Şimdi Ara

TV. DE DEVRİM 3D GÖZLÜKSÜZ TV. LERVE TV DÜNYASINDAKİ TÜM GELİŞMELER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
17.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

Sana bulurum belki!
    4/4,5 arası bir bütçen varsa bana ulaş+

Bunların hepsi "temiz" olur ve fazla KM yapmasıda hiç önemli değildir!
    ama "hesaplı" mı değilmi bilemem orasını çünkü,bunun bir piyasası vardır
    neyse o dur!

Alanı üzmez ama satanı ciddi üzer bir paneldir!
    Bende bu sebebten satacak olanları çok ciddi uyarırım,yinede vazgeçmezse günah benden gider!

++

Kısmetse yaza kadar toparlarsam sizle temasa geçerim önce parayı cebe koymak lazım teşşekürler.
  • Pio da upscale/downscale-formating,video -processing,scaling v.s v.s iyi değil,çok çok iyi

Binlerce G6/7/8 Pio kullananlar vardır(örneğin KURO olmayıp ta HDReady olan ve senin bahsettiğin 4/5 serileri gibi)
    hiç bir kimsenin,şikayeti yoktur bu konuda!ne geçmişte oldu nede günümüzde!
    Panelin 1024x768pixel olmasıda Pio da içerik FULL-HD bile olsa(720/1080)kesinlikle pratik kullanımda ki zaten herkes
    böyle yapıyor sorun teşkil etmediği gibi,bizim FULL-HD panellerinden çok daha kaliteli resim üretmektedir!

1;1 PM bir şey değildir! zaten Filmlerde org.(Native)img,izleniyorsa(Cinematic-video format)alt-üst Bar boşluğu
    her panelde olacaktır!!ama isterseniz scaling ile bunu full yaparsınız ama ben şahsen kesinlikle böyle izleme,
    formatın org.halini bozmamak için!

"Dezavantaj" diye bir tanım için söz konusu değildir!

++
    Diğer yandan bu heriflerin PDP de ve genel olarak tüm panel tip TV lerde "en iyisi" olmalarının sebebide hikayeden değildir!
    herifler oturmuşlar saksıyı çok güzel işletmişler ve Marka adını vermiyeyim,yine "fanatiklerin" eline malzeme vermemek için
    diğerleri gibi(çoğundna bahsediyorum!)ondan bundan aşırma-götürme v.s işlerini yapmamışlardır!

Panellerin en başarılı olmasının sebebi işte bu ENGINE sisteminde ve kullanılan en iyi Modül tipi olan "NEC" tabanlı ile bunu yapmalarıdır

Ortada çok ciddi bir emek ve buluş+Patentli ürünler(Engine olarak KURO ve asıl baba Engine olan FUGA ki bu henüz çıkmadı)
    "KALITE" ise,tahmin edemeyeceğiniz kadar en üst seviyededir(siz hiç Pio başlığını takip etmedinizmi acaba?? o başlığa bakınca,diğer panellerdeki
    olan muhabbetlerin hiç birisi yoktur)

"Kalite" de rakipleri var tabiki ve bunlar da B&O ile Loewe dir ki bunlar kullanılan malzeme olarak daha kalitelidir ama resim işlemde tabiki
    Pio tartışmasız lider her zaman
    Diğer kalitede Sharp tır(Japan/USA daki bazı Seri TV ile özellikle Monitörleri)

Kısaca bu paneller vardır birde "Diğerleri" vardır

++
    Video-processing te ise heriflerin asıl başarıları ortaya çıkıyor;örneğin

Pio ları genelde üst seviye(gelir grubu diyelim buna)+prof.lar oran olarak çok fazla kullanırlar,parası olan her adam da geçmişte
    gidip Pio almamıştır,ama Pio ları alanların %95 bu konuda bilgili ama özellikle bilinçli kullanıcıları almıştır,bugünde böyle kişiler
    alıyor 2.ellerini!! ki USA/UK de çok ciddi popülerdir Pio lar 2.elde!

