Şimdi Ara

Tv hakkında yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay içerisinde bir tv alacağım ( Lcd Tv mi Plazma Tv mi alacağıma daha karar veremedim)

Konu hakkında azda olsa bidliğim şeyler var ama karar verecek düzeyde değil..

Konu hakkında ;
    Kontrast oranının , çözünürlüğün , birde konulacak mekana göre büyüklüğün en önemli etkenler olduğunu biliyorum..Ama markalar hakkında hiçbir bilgim yok..Birde bir sürü makale okumama rağmen hala tam olarak plazmamı , lcd tv mi alacağıma karar veremedim..Koyacağımız odanın boyutları 3 metreye 2,5 metre civarında..2200 ytl bütçem var..

Yardımlarınızı bekliyorum..

• sony 40S4000 öneririm. ayrıca lcdler geçen yıla göre performansları çok iyi, hiç çekinmenize gerek yok. boyut olarakta 40inç den aşaya düşmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 17 Eylül 2008; 23:23:10 >
  • 2200 ytl civarı alternatiflerin

1- Sony 40v4000-2295 ytl

2- Panasonic 42PX80-2000 ytl

3- Toshiba 42XV505-2086 ytl

yazdığım fiyatlar İB fiyatlarıdır.başka yerlerden daha uygun yada 2000-2200 ytl aralığında bulabiliyorsan öncelikli tercihin distiribitör garantisi veren yerler olsun. Saygılar
  • Tercihin

Panasonic 42PX80E olmalı

istanbul/eminönü'de 2200 ytl peşin tekofaks garantili bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli

2200 ytl civarı alternatiflerin

1- Sony 40v4000-2295 ytl

2- Panasonic 42PX80-2000 ytl

3- Toshiba 42XV505-2086 ytl

yazdığım fiyatlar İB fiyatlarıdır.başka yerlerden daha uygun yada 2000-2200 ytl aralığında bulabiliyorsan öncelikli tercihin distiribitör garantisi veren yerler olsun. Saygılar

42PX80E için ib stok var desin şu dakika düşünmeden alıcam fakat stok yok ne yazık ki 1 haftaya kadar gelcek dediler 2 hafta evvel halen geldiği yok ki geldiği zamanda o fiyat şişecektir eminim. bende uzun zamandır araştırıyorum benimde artık almam gerekiyor bütçem taş çatlasın 2000 YTL bir çok cihaz buldum bu fiyata fakat PX80E gerçekten bulduğum bir çok cihazdan daha farklı bir ürün.

universteli PX80E ye alternatif bir ürün sölermisin kadarş gönül rahatlığıyla al diyebileceğin, maç izlenecek, plazma olacak?pc ps3 felan bağlanmayacak kesinlikle.

• dostum o fiyata px 80 den iyisi Şam da kayısı. ancak tek bir alternatif var o da 2009.eğer 3 ay bekleyebilirsen px80 e bakmaz çok daha ileri bir model alabilirsin.peki neden; gelecek olan yeni modellere yer açılması için şu an 2800-3000 ytl aralığında olan ürünler 2000 ytl dolaylarına inecekler kampanyalarla. birde şunu söyleyeyim 2009 da led lcd leri göreceğiniz zaman artık plazmalara bakmayacaksınız. çünkü philips in 9803 led modeli Pioneer kuro lardan daha başarılı bulundu. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli

dostum o fiyata px 80 den iyisi Şam da kayısı. ancak tek bir alternatif var o da 2009.eğer 3 ay bekleyebilirsen px80 e bakmaz çok daha ileri bir model alabilirsin.peki neden; gelecek olan yeni modellere yer açılması için şu an 2800-3000 ytl aralığında olan ürünler 2000 ytl dolaylarına inecekler kampanyalarla. birde şunu söyleyeyim 2009 da led lcd leri göreceğiniz zaman artık plazmalara bakmayacaksınız. çünkü philips in 9803 led modeli Pioneer kuro lardan daha başarılı bulundu. Saygılar

bu konuda sizler kadar tecrübeli değilim ama gerçekten doğru söyledin dosum. peki px80e nin bir alt modeli oluyor galiba yada ara modeli PX8E fiyat olarak biraz daha iyi çünkü arasında da çok ciddi bir fark yok gibi bu cihaz için ne dersin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.