Şimdi Ara

TV. DE DEVRİM 3D GÖZLÜKSÜZ TV. LERVE TV DÜNYASINDAKİ TÜM GELİŞMELER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
17.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde piyasada tv ye 3 d ozeligi katan cihazlar var nekadar basarili acaba ama orjinal kadar olmaz tahminimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

birde piyasada tv ye 3 d ozeligi katan cihazlar var nekadar basarili acaba ama orjinal kadar olmaz tahminimce

TV lere 3D özelliği katan cihazları hiç duymamıştım...

Onlar da neler ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

birde piyasada tv ye 3 d ozeligi katan cihazlar var nekadar basarili acaba ama orjinal kadar olmaz tahminimce

TV lere 3D özelliği katan cihazları hiç duymamıştım...

Onlar da neler ki?

özel bir aparat markası galiba panter di
  • quote:

Adını hiç duymadım...

Hani duymuş olsam da pek bir şey değişmezdi...

Her halükarda benim tercihim Toshiba 55ZL2 Quad Full HD Gözlüksüz 3D Akıllı TV'yi beklemekten yana olurdu...

Hiç değilse bu TV'nin performansını yakından görüp ikna olduktan sonra 46" boyutlu olanından (46" olanı fiyat olarak da daha makul olacaktır) edinmeye çalışırdım...
  • quote:

quote:

Adını hiç duymadım...

Hani duymuş olsam da pek bir şey değişmezdi...

Her halükarda benim tercihim Toshiba 55ZL2 Quad Full HD Gözlüksüz 3D Akıllı TV'yi beklemekten yana olurdu...

Hiç değilse bu TV'nin performansını yakından görüp ikna olduktan sonra 46" boyutlu olanından (46" olanı fiyat olarak da daha makul olacaktır) edinmeye çalışırdım...

46 bile 10000 tlden aşağı olmaz en azından beli bir süre için.
  • bence de en asagi 5ooo TL olur elinde patlar gibi toshibanin TR icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

bence de en asagi 5ooo TL olur elinde patlar gibi toshibanin TR icin

İlk çıkışta evet...

Ancak rakiplerde yeni nesil gözlüksüz Full 3D Akıllı TV üretimine başlayınca hayır...

Son kampanyalarla gaza gelip gözlüklü 3D Ready TV alanlar biraz üzülcekler ama...

En geç 2012 IFA ve CES fuarlarına kadar rakiplerde yeni modellerini peş peşe duyurarak bombayı patlatacaklardır...

Bunun kaçarı yok...
  • quote:

quote:

İlk çıkışta evet...

Ancak rakiplerde yeni nesil gözlüksüz Full 3D Akıllı TV üretimine başlayınca hayır...

Son kampanyalarla gaza gelip gözlüklü 3D Ready TV alanlar biraz üzülcekler ama...

En geç 2012 IFA ve CES fuarlarına kadar rakiplerde yeni modellerini peş peşe duyurarak bombayı patlatacaklardır...

Bunun kaçarı yok...

toshiba yapmista , teknolojinin krali sonyde.. zaten sony gozluksuz tv yapti bizim Turkiyede yok , + toshibanin tvsi Turkiyeye gelince sonyninde eli armut toplamayacaktir

• quote:

Ne kadar iyimsersin hocam... 5000 TL iyi fiyatmış, benden insaflı çıktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

aslinda en az 5000 $ diyecektim
  • quote:

quote:

quote:

Hah, bu oldu işte hocam. 5000$ bile elinde patlamaz zira zaten 3-5 tane TV gönderecek, onları da iç mimarlar toplar, yerleştirir hiç göremeyeceğimiz yerlere

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hah, bu oldu işte hocam. 5000$ bile elinde patlamaz zira zaten 3-5 tane TV gönderecek, onları da iç mimarlar toplar, yerleştirir hiç göremeyeceğimiz yerlere

aslinda olabilir , mantikli , toshiba marka manyaklari varsa dusunmeden alir biz hic gormeden bile bitebilir

• Marka manyaklarından ziyade konsept hastaları daha piyasaya çıkar çıkmaz tüketecektir gelecek olan 5 paneli ilk etapta.
  • Hep söylüyorum...

İsterseniz bir kez daha tekrarlayayım...

