Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: paradise37 , akıllıdeli06 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
92.935
Cevap
1.497
Favori
4.954.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 46434644464546464647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam OLED TV niz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    Bu ayarları kendize göre yapabilirsiniz
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Komedi ya,

Hala (bir üst yazı da)ne yazdığınızı bilmiyor musunuz. Siz kim TV tamircisimisiniz , teknisyenmi yoksa satıcımı? Kullanmadan, incelemeden Samsung'un donanımının tlc'den kötü olduğunu nasıl yazarsınız?

''donanım olarak daha düşük TV'' aha bunu da inkar et ben yazmadım diye

frekans76

Kullanmadığınız TV hakkinda, bir baskasinin ne amacla yorum yaptığı belli olmadan -mış, muş la yazıyorsunuz.

Ben de bir TCL Tv kullancisi olarak görüntü ayarları yapıldıktan sonra gerek SDR gerekse 4K görüntülerde gerekse mac yayınlardan görüntünûn kendi kullandigim Tv de gayet güzel olduğunu belirttim.

Ki C855 kullandigim Tv den daha donanımlı bir Tv.

Ayrica rtings.com daki karşılaştırma verilerinin bile onemli olmadığına, kagit üzerinde olduğunu belirttiniz.neye dayanarak ? Ne amacla yazdigi belirsiz belki ayarlari dahi yapılmamış, belki de Tv markasini karalamalak üzere yazılan bir yoruma dayanarak...

Malum bu mecrada f/d olarak daha pahali ve donanım olarak daha düşük TV'leri sirf para kazanmak icin insanlara tavsiyelerde bulunanlar olduğunu goz önüne alırsak arada çıkan boyle yorumlara biraz mesafeli yaklaşmak gerek diye düşünüyorum.

TCL sayfasında veya burada onlarca kişi C755, C855 Tcl Tv lerden aldilar, bakin bakalım kac tanesi boyle yorum yazmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirden

Komedi ya,

Hala (bir üst yazı da)ne yazdığınızı bilmiyor musunuz. Siz kim TV tamircisimisiniz , teknisyenmi yoksa satıcımı? Kullanmadan, incelemeden Samsung'un donanımının tlc'den kötü olduğunu nasıl yazarsınız?

''donanım olarak daha düşük TV'' aha bunu da inkar et ben yazmadım diye

frekans76

Kullanmadığınız TV hakkinda, bir baskasinin ne amacla yorum yaptığı belli olmadan -mış, muş la yazıyorsunuz.

Ben de bir TCL Tv kullancisi olarak görüntü ayarları yapıldıktan sonra gerek SDR gerekse 4K görüntülerde gerekse mac yayınlardan görüntünûn kendi kullandigim Tv de gayet güzel olduğunu belirttim.

Ki C855 kullandigim Tv den daha donanımlı bir Tv.

Ayrica rtings.com daki karşılaştırma verilerinin bile onemli olmadığına, kagit üzerinde olduğunu belirttiniz.neye dayanarak ? Ne amacla yazdigi belirsiz belki ayarlari dahi yapılmamış, belki de Tv markasini karalamalak üzere yazılan bir yoruma dayanarak...

Malum bu mecrada f/d olarak daha pahali ve donanım olarak daha düşük TV'leri sirf para kazanmak icin insanlara tavsiyelerde bulunanlar olduğunu goz önüne alırsak arada çıkan boyle yorumlara biraz mesafeli yaklaşmak gerek diye düşünüyorum.

TCL sayfasında veya burada onlarca kişi C755, C855 Tcl Tv lerden aldilar, bakin bakalım kac tanesi boyle yorum yazmış?

Bi kullanıcısının yorumu

"75C855 modeli detaylıca kullanabildim. Evde mevcut olan 65QN90C ile kıyaslayabildim.

Görüntü ayarlarını kullanmış olduğum samsuna yakın ayarladım.

Vay be dedirtti TCL. Siyahlar zaten mükemmel. Simsiyah ekran ortada yazı olan sahnelerde Samsungda kenarlarda ışık hüzmesi varken TCLde yok mesela. Bütün renkleri yakalayabildim ama turuncu ve kırmızılar Samsungda daha cırtlak.

Ayarlardan sonra Pembelik azaldı. Samsungda ise grimsi görüntü oluşuyor yan açılarda bunu farkettim.

5-10 video ile karanlık sahneler, renkli görüntüler, hızlı sahneler, insan teni vs tarzında kıyaslamama rağmen dedim tamam benim için kusursuz ve harika bir TV. Kumanda pek kaliteli hissiyat vermedi sadece.

Versiyon 098 bu arada. "

Her iki Tv de mini led ve her iki Tv ninde 65" leri 65 bin TL civarinda satılıyor şuan.

