Şimdi Ara

tv kartı driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wintv conexant fusion 878a tv kartının driver ını bulamadım.(98 ve 2000 için )yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

• www.driverguide.com bak bi de istersen.orda 878a chipsetli modeller için driver olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers_creepers -- 3 Eylül 2004, 18:16:48 >
  • more tv kullan driver olmadan bile calısır. hem de cine 5...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 3 Eylül 2004, 20:03:12 >
  • google dan marka ve modeli yaz driver download yaz ve tüm web de arattır öyle bulursun...
  • teşekkürler arkadaslar sorun çözüldü
  • driver olmadan çalıştırmaya çalışırsan bt 848 chipset bulunamadı gibi bir hata verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    ekran kartı problemi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dscaler gibi programlar var onu önerebilirimwww.dscaler.org sitesinden down edebilirsin harika görüntü veriyor çokk net hem sistemi tv kartının kendi programı gibi kasmıyor bide çok net ama driverlerini yüklemen gerekiyor tv kartının. gerçi sitede BT848 vb kartlar için driver de var hepsine uyan driverler var bütün bt848 878 gibi kartlar için driver san kolay gelsin
  • evet böyle bir hata vermişti.peki bu tv kartı ile cine5 cözebilir miyim?
  • 878 chipler cozuyordu aslında moretv yi indir birde wilma dene bakalım nolcak ama bildigim kadarıyla 878 ler cozuyordu
  • çözersin mutlaka çözersin sana bi site tavsiye edeyim bu site benim bilgisaayrcı bi abime aitwww.otuken.cjb.net o siteden bu konuyla ilgili geniş yardım bulursun istersenwww.acilim.com.tr sitesinde teknikservis fayddalı programlar

eeğr amacın sadece tv izlemekse sana dscaler programını önermiştim ama more tv yi de kur ikisinide kullan more t v ile çöz ses çözme cpus win 3.40 kullan ayarlarını iyi yapamn gerekiyor yapınca ses capcanlı oluyor

• more tv nin türkçe versiyonu var mı.link gönderebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.