Şimdi Ara

TV. DE DEVRİM 3D GÖZLÜKSÜZ TV. LERVE TV DÜNYASINDAKİ TÜM GELİŞMELER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
17.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prototip değil yahu kendisi, Aralık'ta satışa sunulmuş zaten alet.

Merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

Prototip değil yahu kendisi, Aralık'ta satışa sunulmuş zaten alet.

Merakla bekliyoruz.

Linkteki inceleme Eylül 2011 tarihli IFA'da yapılmış...

Orada bu TV nin Aralık ayında Almanya'da piyasaya çıkacağı yazılmış... Ancak ben şu ana kadar bu cihazla ilgili herhangi bir ciddi yoruma rastlayamadım...

Zaten henüz ABD ve UK piyasalarında da yok... Asıl ciddi yorumlar her zaman için ABD'li tüketicilerden gelir... O adamlarda öyle marka model fanatikliği ve ben yandım başkası da yansın anlayışı yoktur... Eğer memnun kalmadı iseler vay o üreticini haline... Kimsenin gözünün yaşına bakmaz, gördüklerini aynen yazar ve adamın ocağına incir ağacı dikerler...

ABD ve UK piyasasından gelecek yorumları beklemekte fayda var...

• Linkteki inceleme Eylül 2011 tarihli IFA'da yapılmış...

Orada bu TV nin Aralık ayında Almanya'da piyasaya çıkacağı yazılmış... Ancak ben şu ana kadar bu cihazla ilgili herhangi bir ciddi yoruma rastlayamadım...

Zaten henüz ABD ve UK piyasalarında da yok...

Asıl ciddi yorumlar her zaman için ABD'li tüketicilerden gelir... O adamlarda öyle marka model fanatikliği... En önemlisi; ben yandım şundan başkalarına da aldırayım da onlarda yansın anlayışı yoktur... Eğer memnun kalmadı iseler vay o üreticinin haline... Kimsenin gözünün yaşına bakmaz, gördüklerini aynen yazar ve adamın ocağına incir ağacı dikerler...

O nedenle gidip dünün teknolojisine takılmak yerine nakitte kalıp ABD ve UK piyasasından gelecek yorumları beklemekte fayda var...

Kim ne derse desin; önünde sonunda gözlüksüz 3D teknolojisi oturacak...

• gozluksuz 3D teknolojinin daha oturmasina var 1-2 sene , daha yeni yeni gozlukluler oturdu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

gozluksuz 3D teknolojinin daha oturmasina var 1-2 sene , daha yeni yeni gozlukluler oturdu zaten

Gözlüklülerin daha fazla oturmasına gerek yok... Çaylarını içtilerse kalkabilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

gozluksuz 3D teknolojinin daha oturmasina var 1-2 sene , daha yeni yeni gozlukluler oturdu zaten

Gözlüklülerin daha fazla oturmasına gerek yok... Çaylarını içtilerse kalkabilirler...

guldum

• bence en güzeli lg nin lw5590 serisi gözlük var ama yormuyor şarzlı gözlüklerden daha iyi görüntü kaliteside güzel. bizim gözlüksüzü almamız 10 seneyi bulur her zamanki gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

bence en güzeli lg nin lw5590 serisi gözlük var ama yormuyor şarzlı gözlüklerden daha iyi görüntü kaliteside güzel. bizim gözlüksüzü almamız 10 seneyi bulur her zamanki gibi.

teknoloji çok çabuk ilerliyor seneye bu zamanlar bir kaçımız gözlüksüz sahibi oluruz .
  • valla bizi goturur 2 sene rahat tvmiz iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

valla bizi goturur 2 sene rahat tvmiz iyi
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: Gurk¥án

memnunsan mesele yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

memnunsan mesele yok

aynen oyle memnunuz tvden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

memnunsan mesele yok

aynen oyle memnunuz tvden

Olay burada noktalanıyor zaten.

• Aslına bakarsanız bende evdeki 2008 model Sony Full HD LCD’den memnunum…

Hatta ondan önceki yine Sony olan CRT TV’den de memnundum… Ki kıyıp atamadığım için kendisi halen evin bir köşesinde öyle vazo gibi durur… Sahibi ben olduğum için bir başkasından işgaliye parası da alamıyorum…

Eee… Ne olacak şimdi…

Memnunum…

Memnunsun…

Memnunlar…

Deyip…

Görüntü teknolojisindeki yeni gelişmelerle ilgilenmek yerine evdeki veya teknoloji mağazalarındaki mevcut eski nesil TV lere övgüler yağdırıp herkesi de bu şekilde düşünmeye, yazmaya ve gaza getirip almaya ikna etmeye mi çalışmalıyım?

