Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu evimde dvd izlemek ve ara sıra bilgisayara baglamak için bir projeksiyon almaya artık kesin karar verdim. Araştırmalarıma göre tw-520 iyi bir cihaz, siz ne dersiniz. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim...
Ben-Q 720 ve/ 710 u araştır. Piyasada çok satan iki ürün. Neden çok satıyor araştırmadım ama görüntü kalitesi mükemmel denebilir. Kendim bizzat kullandım.
Araştırmadan almayın, neticede her zaman değil belki de bi kere seçim yapacaksınız.
benq nun cok tutludugunu biliorum ama ben ev sineması için uygun yani 16 9 formatında istedigm için bu cihaza yöneldim. Baska konuya hakim olanlar varsa bi el atsın lütfen. Yorumların için teşşekkür ederim ayrıca en azından bi görüşünü belirmişssin
tw600 ü elemenin özel bir nedeni var mı?
ben bikaç ay önce almayı düşünüyodum ve tw600 de karar kılmıştım. Fakat elde olmayan nedenlerden ötürü ertelemek zounda kaldım. bildiğim kadarıyla tw600 ün tw520 den farkı, ışık gücünün biraz daha fazla olması. Hafif aydınlık bir ortamda seyredeceksen tw600 daha iyi bir çözüm olabilir. Ayrıyeten kontrast oranı da biraz daha iyi.
Ev sineması için 16:9 dan başka bir cihaz düşünme derim ben de. Bu fiyat aralığında en iyi çözüm tw600 bence.
600 il 520 arasında fiyat olarak 100-150 euro oynuyo bence cok aman aman bi fark yok onun için 200 ytl fazla vermek istemiorum bugün demosunuda izledim. Allahın izniyle yarın gidip alıcam...