Şimdi Ara

Twitch'te banlananlar artık yayınları izleyemeyecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • twitch banlanan engellenenler yayınları izleyemeyecek
    Twitch’in aylık güncelleme programına göre, yakında platformda banlananlar veya engellenenler yalnızca sohbetten değil, canlı yayınlardan da uzak tutulacak. Twitch, bu kontrolü hem moderatörlere de hem de yayıncılara verecek.

Ayrıca Bkz.Twitch, topluluk etkileşimini artıracak yeni özelliklerini tanıttı

Moderatörler ve yayıncılara açılacak

Yeni taciz önleme özelliği kullanıma sunulduğunda Twitch’in yerleşik engelleme araçlarının bir parçası olacak ve engellenen kullanıcıların yayınları izlemesi otomatik olarak engellenecek. Ancak özellik, varsayılan olarak açık olmayacak; moderasyon ayarlarından açılması gerekecek.

Yeni seçenek, yalnızca giriş yapmış yasaklı veya engellenen kullanıcıların yayını izlemesini engelleyecek.

En çok istenen özelliklerden biriydi

Twitch Kıdemli Ürün Müdürü Trevo Fisher’ın açıklamasına göre, uzun süredir talep edilen bir ek güvenlik seçeneği. Özellik, önümüzdeki birkaç hafta içinde kullanıma sunulacak.

Kaynak:https://www.twitch.tv/videos/1900471801?t=0h14m41s

• Bana çok saçma geldi . Özellikle mod'lar keyfine göre gıcık olduğu her kişiyi engeller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hwid ban mı atacaklarmış? Her şeyin çözümü var yahu, yayını izleyip uğraşmak isteyen her türlü yolunu bulur. Twitch toxic kararlarından vazgeçmiyor.

• Onun yerine ben o yayıncıyı engelliyorum geçiyorum.

Tertemiz iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bilirsiniz. Parayı yayıncılar değil izleyiciler veriyor. Kime hizmet edeceğiniz size kalmış sayın twitch.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Adam diyorum "dakikada 1 reklam tuşuna basma" adam beni banlıyor.

Şimdi ben bu yayını izlemezsem her ikisi de kaybedecek :D

Kendileri bilir :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.