Şimdi Ara

Tv kartı İle Kameradan Görüntü Aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende avermedia avertv studio 303 tv kartı var.Sarı,kırmızı ve beyaz uçlu kablonun diğer ucunu kameraya taktım.Sarı ucunu tv kartına beyaz ve kırmızı ucu ise jack dönüştürücüye taktım beyaz ve kırmızı uç tek giriş oldu yani.Ancak bu jack dönüştürücünün ucunu nereye takmam gerektiğini bilmiyorum.Her girişi denedim görüntüyü aktardım baktım ki ses yok.Acaba avermedia nın programından ayar yapmak mı gerekiyor.Bu konuda 3 sorum olacak.
    1-Jack dönüştürücüyü nereye takmalıyım?
    2-Görüntüde sesin olması için avermedia nın programından ayara gerek varsa bu ayar nedir?
    3-Avermedia nın programında sadece ses kayıt ederken wave haricinde başka bir formatta kayıt yapma imkanı yok mu?

• Eğer görüntüyü HD e aktarmaksa amacın;sana bir firewire(Kameranın usb2 desteklemediğini varsayıyorum) kablo ile pinnacle/ulead yazılımı en etkili çözüm olacaktır
  • Ben o yolla atmayı biliyorum ancak birde bu yolla denemek istiyorum.
  • KIrmızı ve beyaz olan ses uclarını, anakartınızda bulunan line-in girişine gireceksiniz. TV kartında ses girişi bulunmaz...
  • Kırmızı ve beyaz olan ses uçlarını line-in girişine taktım ancak ses yine yok galiba programa bir ayar gerekiyor.Şuan eksik olan ne olabilir?
  • Denetim masasına girin ses ozelliklerini acın ve oradan giriş ya da line-in buyuk ihtimal sessiz e ayarlıdır. Onun tikini kaldırın işlem tamam.
  • Evet blower kardeşim dediğin gibi ses biraz kısık ayarlı imiş ben en yüksek yaptım ses düzeyini ancak kayıtta hala ses yok.Yapabileceğim başka birşey var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.