Bu kişilerin çoğu AVR sistemi kullanıyorlar ki bazıları çok ciddi pahalı Pio-ELITE AVR ler ile o bildiğiniz malum Markaların AVR leri
    kullanılmaktadır,bu cihazlar aynı zamanda İşlemcileri ile video-processin/scaling v.s işlerini ya çok iyi yada oldukça iyi yaparlar
    ve bunun etkilerini SD&HDTV de görebilirsiniz+BD/HD-DVD/PS3/XBox gibi cihazlardan media izlerken görebilirsiniz v.s

Ama neredeyse tamamı,bu kullanıcıların "Pio panel" kullandıkları zaman,video sinyalini RAW olarak geçirirler AVR den
    çünkü Pio daki Engine o kadar muhteşemki,o AVR lere hiç ihtiyaç kalmıyor bu "processing" işleminde ve Pio diyorki ....sen karışma
    ben hallederim,sen sadece işin audio kısmını hallet.... diyor aynen!! çünkü AVR ye olaki müdahale ettirdiniz o zaman resim bozulabiliyor

Bakınız TR de bilinmeyen bir sistem vardır(ancak bunu TV Yayıncılarının bazıları kullanıyor v.s)
    Video-scaler/Processing cihazları,bunların USA da kullanımı ciddi fazladır! ama $ 500/1000 gibi cihazlar ilede olsada,bunlar aslında
    biraz hikayedir ama prof.cihazları ise $ 20/30binden başlar ve bir kaç yüz bin dolarla çıkar!! milyon dolayı aşanları bile vardır(özel üretim!!)

DVO ise bunların en popüler olanıdır orada! SD&HDTV de oldukça güzel iş görüyor,fiyatıda makul ve kullanan insan oldukça fazladır!
    www.dvdo.com
    www.lumagen.com

İşte Pio burada yine böyle cihazlara hiç gerek kalmadan,her bir şeyi en iyi şekilde başarıyor!

Ve bu herifler haybeye en iyisi olmadılar tabiki,derslerinide en iyi bu çocuklar çalıştı
    Şimdi ekip sessiz beklemede ama ellerinde süper bir Engine yedekte durmaktadır>>"FUGA Engine"
    Bunlar dükkanı kapatmasalardı 2009/2010 sezonunda KURO Engine yerine işte bu FUGA Engine geliyordu
    O zaman yapılan yorumlarda KURO ya göre %10-20 bir artış olacağı söylenmişti(aslında bunu Pio gayri-resmi
    açıklamıştı)

Şimdilerde Sharp ile birlikte yine şuanda kabul edilen en iyi panel olan "ELITE" X5 Serisi üretildi!
    Elite hem TFT-LCD hemde PDP ler arasında en iyisi
    Engine kısmı hala bir muamma ama bunu Sharpı ın becerdiğine kimse inanmıyor,hatta çok sıkı bir Sharp çı olan ben bile
    hiç inanmıyorum
    Belliki işin bu kısmını Pio halletti gerçi Sharp Engine işinde çok başarılı v.s ama bu panelde zaten bir işbirliği vardı(HW&SW olarak)
    ve çok açık ki Pio el atmış bu Engine kısmına

Bakınız bu panelde(60" Elite) Contrast-ratio;15.194;1 dir(Native olarak tabiki) örneğin 65VT3 de CR değeri;6.679;1 dir!!!
    veya Samy ve LGE de ise 3bin/5bin seviyesindedir!!
    Bu CR değerleri,palavra/sallama Dynamic veya Samy/LGE nin veya Phil in uydurduğu Mega/Unlimited/Million v.s gibi insanları
    kandıran değerler değil harbi ANSI/Native değerleridir!!

İşte burada yine belliki Pio parmağı var ve Siyahlarda,KURO gibi,Contrast ta ise rakiplerinden 3/5kat daha yüksek seviyeye çıkmışlar

Elite X5 de ilk nesil sayılabilir!ama seneye sahaya çıkacak takıma bakmak lazım,onada Pio parmak atarsa,o panel fena uçar sonra

Peki bundan 3D nasıl diye sorabilirsiniz ama bu paneli alan tek bir kişi bile 3D için bu paneli almıyor $ 5bin(60") veya $ 8bin(70") sayarken!!
    Ama 3D tabiki izliyor ve sistem SG ama sonuç mükemmel rakibi zaten yok,ama kullananlarında zaten 3D ile yinede yok

++
    Saygılar
    CAN

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Sana bulurum belki!
    4/4,5 arası bir bütçen varsa bana ulaş+

Bunların hepsi "temiz" olur ve fazla KM yapmasıda hiç önemli değildir!
    ama "hesaplı" mı değilmi bilemem orasını çünkü,bunun bir piyasası vardır
    neyse o dur!

