Arkadaşlar 27 ocak tarihinde vsoutletten jvc marka 102 ekran led tv aldım.Sonra yazılımın eski olduğunu ve televizyonun flashtan falan hiçbir film çalıştırmadığını gördük ve yetkili servisi aradım değişim talep ettik ve olumlu dönüş yaptılar. Yalnız sıkıntı şu: Adamların bana gönderdiği televizyon techwood marka 102 ekran Ben ise gelen televizyonu o anda kabul edip etmeme gibi bir hakkım olmadığını bilmiyordum(ki kabul etmeyip başka tv isteyebiliyormuşum lakin böyle bir hakkın varlığını bilmiyordum) ve televizyonu kurdurdum. Aradan 1 2 gün geçti ve tvyi araştırma fırsatım oldu.Televizyon led değil lcd ayrıca benim aldığım televizyon 879 lira bu ise vestelin kendi sitesinde 749 lira. Yani hem lcd gönderiyorlar hem de ucuz tv gönderiyorlar. Yetkili biri ile konuştum durumu anlattım keşke o an televizyonu kabul etmeseydiniz dedi ama o an insan televizyonun çat diye 749 liralık bir lcd olduğunu anlayamıyor :) Televizyonu kabul etme sebebim ise eski televizyona benzer bir şey göndeririz denmişti nasıl bir benzerlikse artık. Konuştuğum kişi dilekçe falan yazarım bi bakalım artık falan gibisinden konuştu ve cevap bekliyorum. Bu durumda ne yapayım.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.