Şimdi Ara

TV sesini ev sinema sisteminden alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    50PH670S LG Plazma kullanıyorum...2 gün önce E-3550 Samsung ev sinema sistemi aldım,almaz olaydım:( Bir türlü tv sesini ev sinema sisteminden alamıyorum..1.4 HDML Kablo aldım ARC ile sesi almak için fakat hiç bir şekilde ses gelmiyor..Lütfen yardım edin..sesi optik kablo ile almak istemiyorum..

Not: Tv ve Ses sisteminin ARC desteklediği yazıyor.

• timsah_26 T kullanıcısına yanıt
    Optikle bağla niye bağlamıyorsun ?
  • Merhaba,

Lg la860v ARC özelliği mevcut
    samsung e3550 ev sienma sistemi Optik giriş ve ! adet HDMI OUT mevcut
    Digiturk Plus optik mevcut
    Xbox

Servis geldi kurulumu yaptı. Tv'nin ve SEs sinema siteminin ARC özelliği olduğunu bildiğim için 1.4 versiyon HDMI kablo aldım. Servis özellikle E3550 ARC özelliğinin olmadığını ve optik kablo almam gerektiğini söyledi ve gitti.

Samsungun 444 numarasını aradığımda e3550 modelin ARC özelliği olduğunu belirrti. Ama ben bağlantı yapmama rağmen ses alamadım. (Tüm bağlantıları Digiturk,Xbox ve SEs sinema sistemi Lg tv arası Hdmi bağlantılar) Tv üzerinde Ses ayarıda seçmiştim.

Daha sonra gittim optik kablo aldım Tv den ses sistemine bağlantı yaptım ama yine ses alamadım. Optik kablolar standartmıdır. LG tv'nin arkasına tam oturmuyor gibime geldi.(HAMA optical fiber cable

Acil yarım ltf..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beta34 -- 2 Şubat 2014; 14:47:34 >
  • Timsah_26 merhaba,

Çözüme kim ulaşırsa paylaşalım ltf..

Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.