Benim için bu sorunun yanıtı; kesinlikle “hayır”…

Evet…

Elbette evimdeki TV’yi kullanmaya devam edeceğim…

Öyle zengin değilim ki her gördüğüm yeni ve ucuz (aslında ucuzluk görece bir kavramdır) aletten bir tane alıp eve koyayım...

Ancak bu arada da gözüm kulağım bu alandaki yeni gelişmelerde olacak…

Ve duyduğum her türlü yeniliği de marka – model fanatizmi yapmadan paylaşacağım…

Şimdilik herkesçe bilinip kabul edilmesi gereken en önemli şey…

İster 1 deyin, ister 2, isterse 5 yıl sonrası için geleceğin görüntü teknolojisinde "gözlüğe" yer olmadığı...

Zaten bunu sadece Toshiba değil Sony, Samsung ve Panasonic gibi diğer üreticilerde biliyor ve kabul ediyorlar…

Onların söylediği tek şey bu teknolojinin henüz yeterince hazır olmadığı…

O nedenle de şimdilik gözlük geliştiriyoruz bahaneleriyle top çevirerek uzatmaları (90+5) oynuyorlar...

Ancak emin olun bu süreç öyle söylendiği gibi 3-5 yıl sürmez…

Zaten pazar koşulları da buna izin vermez… Ve kimse ne olduğunu anlamadan "şak" diye hakem maçı bitirir...

Bu nedenle yeni nesil gözlüksüz TV leri seneye bu günlerde konuşur en geç 1 sene sonrada alıp kullanıyor oluruz…

Demedi demeyin…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 9 Şubat 2012; 15:31:14 >

• Bence geleceğin görüntü teknolojisinde tv'ye de yer yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyarar

Bence geleceğin görüntü teknolojisinde tv'ye de yer yok.

Evet haklısınız...

Gelecekte bildiğimiz anlamda paneller olmayacak...

3D hologram (tabii ki yine gözlüksüz) teknolojisi hayatımıza girecek...

Ancak henüz çok erken...

Bunun için bütün mevcut üretim ve satış kanallarının yeniden yapılandırılması gerekir...

O da en az 3 - 4 nesil (buradaki nesil görüntü teknolojisi) sonraki aşama...

Ancak tabii ki bu da kaçınılmaz...

• holagram ancak 2020 lerden sonra olur tv artık tv olmaktan çıktı medya merkezi haline geldi memnuniyet konusuna gelince herkesi zorla yeni teknoloji ve gelişmeleri takip et ve al diyemeyiz bu merak ve heves işidir ama şu kesinki gözlüksüz tv ler gözlüklüleri bitirecektir. teknolojiyi takibe devam.bende dvdplayer devar ama blurayde kulanıyorum o ayrı birşey.
  • tmmda dostum bizim tv son model eski sonyleri hep sattik
  • Gözlüklüler bitsin evet, ben de istiyorum ama daha keyfinin ve grafiklerinin doruğundayken Assassin's Creed, Killzone, Uncharted vs. vs. 3D oynamamak benim için hakikaten eksiklik olurdu. O sebeple gözlüklü de olsa en azından son teknolojinin en iyisi var evimde.

Gözlüksüzler ucuzlayana kadar da aramızdakii ilişkiyi sürdürmeyi planlıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Gözlüklüler bitsin evet, ben de istiyorum ama daha keyfinin ve grafiklerinin doruğundayken Assassin's Creed, Killzone, Uncharted vs. vs. 3D oynamamak benim için hakikaten eksiklik olurdu. O sebeple gözlüklü de olsa en azından son teknolojinin en iyisi var evimde.

yeni gözlüklü tv alan zaten belli bir süre kulanmak zorunda ve mantıklısı en az 2 ve 3 yıl kulanması sonra Allah kerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Gözlüklüler bitsin evet, ben de istiyorum ama daha keyfinin ve grafiklerinin doruğundayken Assassin's Creed, Killzone, Uncharted vs. vs. 3D oynamamak benim için hakikaten eksiklik olurdu. O sebeple gözlüklü de olsa en azından son teknolojinin en iyisi var evimde.

Daha önce gözlüklü 3D TV almış olanlar için söyleyebileceğim tek şey; TV'lerini iyi günlerde ve sağlıkla kullanmaları...

Benim sözüm halen gözlüklü 3D TV almamış olanlara...

Onlara; "biraz sabredin ve bekleyin" diyorum...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.