Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4646. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
92.935
Cevap
1.497
Favori
4.954.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 46434644464546464647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, max 50 bin tlye kadar alabileceğim 65 inç tv bakıyorum. Netflix dizi film izliyoruz genelde ayda yılda maç. Ayrıca xbox series x var. Mevcut tvmiz 4 k destekliyor ama 50hz . Xbox sanırım 100 hz e kadar çıkabiliyor buna uygun tv ne alabilirim?

• 65inc 45-55 bin butce
  • artexalp kullanıcısına yanıt
    Hocam size tavsiyem LG 65UT81006LA bu modele bakın tavsiye ederim.
  • Emperatore E kullanıcısına yanıt
    Hocam kafanı hiç karıştırma baktığınız ürün OLED TV den sonra en iyi ürünlerden birisi tavsiye ederim.
  • ercayy E kullanıcısına yanıt
    LG 55QNED86T6
    SAMSUNG 55Q70D
    Bu 2 modele bakabilirsiniz hocam.
  • engin_eer E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    LG 65QNED86T6
    SAMSUNG 65Q70D
    Bu modellere bakabilirsiniz tavsiye ederim.
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam sonuçta 1 kere alacaksınız uzun süreli kullanacaksınız bütçenizi 1 tık daha yukarı çıkın direk,
    SAMSUNG 65QN85D
    Bu modeli alın tavsiye ederim.

O fiyat bandında 100 hz tv zor yukari çıkabilirsiniz tcl 65c755 öneririm

• engin_eer E kullanıcısına yanıt

Tcl c755 serisi sizin için en uygun

Tcl c755 öneririm

• Kanal geçişleri hızlı uydu kanalları ve YouTube da net güzel görüntü veren %60 YouTube %30 uydu yayınları %10 Netflix için TV ne tavsiye edersiniz şimdiki televizyonum axen 43 inç fulhd yazılımı bok gibiydi tunerli TV box aldım televizyon kendine geldi ondan sorun yok ama görüntü çamur gibi kaynanamgilde Vestel 55 inç var onun görüntüsü eşime de bana da çok güzel gözüküyor

• Tcl markayı öneriyorsunuz, bu markayı pek duymadim
    Servis durumu kalitesi nasıl
    Daha once14 yıl Samsung 32 inç TV kullanıyordum ne servis ne arıza verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 15 Aralık 2024; 15:13:56 >

Bende 2007 senesinde ilk satın aldığım Lcd televizyonum Samsung 32 inçti.

Servis yüzü görmedi ama zamana bağlı olarak 16 sene sonra benden artık bu kadar dedi floresan sürücü kartı yandı  

Hocam TV forumunda en aktif başlık bu TCL Tv başlığidir, kac aydır bu değişmedi.

Kasim ayında çok güzel indirimler oldu.

Dünyada en cok satan 2.Tv markasi, samsungun TV lerin kullandığı paneli Samsunga satan marka TCL.

MH den servis yazdırdim ayni gunde 2-3 saat içinde servis gelip Tv yi kurdu.Her ilde servis agi var, servsi konusunda bir sikkntj yaşayacağınızi pek düşünmüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 15 Aralık 2024; 15:22:41 >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Philips servisinin bakacağıni söylediler.

Dediğini gibi fiyat performans

Bugün teknoloji mağazasında. Gezerken tcl yl ilk defa yakından gördüm bayağı canlı acaba Samsungmu dedim degilmis tcl mis🙂

Fiyat performans olarak degerlendirmeyin. Ne samsung da ne baska marka da tcl ayarjnda tv yok. En iyisi uygun fiyata diyebilirsiniz. Tabi zamlandi. 1 hafta gec kaldiniz

• 65c755 bütçemin üstünde, taksit imkanı olmadığı için daha üst seviyeleri zorlamak zorlaştı. 9 taksit olsa vade farksız belki düşünülebilir. 13 yıldır Panasonic viera serisi plazma kullanıyorum, çok da memnunum, geçen açılmaz oldu, muhtemelen besleme katında bir problem vardır ama yaptırmak istemiyorum vakti geldi değişimin, sonrasında yaptırır 2.tv yapabilirim, film keyfi güzel Panasonic'te. @escudo76
    LG 55QNED86T6
    SAMSUNG 55Q70D
    Bu modelleri de inceledim, benzer nitelikteler, ihtiyacı karşılar gibiler teşekkür ederim@Burak_Keskin06
    Hocam siz plazma kullandıysanız bu ürünlerden uzak durun almak için almış olursunuz bilginiz olsun zamanında plazma tv de çok sattım,
    Size tavsiyem direk OLED TV alın geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 15 Aralık 2024; 17:29:14 >
  • Evet 3 gün önce aramazindan ayrılana kdar Panasonic viera serisi plazma kullandım. Oled bütçeye yakın olursa o da aklımda tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercayy -- 15 Aralık 2024; 17:55:53 >
    LG OLED 55C46LA
    SAMSUNG 55S90D

Bu modellere bakın hocam Ankara'da yaşıyorsunuz buyurun gelin mağazalarımıza çayınızı kahvenizi için yardımcı oluruz ürün olarak fiyat olarak gerekeni yaparım
    Garanti kartınıza 7 taksit
    İş bankasına 6 taksit
  • 
Sayfa: önceki 46434644464546464647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.