Alanı üzmez ama satanı ciddi üzer bir paneldir!
    Bende bu sebebten satacak olanları çok ciddi uyarırım,yinede vazgeçmezse günah benden gider!

++

Kısmetse yaza kadar toparlarsam sizle temasa geçerim önce parayı cebe koymak lazım teşşekürler.

Bence TV almak için bu aralar çok aceleci olmamalı...

Muhtemelen Toshiba'nın 55ZL2 Quad'ı Sony, Sharp, Panasonic, Philips ve hatta Samsung ile LG'yi de gaza getirecek, 3D TV piyasası bayağı bir karışacaktır...

O nedenle; taşlar yerli yerine oturuncaya en azından bu kapışmanın neden olduğu toz bulutları dağılıncaya kadar nakitte kalmakta fayda var diye düşünüyorum... Bu da zaten söylendiği gibi öyle 3-4 yıl filan sürmez... En geç 2013'ün ilk yarısında her şey yerli yerine oturur...

• Hocam o sırayı beklersek evde 37 ekran CRT ile oturur kalırız. Geçen sene FPR diğerlerini gaza getiriyordu, bu sene Quad tozu dumana katıyor, seneye x, öbür sene y... Bekle bekle bitmez zaman.
  • quote:

aticus selam

gel senin PZ yi diğer odaya Transfer edip,5090 alalım,boşver 3D yi filan vey Gözlüksüz paneli!
    Nasılsa bu alacağın 5090 seni çok uzun seneler götürür,o zamana kadar da anca
    bu 3D ler bir şeylere benzemeye başlar
    İstersen 6090 alalım sana,sen paradan haber ver kardeşim!
    Nöylece panelde son noktayı koyarsın ve bu nokta oldukça uzun seneler seni idare eder!

Böylece AVR+Speak."sisteminde" panel görmüş olur ve hakkını vermiş olursun
    ++

Teşekkürler kesinlikle LX serileri çok başarılı
    ama benim PZ nin çağdaşı bu paneller ile değişim düşünmüyorum.
    alabilirsem 60 " ve üzeri almaya çalışacağım, acelemiz yok teknolojilerin gelişmesi ve fiyatların makule gelmesini bekleriz. 3D ye takıntım yok çok da merakım yok. ama quad full hd yi merak ediyorum açıkçası

• yaw Beyler,siz fazla bu konularda özellikle Üretici Bilgilerine ve bazı sallama Katalog Bilgilerine veya panel efsanelerine
    inanmayın,belliki bazılarınız gazı fena almış ve bizim millet,Avrupa da tek örnektir,panel konusunda acaip gaza gelen!

ne 4K(Quad) ne Gözlüksüz ne bilmem,yaw bir dolu sorun ve HDTV sıkıntısı varken kim nereden çıkarıyor daha bugünden
    4K panelleri

CELL-TV 2 sene önce çıktı hemde 4K idi
    Hatta Başlık açıp konuyu işleyecektim ama baktım bekle bekle tık yok yaw
    kaldıki zaten çıkmadı panel!
    Çıksa iyi olurdu,neticede çok pahalıda olsa zaten bir şekilde az sayıda da olsa satılırdı!
    Ama TNB nin yüksek fiyat politikası(özellikle Hi-End Serilerde) malı adeta rezil ediyor!
    Bunları konuşmuştum geçmişte TNB ile ama onlar ile ben aynı dili bir türlü konuşmayı beceremedik

Bu durum Avrupa içinde aynı sayılır ve Tosh bu işlerde "Korelilerden" gidip Ders alması gerekiyor!
    Korelilerin paneli aslında matah bir şey değil(hatta çoğu konuda ciddi kötü!), ama herifler global pazarda
    ilk ikide tartışmasız Liderler hemde açık ara gidiyorlar! yani "caponları" felaket solladılar,sonra da
    caponlar hala "bahane" peşinde koşuyorlar!
    Mal satmasını bilmiyorlar panel işinde!