Söylediğiniz şeyler Toshiba'nın ilk lansmanı için geçerli... "Evet" ilk çıkışta fiyatlar biraz yüksek olabilir...

Ancak Sony, Samsung, Sharp, Philips, Panasonic ve LGE gibi rakiplerde yeni nesil gözlüksüz Full 3D Akıllı TV üretimine başlayınca "hayır"...

En geç 2012 IFA ve CES fuarlarına (belki o günlere bile kalmaz) kadar rakiplerde yeni modellerini peş peşe duyurarak bombayı patlatacaklardır...

Emin olun seneye bugün; "hangi yeni nesil gözlüksüz Full 3D Akıllı TV yi alalım?" konusunda konuşuyor olacağız...

İsteyen istediği kadar kafasını kuma gömsün...

Ama bunun kaçarı yok...

• aynen oyle , onumuzdeki 2-3 yil icinde cikacak tvlerin dizayninida merak etmiyor degilim , cok sahane tv yapacaklar bence dis gorunusuyle of dedirtecek adami
  • quote:

Hep söylüyorum...

İsterseniz bir kez daha tekrarlayayım...

Söylediğiniz şeyler Toshiba'nın ilk lansmanı için geçerli... "Evet" ilk çıkışta fiyatlar biraz yüksek olabilir...

Ancak Sony, Samsung, Sharp, Philips, Panasonic ve LGE gibi rakiplerde yeni nesil gözlüksüz Full 3D Akıllı TV üretimine başlayınca "hayır"...

En geç 2012 IFA ve CES fuarlarına (belki o günlere bile kalmaz) kadar rakiplerde yeni modellerini peş peşe duyurarak bombayı patlatacaklardır...

Emin olun seneye bugün; "hangi yeni nesil gözlüksüz Full 3D Akıllı TV yi alalım?" konusunda konuşuyor olacağız...

İsteyen istediği kadar kafasını kuma gömsün...

Ama bunun kaçarı yok...

yok valla ben daha memnunum bu sonymden demek istedgini anladim + teknoloji cok cabuk ilerliyor onune gecilmiyor valla ,

• bundan 6 yıl önce plazma tv yi hdmi ve compenenti bilmeyen insanlar vardı hata compenent bağlantıyı hiç bir yerde teknosa dahil bulamamış çoğu ne olduğunuda bilmiyordu nerden nereye
  • quote:

aynen oyle , onumuzdeki 2-3 yil icinde cikacak tvlerin dizayninida merak etmiyor degilim , cok sahane tv yapacaklar bence dis gorunusuyle of dedirtecek adami

Bırak 2-3 seneyi önümüzdeki yıl bugünlerde piyasada olanlar bile bugünkülerden çok farklı olacak...
  • Burada maalesef pek iyi bahsedilmiyor 3b özelliğinden. Derinliğin az, dışarı çıkma efektlerinin hiç olmamasından dem vurmuş inceleyen.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2392380,00.asp

Her halükarda güzel bir teknoloji tabi, inşallah layığı ile yapılır ileride, zevk ile seyrederiz. Yurtdışı fiyatı 8000 euro bu arada, bizde 9000 civarı ve üstü olur.

http://www.amazon.de/Toshiba-55-LED-Backlight-Fernseher-Full-HD-schwarz/dp/B005JX2QWS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarar -- 7 Şubat 2012; 14:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

Burada maalesef pek iyi bahsedilmiyor 3b özelliğinden. Derinliğin az, dışarı çıkma efektlerinin hiç olmamasından dem vurmuş inceleyen.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2392380,00.asp

Her halükarda güzel bir teknoloji tabi, inşallah layığı ile yapılır ileride, zevk ile seyrederiz.

Teknoloji piyasasında işler böyle yürür zaten...

Burada incelenmiş olan ürün aslında adı geçen Toshiba modelinin ilk prototiplerindendir...

Eminim Toshiba bütün öneri ve eleştirileri dikkate alacaktır... Zaten bu eleştirilerin çoğunu kendileri de tespit etmişlerdir...

Bu ürün ABD ve Avrupa pazarında nihai tüketiciyle buluşuncaya kadar daha pek çok değişiklik geçirecektir...

Acele etmeyin ve bekleyin...

Ama bu arada eski teknoloji ürünlerinden de uzak durun derim...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.