|
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4647. sayfa)
-
-
OLED alacaksam hangisine bakayım? Burn-in için extra garantisi olan var mı?
-
SAMSUNG 65S90D
LG OLED 65C46LA
Bu ürünlere bakabilirsiniz hocam standart 2 yıl garantisi var isterseniz de +3 yıl garanti uzatması yaparsınız bu süreci 5 yıla çıkarırsınız 5 yıl boyunca Burn-in dahi olsa garanti kapsamına girer
Garanti uzatması yaparken özellikle bu soruyu sorun Burn-in kapsıyor mu? herhangi bir sorun sıkıntı olursa direk LG veya SAMSUNG servis geliyor mu? diye sorun -
İlk maaşımla aldığım Lcd markasıydı. Mağazada renkleriyle şovunu yaparken görmüş vay be demiştim
O günler gözümde canlandı valla, ne heyecanla eve getirmiş kurmuştum
Tv'de ilk HDMI ile tanışmamdı. Güncelleme gelmişmi gibi dertler yoktu.
O dönemlerde bile oldukça pahalıydı Samsung Tv'ler.
Evet ömür bakımından bakarsak fazlasıyla hizmet etti aileme
-
Size ayrı bir anısı varmış
Bu aldığınız OLED TV maksimum kullanacağınız süreç 5 ile 8 yıl gerçi OLED değil ne alırsanız alın şu anki şartlarda 8 ile 10 yıl sorunsuz sıkıntısız kullanın çok iyi süreç üzeri kullanma şansınız yok -
Maalesefki artık öyle. Markalar planlı eskitme stradejilerini revize etti.quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Size ayrı bir anısı varmış
Bu aldığınız OLED TV maksimum kullanacağınız süreç 5 ile 8 yıl gerçi OLED değil ne alırsanız alın şu anki şartlarda 8 ile 10 yıl sorunsuz sıkıntısız kullanın çok iyi süreç üzeri kullanma şansınız yok
Firmalar servisler taşmı yesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 15 Aralık 2024; 19:4:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Valla Vatan'da GULF Sigorta var ama burn-in dahil mi internet üzerinden göremiyorum.
Yoksa kuru kuruya garanti uzatımı almak da mantıksız.
-
Tcl almak istediniz diye chot panelli versiyon önerdim. Tcl chot panel sahibi, Toshiba 70 inch lerde chot panel kullanıyor. 65 ler karma panel..
Tcl de 700 lü serilere cikmazsan 655 in de Toshiba dan pek farkı olduğunu düşünmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dahil değil bilginiz olsun birde herhangi bir sorun sıkıntı olursa firmanin anlaşmalı oldugu yetkili servis geliyor,
Bu uzatmalarda alinan yer ve karşınızdaki muhatap çok önem taşıyor,
Ürünü satmak icin yalan yanlis bilgiler verebiliyor,
Ürün alırken evrak uzerine Burn-in kapsiyor yazdirip kaşe bastırın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😀Malesef öyle oldu hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Panel konusunda çok bilgim yok hocam. İyi bir marka ile güzel bir cihaz almak istiyorum. Ses konusunda c655 güzel diye yorumlar da gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gulf hava-civa.
şikayet var'da gulf sigorta yazıp tv'si bozulanlara ne teklifler verdiklerini araştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 15 Aralık 2024; 20:58:17 > -
merhabalar 50 k civarı bütçem var 75 inç bir tv bakıyorum tcl in 755 modeli iyi gibi ama 655 de var 12 bin lira daha ucuz. sizin önerilerinize de açığım. film, youtube ve tv ağırlıklı gideceğim oyun konsolum yok sizce böyle fark vermeye değer mi? veya hangi modeli almalıyım?
-
Acele etmeyin. C755 de indirim bekleyin. Dün 53 bin TL idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X