ZL1/ZL2 de işte bu sebebten aynı akibete uğrayacaktır,kaldıki zaten fiyat çok yüksek!!
    CELL-TV de böyle bitti çıkmadan!

Artık pazar kaliteye filan bakmıyor! kim malını güzel gazlayabiliyorsa ki bu işte LGE/Samy iyiden öte çok ama çok iyi
    böyle olunca malı toptan bu ikili götürüyor ve Sharp hariç hepsi ciddi sıkıntıda caponların!!
    ülen şu Koreliler ile nasıl baş ederiz olayını bir türlü çözemedi garipler

Bunlar şimdi "Gözlüksüz" ile filan uğraşırken(caponlar) bir bakmışsınız o iki uyanık Koreli bu panelleri çıkarıvermiş
    olacak pazara
    Sorunlar var diye zaten müşteri bunlara hiç bakmıyorki ve "fiyat cebine uyuyorsa" ve katalog bilgileride ona göre
    süper ise,malın satılması sorun olmaktan çıkıveriyor Koreliler için,adamlar kısaca işi süper biliyorlar
    Mal iyiymiş kötüymüş,kalite dandik imiş veya sorunlar varmış v.s v.s bunlar hiç önemli değil!
    ++
    Siz bu klasik panelleri bekleyeceğinize benim bahsettiğim yeni nesil panelleri bekleyin,bırakın 4K yı filan
    ortada hala 1080p yayın yok!!! çok yüksek Band yemesinden dolayı(teknik olarak SD kadar kolaydır!!)
    1080i ler ne kadar HD acep!! Lafım acaip Dar Band tan yayın yapan malum yerli iki uyanık platforma
    abi DSmart tan HD ye bakıyorum;ülen benim panelde herhalde sorun diyorum ama aslında yok!
    Kullandığım Receiver lar neredeyse en iyisi,demek sorun bundan diyorum ama aslında sorun filan hiç birisinde yok!
    Anlayın gari!

4K yayın da yeni değil eski hatta bayağı eski(Japon yada bunun Testi 100 Ailenin evinde{gizli seçilmiş} 5 senedir yapılıyor)

ancak bunun pratik uygulaması veya sizin beklediğiniz yayınlar çok ama çok farklı!

Yani bugünden değil yarından bile bayağı uzak 4K lar ama uyanık çakal üreticiler,bunuda bir süre sonra çıkacaklar
    ancak ortada yayın yok!

Sonra oturacaklar,kapalı kapılar ardında Dev TV firmalarıyla pazarlık başlayacak;malı nasıl yemleyelim ve sizde nasıl bir
    yayın sistemi v.s yapacaksınız!

++
    Bu panel tekniğinde(bunlar teknoloji filan da değildir bu arada,genelde hep bir "teknoloji" lafı ağızlarda sakız olmuş dolanıyor ama bu klasik
    paneller üzerinden olan uygulamalar tekniktir sadece,teknoloji bunların sadece bazı yerlerinde o da geriden gelerek uygulanıyor!

Ayrıca malum artık herkes bir panel kullanıyor,ancak onu alayım bunumu bekliyeyim,şuda çıksın buna bakayım v.s diye
    düşünürseniz;hem panel almakta ciddi zorlanırsınız hemde bu iş onu-bunu beklemekle olmaz!
    Zaten uyanık üreticiler malı sürekli daha rahat satmak için olmadık atraksiyonlar yapmak zorundalar(neyseki pazarda bunu aynen yiyor
    o bakımdan heriflerin bu durum işlerine geliyor,yoksa insanlar biraz daha uyansa,bu herifler bu şekilde rahat mal satamazlar ve fiyatlar
    ciddi iner!!)
    Kısaca onumu bunumu beklesem dediğin zamanda,bunları takip etmek bile günümüzde bir marifet isteyen uğraş oldu yaw
    herifler 5/6 ayda bir,bir şeyleri çıkarıyorlar veya veriyorlar gazını Fuarlarda v.s ardından bir sürü Seri/Model v.s derken kim neyi nasıl
    takip edecek ciddi zorlaşıyor!

