|
TV+ ve Exxen iş birliği yaptı: TV+'ta Şampiyonlar Ligi maçları yayınlanacak!
-
-
iyi şimdi tv+ a da zam gelir. zaten içerik olmadan dünya para istiyorlardı
-
Bence hiçbir platform istediklerni haketmiyor, youtube dan takip ettiklerimi izlesem twitchten iki yayın açsam daha memnunum.. zaten ne kadar boş vaktimiz oluyor..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zaten exxen'e şampiyonlar ligi maçlarını vererek futbolseverlere en büyük ayıbı kötülüğü yaptılar, tv yayını yapmayan bir platforma şampiyonlar ligi değil hiçbir spor organizasyonu satılamaz, çünkü maçlar tv ye göre geriden geliyor, exxen buna aday olarak ayrı bir karaktersizlik yaptı satışı yapan yetkililer ayrı bir karaktersizlik yaptı.
-
Çok iyi haber. Sırf şampiyonlar ligi için iptv alıyordum. Iptv sürem bitti. Iptv yenisini almama gerek kalmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dertlere bak ya, bos isler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tv+, Turkcell yada Superonline aboneliği olmayanlar için;
tvplus.com.trTV+: Dizi, Film ve Canlı TV Kanalları - İlk 7 Gün Ücretsiz Deneyihttps://tvplus.com.tr/paketler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 22 Ağustos 2023; 19:21:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Acun ne yapsan boş.
Çırpınıyorsun ama boş. Bu insanlar artık uyandı.
İstenmediği halde zorla satıyorlar TV+'ı; elimde 3 tane yayın hizmeti oldu, ikisine para veriyorum ama 3'ünü de seyretmiyorum. Boşu boşuna para veriyoruz.
-
senin gibi herkes acuna ne yapsan boş dedi yapamazsın olmaz dedi hepimizden daha zengin oldu
-
:) senden benden tabii zengin olacak. Ama işler değiştiği zaman o zenginlik yok olup gidecek.
Zenginliğin ardında gizli şeyler vardır. Zengin derken 2 ev, 2 araba vs değil.
Sen Şampiyonlar ligi maçlarını nasıl aldın ya? :) beIN dururken? beIN'den yayıncılık konusunda daha mı iyisin? İzlenmeye 2 tv kanalı, üye olunmayan exxen platformu vs.
Değirmenin suyu kesilir birgün hocam.
-
Internet üzerinden geriden gelerek yayın izlemek cazip olmuyor.
-
Ortak abonelik açmak isteyen arkadaşlar olursa bana ulaşabilir.
Konusu:
https://forum.donanimhaber.com/tv-premium-ortak-abonelik--156669839
-
Haberi görünce mobil den kontrol edeyim dedim.Exxen kanalı eklenmiş.Taahhütün bitmesine 2 ay kala olacak iş mi şimdi bu
-
Exxende aylik 200 tl , tv+ da 50 tl mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Exxeni şimdi açtım Gs maçı yok
Panatikahanos maçı var
Gs zaten şampiyonlar ligi mçı oynamıyor, play off maçı oynuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk takımlarını vermezlerse ne anlamı var
-
Türk takımlarının maçını versin önemli olan o
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
zaten exxen'e şampiyonlar ligi maçlarını vererek futbolseverlere en büyük ayıbı kötülüğü yaptılar, tv yayını yapmayan bir platforma şampiyonlar ligi değil hiçbir spor organizasyonu satılamaz, çünkü maçlar tv ye göre geriden geliyor, exxen buna aday olarak ayrı bir karaktersizlik yaptı satışı yapan yetkililer ayrı bir karaktersizlik yaptı. |
Bence hiçbir platform istediklerni haketmiyor, youtube dan takip ettiklerimi izlesem twitchten iki yayın açsam daha memnunum.. zaten ne kadar boş vaktimiz oluyor..
|
Benzer içerikler
- instagram müzik ekleme sorunu
- en iyi emülatör
- spotify apple music aktarma
- opera video indirme eklentisi
- reddit video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X