Şimdi Ara

tvs raider soğukken istop ediyor ve 7.5 bin devirden sonra yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün yaşadım normalde killswitch olmadığı için tek marşla çalışıyor ama şu son 2 gündür soğukken direkt istop ediyor motor çalışıyor devir dalgalanıyor sonra istop ediyor gaz vermem gerekli 7.5 bin deviri geçincede çok yavaşlıyor normalde 115 120 gördüğüm motor 100 de tıkanıyor hava filtresi ve buji değiştim hala aynı servisleri ilgisiz ne yapmam lazım kaldı böyle

• Kalitesiz benzin bilindik markaların benzinli enjektör temizleyicileri den alın ve 20 ml 30ml gibi değerlerde full depoya ekleyin bu karışım için ürün açıklamasını okuyun genelde 70 litreye 300 ml ürün değeri olur 7 litre depoya 30 ml eklersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mckhan kullanıcısına yanıt

benzini her seferinde shellden alıyorum onun dışında ilk aldığım zaman 1 2 defa total bide opetten aldım onun dışı hiç bir yerden almadım depom 10 litre serviside haftaya çarşamba gel makineye sokup test edelim dedi depo yarımda falan depoyu fulleyip enjektör temizleyicimi atayım ?

• Bende Shell dışında almam iki motorada söküp sensörlerine baktım geçen ay leş küçük motor olduğundan rölanti tam oturmuyor sensör hata payı büyük motordaki gibi değil o yüzden her benzin aldığında 30 ml depoya ekle özellikle firmalara farklı katkıları yasakladılar 5 6 aydır böyle durumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mckhan kullanıcısına yanıt

bu performans düşüklüğü bir anda oldu zaten ben bu son zamanlardada benzin almayı abartmıştım yani her çıktığımda 50 100 falan alıyordum hatta benzin hızlı yiyor diyordum kendi kendime enjeksiyonu sıkıntılı diyende var anlayamadım gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.