Bir Seriyi çıkıp takip ediyoruz,ülen tam bunu çözecekken,geliyor yeni Seri

Ben 2 senedir CELL-TV işindeydim,ciddi peşindeydim,yabancı bir çok kişiyle konuyu görüşüyorduk v.s v.s sonra panel çıktı,rakam absürt
    ama yinede bazı kişiler aldı ve bu panelde yukarıda ayzdığım 4K dır!! ama devamı gelmediği gibi paneli çözemedik bile
    Sonrada üretimden kalktı,CEVO geldi ama ortaya süper bir Engine filan çıkmadı!!
    CELL-TV alan bazı Tosh çu arkadaşlar(Almanya/Danimarka/Finlandiya;bunlar benim bildiklerim)aynı zamanda hepsi Tosh SV kullanıyordu,
    ve asıl panelleri SV idi ve bunu dile getiriyorlardı!(sorunlar bir şekilde oluyor çünkü!!)
    Ancak olay salt BD izlemek ise o zaman sorun olmuyor ama panelleri alanların neredeyse tamamı "TV" aldıkları için,buna göre bir beklentileri
    oluyor haklı olarak!

++

@samsung;sen paranı topla,sonra bana ulaşırsın,nasılsa 5090 lar bir şekilde bulunur vede satılıyor! ne modası geçer nede kalitesi düşer
    nede KM yaptı diye eskir veya bir şey olur

++

@aticus;sende zaten PDP ci olduğun için ve elinde de çok iyi bir panel olduğu için 5090 nun ne olduğunu daha iyi bilirsin,ancak sen 60" ve üzeri
    dediğin için sanada 6090 buluruz(ama 2.elde bulma şansın "sıfır" a yakın gibi dostum çünkü kimse satmıyor,bana 6090 için en azından sırada bekleyen
    15/20 kişi var ve en son 1,5 sene önce 2 kişiden bulup,1 gün içinde yeni sahiplerine aldırmıştım!)

Ancak Digicom Bağdat Cad.sanırım hala var! ve bir yerde daha var(bunlara sıfır deniyor ama ben biraz şüpheli olsamda Pio da bu saatten
    sonra sıfırmı/teşhirmi diye hele hele panel 6090 ise hiç bakılmaz!)
    En son Ferit Bey aldı geçenlerde Bağdat Cad.den 6090,kısaca tek tük olsa da yinede bulunuyor bu şekilde ama 2.elde hiç yok,çünkü kimse
    satmıyor,8/8,5 kağıda satsa yerine ne koyacak!!!

Bakın en çok Pio nun satıldığı ülke USA dır Canada ile birlikte ve Avrupada ise bir tek UK dir!
    Bugün dünyanın en iyi paneli olan Sharp ELITE panelinide işte bu Pio cular alıyor
    ama bunlar sadece 70" ebatını alıyorlar 60 lara hiç bakmıyorlar bile! fiyatını ise hiç konuşmuyorlar bile
    USA da ELITE alanların yarıdan fazlası Pio culardır ama fanatik Pio cular ise şimdilik
    Elite lere çok temkinli yaklaşıyorlar sürekli bir "acaba" korkusu var üzerlerinde!

Çok enteresan ama,piyasada bu sebebten 2.el Pio ların bollaşacağı ve fiyatlarının yine 2.elde düşeceği bekleniyordu
    ama çok ilginçtir ki neredeyse hiç birisi Pio ların satmıyor,koyuyor bir başka odaya!! çünkü pusuda Atmaca gibi bekleyen
    uyanık Pio alıcıları var hani ucuzlar ve bollaşır belki de bizde kaparız diyorlar ama şimdilik böyle bir durum yok!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 27 Ocak 2012; 19:53:41 >

• Yaklaşık 1 saat önce Ümraniye Tepeüstü Media Markt'taydım...

Kalabalıktan adım atacak yer olmadığı gibi kasalarda da ciddi sıralar vardı...

Hemen hemen bütün TV markaları ciddi indirimler yaptıkları için gözlüklü 3D Ready LCD ve PDP ler kapış kapış gidiyordu...

Yarında Vatan Bostancı'ya uğramayı düşünüyorum... Eminim durum orada da çok farklı değildir... Bundan önceki % 25 lik indirimde kasaların önündeki kuyruk bir kaç defa dolanmıştı...

