaşasamda bende katılsam etkinliğinize. gidin arkadaşlar binin roller coasterlara vurun kırbacı vurun kırbacı ![]() |
Ankara köyümüzde böyle onalaklarimiz yok. Ne varsa büyük şehirlerde var!
|
Eksik kalsın markete bile yarım saatte gidip geliyoruz büyük şehir büyük dert.. hiç özenmeyin trafiği havası ömür kısaltır kaçıcam İstanbuldan bende yaşanmax..
|
Bugün gidip aldım, bazı bilgiler edindim; Kart Gamecenterda 4 dakika arayla çalışıyor yani bir cihazı çalıştırdıktan sonra 4 dakika beklemeniz gerekiyor diğerlerini calistirabilmek için. Sinema günlük 5 defa ile sınırlandırılmış. Gayet iyi bence.
|
adam sana 180 liraya 1 sene !!!! bu kadar imkan sagliyor , sinemalar 15-20 den asagi degil , o tren kisi basi tek binis 25 lira idi galiba , giris bile 5 lira idi , akvaryum , bowling indirimine girmiyorum bile
babanizin parki olsa bu parayi 1 senelik o da ister sizden , hala daha 12 degil 16 dakika ,dava acarim diyenler iste siz gibiler yuzunden boyle kampanyalara bu sartlar konuyor zaten .. konmali da .. 1 saat ara ile 2 kere bin trenine tatmin ol , hemen ineyim bir daha bineyim deme , 10 kere gidip 20 kere binsen zaten indirimin dibine vurursun , 15-20 kere de sinemaya gidersin , 3-5 kez de akvaryum daha ne ya , daha ne !!!! |
Kardeş sana göre oyle olabilir bende günde 500 kez binicem demiyorum ama ben buraya geliyorsam banada herhangi bir şart sınırlaması yapmıyorsan sözleşmede ozaman bana kafandan süre uydurmayacaksın arkadaş. Bu yaptığın kanunsuzluk olur emin ol.benim derdim de bu çirfeklik yapmak değil ama derdimiz bu şekilde keyfilik olursa bende gerekirse dava ederim şimdiye kadar dava edip te haksız olduğum hiç bir konu olmadı ve hepsinide kazandım. Kimsenin karşısında enayi çocuk yok kimse kafasına göre iş yapıp milleti yanıltamaz.avrupa standartını insanlıgı öğrenecekler arkadaş.ne sunuyorsan onu eksiksiz vereceksin. Ben istersen hergün gelir sonuna kadar binerim eğer ki göze alamıyorsan vermiceksin kampanya.boş konuşmanın alemi yok
|
Birde okumuş insan olacak bazıları, kalem sallayıp mürekkep yutmuş olup örnek olacak, adelet anlayışında örnek olacak, yakıştı mı bizim insanımız şöyle yapar böyle eder, zebani gibi milletini yaftalamaya arkadaş.
Her iş kitabına göre yapılır ise ve denetlenirse kimse suistimal edemez. Dünyanın her yerinde suistimal edenler olur, olacaktır. Lakin gelişmiş toplumlarda suistimali daha az görmenizin nedenlerinden biri alım gücü daha yüksek olması, yani doymuşluk, belki daha da önemli nedeni, her husus ince detayına kadar kurallandırılır, itiraza,yanlış anlatmaya dolayısı ile hukuken hak doğmasına yol açılmaması için önlem alınır. Böylece suistimal de, hukuki fesatlık ta en asgariye iner. Orda burda bizim insanımız suistimalci ithamları ile positif ilim olmaz, positif insan da olmaz, yakışmıyor, bu böyle biline... |
bos konusmuyorsun ama art niyetlisin
sen 500 kere binme demiyor adam zaten , senin turnikeyi gecer gecmez bir sekilde kartini baskasina vermene engel olusturuyor .. bu 10-15 dakikalik sure zaten o giseyi gecip tekrar indikten sonra giseye gelmen arasinda gecer bence sen firmayi dava filan etme ama hic alma madem bu kosullar uymuyor , bak ogrendin bunu almamisken , aldiysan da iade et parani geri versinler oncelikle verilen bir indirime , avantaja saygisi olmasi lazim toplumun , sen nezninde demiyorum , genel ... |
Hayatta yazili olmayan kurallar vardir ... Mantikli ve makul ,olculu olabilmek gibi.
Sana davadan kazandigin "helal" paralarla bol sans diliyorum arkadasim |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 12 Aralık 2017; 0:4:5 > |
|