Bildirim
Tv Almak , Araba Almaktan zormuş..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynen ya lw serisinden almak istiyorum ama yorumlar böyle kesin değil ben 3d için alıcam ama kimi diyor vasat kimi diyor idare eder bana süperi lazım dısarı cıkmıs gibi yani çok eskiden sınemada trex filmi vardı dinazorlu acayip bi 3d efekti vardı onun gibi istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum :) -
Yorumların farklı olması normal, herkesin 3D den beklentisi farklı çünkü. İnternetten edinip TV den USB ye takıp izledikleri filmlerden sinemadaki 3D kalitesi bekleyen insanlar var, ya da mağazadan Blu-ray kaynaktan gelen filmler evde neden aynı görüntü kalitesini alamıyorum diyenler. En güzeli gidip mağazada kendin izlemen, sonra kaynağına göre TV görüntüsünden ne bekleyeceğini iyi bilmen. -
seçim yapmak gerçekten zor;
- odanın boyutlarına göre alabildiğin kadar büyük boyutlu bi tv al zamanla göz alışınca 46inch de küçük görünmeye başlıyor, ben 55inch almaya karar verdim
- işlemci ve görüntü kalitesi çok iyi olsun dersen sony hx yada nx serilerine bakacaksın ama şu anda fiyatları yüksek ben o yüzden yazı bekleyeceğim
- 3d falan takılma salla, çok fazla kullanılabilecek bi özellik olduğunu düşünmüorum tv karşısında ne kadar gözlük takmaktan keyif alırsın bilemem, ben 3d izleyeceksem sinema ortamını tercih ederim haftada 1 gitme alışkanlığım var zaten
- ağırlıklı olarak film izlemek amacıyla alacaksan plasma tavsiye ediliyor.
- tv lerin smart ve internete bağlanabilme özellikleri de güzel, samsung smart özellikler açısından iyi ancak kumanda üzerinden nette surf yapmanın çok keyifli olmadığını okuyorum zamanla sıkılabilirsin bu özellikten
- sony tv ler her formattaki filmi oynatamıyor ancak çok önemli deil orta kalitede bir media player ile açamadığın format kalmaz
benim bugüne kadar ki incelemelerden anladığım asıl önemli olan görüntü kalitesi ve tv lerin işlemcileri, diğer yan özellikler olmazsa olmazlar değildir.
bir diğer konu da iyi görüntü için özellikle hd kanallar izliorsanız uydu alıcınızın da iyi bir marka olması gerekiyor. ferrariye lpg bağlatmayın derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X