Merhaba arkadaşlar kısmetse 2 aya evleneceğim, Televizyon konusunda kararsız kaldım yardımınıza ihtiyacım var. Bayadır araştırıyorum çok anlamadığım için ne kadar araştırdıysam kafam daha çok karıştı
Bütçemi 6bine kadar zorlarım . Benim beğendiklerim bunlar. Sizlerden destek rica ediyorum. Aydınlatın kardeşinizi. Tvyi Film, spor, Pes için daha çok kullanıyorum.
1-Android ve Amoled yüzünden aşağıdaki ürün kafama yattı, Philips servisi kötü diyorular.
Philips 50PUS8505 4k uhd android televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Philips 50PUS8505 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
hocam sizinle aynı arefedeyim.:D evlilik için iyi bir tv arıyorum 1-PHILIPS 50PUS8505 bu model için söylenti :D var komik gelebilir ama 2020 model olmasına rağmen bir önceki serinin ram ve teknik parçaları kullanmışlar . Bu konu biraz düşündürücü. 2-LG NanoCell 55SM8000PLA 8000 serisinde genel olarak sorun olduğu söyleniyor ışık süzmesi problemi çok var bütçe yetiyorsa 8200 serisine geçilmeli. 3-LG 55UM7450 55" bu serigeçen yılın serisi ve vatan gözüken teşir bir ürün diğer firmalarda bu fiyat yok 4-PHILIPS 50PUS7304 bu ise 1. maddede yazdığım bir önceki seri. yani modeli eski
gelelim kendi fikrime bu moddelerin hepsi 50 hz yani gerçketen inanılamz farkları olan modeller olduğunu düşünmüyorum. bütçe yetiyorsa 100hz modellere geçilmeli ki samsung Samsung 55Q70T serisi mesela takipteyim ama çok pahalı geliyor banada :D
50 hz alıcaksamda karar verdim kendimce zaten istediğim televizyoon olmuyor yeni çıkan toshiba(vestel)