erkeklerin vazgeçilmez tutkusu futbol ve futbolun kralları:ingiltere italya brezilya bu üç ligin ortak yönü :
quote:
tv8
arkadaşlar tv8 in yeni yayın döneminde bu ligleri yayınlayacağını her futbol seven bilir ben de bir futbol seven olarak bunları izlemek istiyorum ancak bu maçlar geçen seneki gibi şifreli olabilir bunu nasıl halledebilirim cihazım next ye 2000 cı plus
ingiltere liginide gösteriyor mu
quote:
Orijinalinden alıntı: omersin
ingiltere liginide gösteriyor mu
eeeeeeeee günaydın TV8 uzun zamandan beri premier liginin hakkını satın almış
arkadaşlar ben de biliyorum ingiltere liginin olduğunu ama şifre olayını nasıl halledeceğiz
quote:
Orijinalinden alıntı: waferan
arkadaşlar ben de biliyorum ingiltere liginin olduğunu ama şifre olayını nasıl halledeceğiz
Bi an önce halletmeye çalış.. Bu hafta İngiltere Ligi'nde mükemmel maçlar var..
Geçen senelerde Ntv premier lig maçlarına şifre koyuyordu.Tv8 de koyar büyük ihtimal bu sene.Çözüleceğini de sanmam. Çatı anteninden izlicez galiba yine
ben izliyodum ntv,tv8 biss kullanıyoo.keyleride mevcut.
bissle izlenir, geçen sene italya liginede şifre koyuyolardı ama biss ile izleniyordu. bu sene bissi değiştirmezlerse geçen sene izleyenler gene izler, değiştirselerde çıkar zaten piyasaya çok geçmeden
yaw bisim sansuilerde biss kremler elle girilmiyo...yeni yazılım atınca bile seyredemiyorum tv8i...Ntv yi seyredebiliyorum ama Tv8 i seyredemiyorum...
valla guardian sizin sorun büyük, çözüm de yok. nerden aldınız sansuiyi yav, inşallah adamlar içinde nba bissleri falan olan yazılım çıkartırda hallolur sizin sorun yoksa sizin iş zor. ntv, tv8 olayına gelince ntv yanlızca maç anlarında şifre giriyodu geçen sene busene zaten bitek alman ligi var onada şifre girmiyolar, seyredilir yani problem yok. tv8 içinde aynısı geçerli maç anında şifre giriyolardı ama gerekli bissi girersen problem yoktu, seyrediliyodu. busene bakacaz bi değişiklik yapmışlarmı hafta sonu çıkar ortaya
arkadaşlar ntv türkiye maçları gösteriyor bende çıkıyor tv8 şifresi geçen seneyle aynı ise oda gösteriyor
ntvde problem yok zaten şifresiz veriyo daha italya ve ingiltere ligi başlamadığı için tv8 yayınları şifrelemeye başlamadı. hafta sonu ingiltere ligi maçlarında görecez nasıl şifreleme yapacaklar, inşallah geçen seneki bissle devam ederlerde seyrederiz
quote:
Orijinalinden alıntı: WPL
bissle izlenir, geçen sene italya liginede şifre koyuyolardı ama biss ile izleniyordu. bu sene bissi değiştirmezlerse geçen sene izleyenler gene izler, değiştirselerde çıkar zaten piyasaya çok geçmeden
ata_1,omersin pm attım (nbaide yolladım) yeniden söylüyorum her cihaza elle biss girilmez, bazılarına yazılım atmak gerekir. cihazın marka ve modelini yazarsanız cihazı bilenler daha detaylı yardımcı olur
wpl bana atarsan sevinirim cihazım next ye 2000 cı plus
waferan yakın zamanda yazılım yüklettiysen senin cihaza girilir işte bak, pm atıyom hem nbai, hem tv8i ne yapman gerektiğinide yazıyom.
yazılım hiç yükletmedim yükletmelimiyim? yardımın için teşekkürler
orjinal yazılımlı cihazda olmaz, yazılım yüklemen veya yükletmen şart. yoksa hiçbir şifreli kanalı çözemezsin