Şimdi Ara

tw kartı driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tw kartım= AverMedia 303 Tv Kartı bu kartı eski pc minde kullanıodum ve xp de kuruluydu çalışıodu yeni kasamda kullanmaya çalışıom fakat vista olduğundan driver ını bulamadım her yerde aradım kendi sitesinde dahi bu kartın vista driver ı yokmuş kullanmak için ne yapmalıyım acilll yardımlarınızı bekliorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=16905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker22 -- 4 Ekim 2008; 14:55:23 >

• kimse cwp veremez mi yaaa
  • Avermedia'da vista driver çıkarmazsa eski tv kartı olan herkes ayvayı yemiş demektir yani ,

http://www.avermedia.com/avertv/Support/Download.aspx?Type=Driver&id=288&tab=APDriver burada AVer MediaCenter:1.6.5 var onu indir kur bakalım driver varmıymış içinde yoksa generic denen çip üreticisinin çıkardığı driverlardan bulup dene ,çip ne philips mi Conexant mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: azmo

Avermedia'da vista driver çıkarmazsa eski tv kartı olan herkes ayvayı yemiş demektir yani ,

http://www.avermedia.com/avertv/Support/Download.aspx?Type=Driver&id=288&tab=APDriver burada AVer MediaCenter:1.6.5 var onu indir kur bakalım driver varmıymış içinde yoksa generic denen çip üreticisinin çıkardığı driverlardan bulup dene ,çip ne philips mi Conexant mı?

onu indirdim denedim fakat yinede olmadı çip conexant yaa ne saçma bişi koskoca awermedia bunu akıl edemedi mi yani onun yüzünden kullanmıycak mıyım ben bunu

• Kartla beraber gelen cd de media center için driver var mı?Daha açıkçası BDA driver varmı ,anladığım kadarı ile vista BDA driver kullanıyormuş ve microsoft xp media centerla BDA driver kullanmaya başlamış .Bir umut media center driverı vistada çaışır .
    Bu arada avermediayı kınadım ,asıl işi tv-capture kartı olan firma vista driverı çıkarmamış googleda bakınırken gördümki leadtek vista driverlarını çıkarmış (gerçi bazısı yalnız vista32bit için)

Edit: En olmadı avermedia ya bir mail at vista driverı nerde hemşerim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 4 Ekim 2008; 22:09:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: azmo

Kartla beraber gelen cd de media center için driver var mı?Daha açıkçası BDA driver varmı ,anladığım kadarı ile vista BDA driver kullanıyormuş ve microsoft xp media centerla BDA driver kullanmaya başlamış .Bir umut media center driverı vistada çaışır .
    Bu arada avermediayı kınadım ,asıl işi tv-capture kartı olan firma vista driverı çıkarmamış googleda bakınırken gördümki leadtek vista driverlarını çıkarmış (gerçi bazısı yalnız vista32bit için)

Edit: En olmadı avermedia ya bir mail at vista driverı nerde hemşerim diye

media center driver ı malesef yok mail atsam bence yine bişey olmaz gibi gelio saçmalık yaa

• tv kartını çok kullanmak istiyorsan winXP yükle başka ne diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

tv kartını çok kullanmak istiyorsan winXP yükle başka ne diyebilirim

pc im vitada daha ii performans verio bi tw kartı için değmez ama tw kartlarıyla uğraşan avermedia bunun vista driver ını çıkarmamakla çok saçmalık yapmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.