Masaüstü bilgisayarımda ATI Radeon HD 5700 ekran kartım var. Kasa HDMI ile 106 ekran SONY TV ye bağlı. Sorun şu; Bilgisayardan gelen görüntü ekranda tam ekran olarak çıkmıyor.ekranda yaklaşık 4er cm siyah bir çerçeve oluyor yani bunun nedeni nedir, nasıl düzeltebilirim.
-Ekran kartının desteklememesi gibi bir şey söz konusu mu? -Mevcut çözünürlük 1920x1080 (en yüksek çözünürlük değeri bu zaten) -ve Evet sormadan söylim tüm güncellemeleri yaptım. -Windows 7 32bit -Diğer donanımlar çok alakalı gelmedi bana ama isterseniz yazarım -Sorun TV dedir belki derseniz; Normal TV yayınında, veya telefonumdaki görüntüyü TV ye yansıttığımda bu şekilde bir sorun yok
Yorumlarınızı bekliyorum
Tv yi pc / monitor moduna aliyormusunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yok hayır almadım. Sadece HDM ı seçtim sadece. Ama şimdi kurcaladım biraz o tarz bir mod bulamadım
Tv'de ki menüden çerçeve ayarını 16-9 vs yerine ''sadece tarayın'' yapın düzelecektir benim tv de de aynı oranlama sorunu vardı bu şekilde sorunu çözebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme