Şimdi Ara

TV Renk Sorunu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 Yıl önce falan almış olduğum 72 Ekran normal bir TV var evde,

Markası ; Firstline (Vestel) arkasından baktığım kadarıyla model numarası : 7016TXT..,

2 Scart girişi falan var arkasında ,ama bakıyorumda bazı renk sorunu yaşayan arkadaşlar varmış ,

acaba ntsc wii'de sorun yaşarmıyım ? renk sorunu olur mu ? zaten rgb kablo aracılığıyla bağlıyacağım alırsam wii'yi..

ya da sorun yaşayıp yaşamıyacağı mı nereden anlarım arkadaşlar ?

yardımcı olursanız çok sevinirim,çünkü çok önemli bir konu wii'yi aldıktan sonra elde patlama durumu olabilir :(

• bende 4 sene önce aldığım tv ye güvenmiştim ama multi sistem özelliği yokdualmadan önce ,satıcıya tv nin modelini verirsen ona göre ntsc veya pal alırsın.
  • pal alma olanağım yok maalesef ,ntsc alabilirim ancak.

riaz peki senin tv de çalıştımı wii ? ntsc mi kullanıyorsun ,pal mı ?
  • Ntsc kullanıyordum. Malesef 4 senelik tv de siyah beyaz,15 senelik tv de renkli görüntü almıştımmutlaka araştır bunu şu an benim bildiğim türkiyede görüntü için converter yok,anca extra bir masrafla tv box alıp monitöre bağlarsın ondada ne kadar iyi görüntü alırsın kesin bir şey söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 4 Nisan 2008; 15:33:26 >
  • Araştırmaya devam ediyorum halen :)

Sağol bilgilendirdiğin için.
  • sanırım en mantıklısı ntsc alıp elimdeki fly200 tv kartının svideo girişinden görüntüyü ntsc ayarlayıp almak. Harici tvbox fiyatları uygun olsa alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.