Eğer bu türden kampanya ve alışveriş furyası bütün dünyada varsa ve bir süre daha böyle devam ederse üreticiler ellerindeki gözlüklü 3D Ready TV stoklarını bayağı bir eritirler...

Böylelikle de biz teknoloji meraklılarının hasretle beklediği gözlüksüz Full 3D TV lerin önü açılmış olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Yaklaşık 1 saat önce Ümraniye Tepeüstü Media Markt'taydım...

Hemen hemen bütün TV markaları ciddi indirimler yaptıkları için gözlüklü 3D Ready LCD ve PDP ler kapış kapış gidiyordu...

Yarında Vatan Bostancı'ya uğramayı düşünüyorum... Eminim durum orada da çok farklı değildir... Bundan önceki % 25 lik indirimde kasaların önündeki kuyruk bir kaç defa dolanmıştı...

Eğer bu türden kampanya ve alışveriş furyası bütün dünyada varsa ve bir süre daha böyle devam ederse üreticiler ellerindeki gözlüklü 3D Ready TV stoklarını bayağı bir eritirler...

Böylelikle de biz teknoloji meraklılarının hasretle beklediği gözlüksüz Full 3D TV lerin önü açılmış olur...

veya tersinide dusunebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• albani dostum sağol valla zihin açıcı yazılarını ilgiyle okuyorum.
    6090 hala sıfır yada teşhir olabilir diyorsun yanii. Süper valla.
    ben TV yayınlarında beklenti içerisinde değilim. Blu ray seyretmek amaçlı kullanacağım. Tabiiki TV yayınıda seyredilecek ama ne ben ne evdekiler şuankinden daha yüksek HD yayın kalitesi arayışı içerisinde olmayız. Bun yayın kalitesi zaten bu programlarla bu kadar işte.
    Ben moviemax filimleri az biraz, NG HD yayını ve futbol/basket maçları izlerim TV yayınlarında. Ama ev ahalisiyle ulusal kanallardaki (SD) bazı programlarıda izliyoruz tabiiki. Bunlarda iyi görüntü olsa ne olur olmasa ne olur dimi ama
    Biliyorsun ben philipsin 21:9 formatındaki 58" lik tv sininde peşindeydim bir ara. Aslında hala da aklımın bir ucunda.

• sıradan bir son kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim...beklemek için zamanı olanlar gözlüksüz 3d tvleri bekleyebilirler o zaman şu anda piyasada olan modellerin değerinin düşüp daha uygun fiyata alınabileceğini düşünüyorum...kendi adıma hiçbir tv ye 5000tl vermem.tabiki verenin tercihine saygı sonsuz
  • gözlüksüz 3d çıksa ne yazar 3d yayınmı var ki?henüz 3d yi bırakın hd ye geçemdik..2-3 hd kanal hariç..millet herşeyi tekeline almış ellerinden gelse alt yazınları bile parayla okutacaklar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

albani dostum sağol valla zihin açıcı yazılarını ilgiyle okuyorum.
    ben TV yayınlarında beklenti içerisinde değilim. Blu ray seyretmek amaçlı kullanacağım. Tabiiki TV yayınıda seyredilecek ama ne ben ne evdekiler şuankinden daha yüksek HD yayın kalitesi arayışı içerisinde olmayız. Bun yayın kalitesi zaten bu programlarla bu kadar işte.
    Ben moviemax filimleri az biraz, NG HD yayını ve futbol/basket maçları izlerim TV yayınlarında. Ama ev ahalisiyle ulusal kanallardaki (SD) bazı programlarıda izliyoruz tabiiki. Bunlarda iyi görüntü olsa ne olur olmasa ne olur dimi ama
    Biliyorsun ben philipsin 21:9 formatındaki 58" lik tv sininde peşindeydim bir ara. Aslında hala da aklımın bir ucunda.

21.9 luk pılıphsın en güzel yanı her filimi tam ekran oynatması bir ara bende ilgilenmiştim ama fiatı 10000 tl cıvarıydı.

