Merhaba arkadaslar bu konuyu acmak istedim cunku paraniz cebinizde kalsin!!!
Arkadaslar ilk aldigim androidbox s805 dvb k1 bu cihazi Turkiyeden aldim ancak iade ettim cunki bu cihazlarda genel olarak nette de bunu gordum HDMI sorunu var kendimde az bucuk elektronikciyim anlamaya calistim ama okadar zaman harcadim ama nafile iyi ustalar da taniyorum ince kil kuyruk :(
Bu sorun zannedersem elektrik akimindaki dalgalanmalardan kaynaklaniyor. Unutmayin sizdede varsa mutlaka basiniza gelecek ama gelmesini istemem buna eminol!
Youtube bakin bir yigin video var belki biri bir akil verirde cihaz cop olmasin diye atmislar.
Ozellikle amlogic chipsetli cihazlarda daha fazla..
Sorun suki ekranda gidip gelmeler ile baslar bide bakmissin bigun gelmiyor adaptoru sok tak bi mudded sora tvde no hdmi signal yazisi bir mudded cihazdaki hdmi kabloyu sokup takinca ekran gelir ama oda biryere kadar..
Sokette ariza yok kabloda ariza yok tv de yok cunku hdmi soketi bile degistirdim kabloyu tv yi denemedigim sey kalmadi board uzerinde ölcum yapilabilen her meteryali òlçtùm malesef...
Hadi ilkini iade ettim aliexpressden aldigim da da ayni sorun oldu iadesi yok garanti yok ama çöp oldu iste...
Siz siz olun tekrar dusunun cok iyi guzel ama yeteri kadar testi emaresi yok nerde tirak orda birak!
Cihazin markasinin onemi yok k1 kac adet var marka olarak ama icerik hatta disi heryeri ayni Venz acemax vigica vs...
Uyarı için teşekkürler.
size geçmiş olsun. bahsettiğiniz cihaz tvbox olmanın dışında uydu alıcı anladığım kadarı ile. uydu alıcı cihazların elektriksel sistemi , normal tvbox'lardan farklı diye biliyorum. uydu sinyali olarak gelen yayın dalgaları, uydu alıcıya elektrik sinyali olarak yansıyor. bu da harici bir akım ortaya çıkmasına neden oluyor. çok kaliteli tvbox'lar olduğunu bilmeyen birileri yazdıklarınızdan, tvbox'ların hepsinin aynı kalitede ve kötü olduğunu sanacak. yanlış bilgiler vermeyin lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme