Bildirim
TV-out'u olmayan bilgisayarı tv ye bağlamak film izlemek için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mutlaka var. Nerede olduğunu bilmiyorum eğer İst anadolu yakasındaysan Kadıköy de Yazıcıoğlu iş hanında aradığını bulabilirsin. -
izmirdeyim arkadaşım -
tv (s-video) çıkışı olmadan zor ama normal monitör çıkışını s-video çıkışına çeviren bi aparat bulabilirsen olabilir. onu bulduktan sonra televizyona takacağın bi s-video giriş-çıkışlı skart ve bi tane s-video kablosu alacaksın. -
parça pci yuvalarına takılmayıp sadece kasa içinden power ile beslenen ekran kartından gelen kablo parçaya takılıp parçadada hem monitör hemde s video çıkışı olan bir parça mevcut malesef fiyatını bilmiyorum -
arkadaşım çankayadan bir aparat bulmuş bir tarafını kasadan monitör çıkışına baglanıyormuş diyer taraftan 2 adet çıkış varmış biri s-video digeride dvd de görüntü aktarımına yarayan sarı renkli ismi aklıma gelmedi ondanmış merak ettim bakalım akşam olsada baksam inşallah olur -
o parçayı bulduysan aktarırsın artık. bağlama da sorun çıkarsa yaz buraya. -
bende merak ediyorum imşallah olur ekran ayarlarından çözünürlüğü 640/480 olarak ayarlayıp kasanın arkasından monitöre giden kabloyu söküp bu aparatı takıp s-video baglantısını tv ye bagladıgımız zaman görüntü almak için yeterlimi yoksa başka bir ayar yapmak gereklimi -
bilgisayar kapalıyken tak kabloları doğru şekilde,çalıştır . sonra ayarlardan sadece monitör,tv veya 2 side aynı anda görüntü alabilirsin. illa 640.480 olması gerekmiyor. 800.600 de olabilir. televizyon ne kadar destekliyorsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 17 Mayıs 2007; 12:48:57 > -
televizyon sony 50 hz 72 ekran kaçı destekliyor bilmiyorum ama ilk önce bilgisayardan ayarları 640/480 olarak yapıp bilgisayarı kapatıp monitör kablosunu söküp aparatı takıyorum oradan s-video kablosunun bir ucunu aparata diğer ucunuda televizyonun s-video girişine takıp bilgisayarı açıyorum ve görüntünün gelmesini bekliyorum inşallah gelir -
aparat resmini ekledim ekrandan 800/600 yaptım görüntüyü bilgisayarı kapatıp kablo tesisatını baglayıp bilgisayarı açtım ama tv ekranında hiç bir görüntü gelmedi yanlış birşeyler mi yapıyorum
-
BAYMAYAN Direkt olarak öyle bir bağlantıyla görüntü edilebileceğini sanmıyorum. Benim gördüğüm, bir ucuna VGA giren, elektriğe bağlanan bir kutucuk idi. Fiyatı da ucuz değildir. Umarım ben yanlış çıkarım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 16 Mayıs 2007; 18:59:26 > -
yokmudur bu işin başka yolu vaya yöntemi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X