• eresgü 4-5 bin arasına bulduğunu ama karar veremediğini söylemişti. Sonra o da SV alanlar kervanına katıldı
    Yani 4-5 bin aralığında bulabilirim diyerek alternatiflerim arasına almıştım zaten.
    Evet benimde amacım bluray filimleri o alt üst çizgi olmadan tam ekran seyeredbilmek zaten.
  • quote:

5000 nin altına düşmeden pek cazip olmaz

3000 ne kadar bulsam hemen alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

albani dostum sağol valla zihin açıcı yazılarını ilgiyle okuyorum.

Benim içinde yeni alacağım TV nin BD ve DVD film performansı çok önemli... Özellikle de DVD film performansı...

Toshiba'nın bu konuda da çok iyi olduğunu düşünüyorum...

Zaten yanlış hatırlamıyorsam Toshiba'nın yeni gözlüksüz 3D TV sinin özelliklerinden biri de bu...

• quote:

quote:

Yaklaşık 1 saat önce Ümraniye Tepeüstü Media Markt'taydım...

veya tersinide dusunebilirler

Tersini düşüneceklerini hiç sanmıyorum...

Zira tamamen değilse bile gözlüklü 3D Ready TV talebi büyük oranda doymuş olacak... Ve bu adamlara talep patlaması yaratacak yeni bir oyuncak gerekecek... İşte o da gözlüksüz Full 3D TV olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy

gözlüksüz 3d çıksa ne yazar 3d yayınmı var ki?henüz 3d yi bırakın hd ye geçemdik..2-3 hd kanal hariç..millet herşeyi tekeline almış ellerinden gelse alt yazınları bile parayla okutacaklar..

Artık TV ye bağlanan konsollarla oynanan oyunların ve filmlerin büyük bölümü 3D olarak üretiliyor... Bunları piyasadan BD olarak temin etmek mümkün... Ben kendim Türkiye'den temin edemediklerimi Senit.com'dan sipariş ediyorum... Ayrıca bildiğiniz gibi yeni nesil TV lerin tamamında 2D görüntüleri 3D ye çevirme özelliği de mevcut...

Üstelik bu yıl 2012 Londra Olimpiyatları da baştan sona 3D olarak yayınlanacak...

Şimdilik bu kadar...

Ancak bütün bunların devamı gelecektir...

Daha ne olsun...

• en iyisi bekleyip görmek bu arada ucuz hesaplı 55 inç üstü iyi bir tv bulursam alırım.
  • quote:

en iyisi bekleyip görmek bu arada ucuz hesaplı 55 inç üstü iyi bir tv bulursam alırım.

Bence de para cepte oturup beklemek lazım... Aceleye gerek yok...

Aslında sürekli kampanya yapılıyor ve fiyatlarda aşağıya doğru gidiyor... Tahminime göre bu iniş devam edecek de... Ellerindeki 2011 model TV leri saklayıp turşusunu kuracak değiller ya?

Eğer belirlediğin iyi bir marka - model varsa izlemeye almakta yarar var...

Örnek Sony, Toshiba, Panasonic ve Philips'in bazı modellerine bir göz atılabilir...
  • quote:

quote:

en iyisi bekleyip görmek bu arada ucuz hesaplı 55 inç üstü iyi bir tv bulursam alırım.

Bence de para cepte oturup beklemek lazım... Aceleye gerek yok...

Aslında sürekli kampanya yapılıyor ve fiyatlarda aşağıya doğru gidiyor... Tahminime göre bu iniş devam edecek de... Ellerindeki 2011 model TV leri saklayıp turşusunu kuracak değiller ya?

Eğer belirlediğin iyi bir marka - model varsa izlemeye almakta yarar var...

Örnek Sony, Toshiba, Panasonic ve Philips'in bazı modellerine bir göz atılabilir...

hele tosıbanın gözlüksüz modeli bir çıksın bakalım nasıl bir şey ayrıca gördüğüm duyduğum kadarıyla 3d sürekli izlenilecek bir teknoloji değil günde en fazla 2 haftada 10 saati en uygun olanıymış bundan fazlası çeşitli olumsuzluklar yapıyormuş netice itibarıyla dizi ve haber proğram vs izlemek için uygun değil haftada 2ve 3 filim birkaç belgesel izlenebilir. gözlüksüzlerde ne olur bekleyip görecegiz . gözlüklü ayda 30 ile 40 saat izleyecekler için uygun fazlası için uygun olmayan bir teknoloji.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.