Epey de TCL 65C855 in puani biraz daha ustte .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 13 Aralık 2024; 22:9:25 >

• özkantc56 Ö kullanıcısına yanıt

Guzel abim paran yetiyorsa 65c46 al biraz daha makul olsun diorsan 65s90 olabilir. 65qn90D digerlerine gore bir tık aşşağıda..

Ama tavsiyem herkese olduğu gibi. Bi tekno markete gidip 3 modelide guzelce incelemeniz. Sonra karar vermeniz olur.

• Donanım olarak aynı puanlar,ayrıca 75 inç Samsung daha ucuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 13 Aralık 2024; 22:46:37 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 13 Aralık 2024; 22:47:45 >

• Herkese merhaba, en son tv almamın üzerinden 12 sene geçti, konuya çok uzak kaldım. Şimdi alırken nelere bakmam gerek ? Oledler bütçeyi aşıyor neden bu kadar pahali anlamadım teknolojiye yetişemiyoruz. 55 inc alacağım hangi özelliklere bakmam gerek ? Oyun oynanmayacak, önceki tv philips
  • ozenc_35f kullanıcısına yanıt

Cunku oled lerin altinda samsung veya lg yazıyor. Kaliteye degil markaya para vermiş oluyorsunuz. Su an en mantıklı ve kaliteli tv ler tcl de. Bütçenize gore tcl c745,c755,c88 veya c655 bakabilirsiniz

• psp5 in hakkını verecek ve film izlemek için 1 aydır lg oled c46 serisine bakıyorum ,son günlerde samsung s95d serisi dikkatimi çekti ,mat ekran teknolojisi çok iyi ,gündüz yansımaları önlüyor tabi biraz daha pahalı lg den.Forumları gezerken tcl c855i çok övenlere rastladım ,kafam iyice karıştı.tabi tcl miniled teknolojisi hem de biraz daha uygun fiyatlı.

kısaca gündüzleri fazla yansıma yapmayacak ,psp5 ve film için performanslı tv olarak ne önerirsiniz?

• difanbahya D kullanıcısına yanıt
    LG OLED C46LA al geç keyfine bak derim hocam fiyat performans acısından kalite acısından alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisi
  • difanbahya D kullanıcısına yanıt

Tcl c855 öneririm. Oled alip ne zaman yanacak diye korkmaya gerek yok.

• Hocalarım. TLC 65C655 35bin TL'ye alınır mı ? Hepsiburada şu anda 35bin TL. Bu fiyata başka öneri cihazınız var mı ? Marka model tavsiyeniz nedir ?
  • artexalp kullanıcısına yanıt

Birkaç hafta önce 65 inch de 655pro olan versiyon 30-32 bandında idi, 36-37 ye 745 vardı.. Şuan tcl fiyatları hiç mantıklı değil, Samsung LG bakın en azından muhatabınız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 14 Aralık 2024; 23:35:8 >
  • akıllıdeli06 A kullanıcısına yanıt

Kasım indirimlerini kaçırdık. Fiyatlar da arttı ister istemez. İşin kötü yanı yıl başı sonrası herşeye zam gelecek.

Şimdi tavsiyeniz nedir hocam ? Başka marka model mi ? Yoksa beklemek mi lazım ?

• Merhabalar,

Max. 70-75 bin TL bandında Samsung 65QN90D dışında önerebileceğiniz bir TV var mı? OLED'den korktuğum için NEO QLED bakıyorum.

Tavsiyelere açığım.

• artexalp kullanıcısına yanıt

655 e alternatif 31 e geliyor https://www.hepsiburada.com/toshiba-70qa5d63dt-70-178-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBCV00004T4BTR?ftid=0qi8ynt54dfzz3tw&url_src=and-product-detail Toshiba servis sıkıntısı yok. 70 inch qled 20 cof chot panel...

İleride islemci vb. Zayıf gelirse alırsınız bir android box

• Emperatore E kullanıcısına yanıt

Tv lerin sahi padişahı su an için tcl c855 dir

• akıllıdeli06 A kullanıcısına yanıt

Toshiba da 65 ile 70 arasında 6bin TL fark var. Değmez gibime geldi. Siz daha iyi bilirsiniz tabi. 30bin e de 65inç iyi gibi tek soru işareti Toshiba sonuçta diye düşünüyor insan

• 55-65 inç, arası bir ebat, 100hz+4k özelliğini barındıran, 30-40 binlik bütçe aralığında ne önerilebilirsiniz. Smart özellikleri olmasa da olur evde mi box var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercayy -- 15 Aralık 2024; 1:43:13 >
  • 
Sayfa: önceki 46434644464546464647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.