Bildirim
Twitch Tv Yayın Chatini Kontrol Etme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefondan ipadden falan aç -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
telefondan ipadden falan aç
telefonum motorola atrix android surumu guncellenemiyor twitch chata girmiyor eski surum oldugu icin. ipadimde yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doublelift sanırım kastettigin seyi yapıyor oyun sirasinda chat kısmını gosteriyor. Su an yayini da açık bi bak derim
Nasil yaptigini bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boun1631 -- 15 Ocak 2015; 23:04:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: boun1631
Doublelift sanırım kastettigin seyi yapıyor oyun sirasinda chat kısmını gosteriyor. Su an yayini da açık bi bak derim
Nasil yaptigini bilmiyorum
hocam sag tarafta twitch chat gozukenler var da o sadece izleyenlere mi gorunuyor ve bana gorunuyorsa nasil yapiliyor onu arastiriyorum
Anladim ne demek istedigini ama yardimci olamayacağım, bilmiyorum maalesef
guncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: batublood
guncel
@Rapid Step bu arkadaş yayın yapıyor belki sorununu çözebilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
La kim izliyor zaten boşver bu işleri git dersine çalış.
quote:
Orijinalden alıntı: iPhone 6
+1
quote:
Orijinalden alıntı: iPhone 6
herkes 5 bin izleyici ile baslamiyor zamanla izleyici sayisi artar o dert degil onemli olan kaliteli yayin yapabilmek her acidan.
++++ -
Oyunu çerçevesiz (borderless fullscreen) yaparak alt-tab yapmak zorundasın , başka bi seçenek olacağını sanmıyorum. -
Öncelikle twitch tv de sohbet bölümü ayarlarında yeni bir pencere aç bölümü var oraya tıklamalısın sonra açılan pencereyi sağa yada sola tuttur sonra ise oyuna girerek oyun ayarlarından oyunu pencereli yap onuda sola sabitle ama biraz oyun performansın düşebilir şuan mobildeyim ayrıntılı anlatamıyorum pc ye geçince resimli olarak anlatabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: ForumDaşArkadaş
Öncelikle twitch tv de sohbet bölümü ayarlarında yeni bir pencere aç bölümü var oraya tıklamalısın sonra açılan pencereyi sağa yada sola tuttur sonra ise oyuna girerek oyun ayarlarından oyunu pencereli yap onuda sola sabitle ama biraz oyun performansın düşebilir şuan mobildeyim ayrıntılı anlatamıyorum pc ye geçince resimli olarak anlatabilirim
anlatımını yaparsan çok sevinirim. ayrıca 1440 900 çözünürlükte veriyorum yayını daha da düşer mi ki çözünürlük chat gelince? -
quote:
quote:
anlatımını yaparsan çok sevinirim. ayrıca 1440 900 çözünürlükte veriyorum yayını daha da düşer mi ki çözünürlük chat gelince?
Görüntüsü daha kaliteli görünür boyut küçük olduğu için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Evet anlatıyorum öncelikle oraya eklemediğim birkaç şey var onları altta söyleyeceğim
Burada Oyunun y tuşuna yada Kamera kilidi ayarı yaparsan senin için daha rahat olacaktır ve masaüstünde yada biryerde ayar yapcaksan görev çubuğana basman yeterli şimdilik bu sana yararlı olacaktır iyi forumlar !
anlatımın için teşekkür ederim ben bu şeklide sorayım sana. resimde görüldüğü gibi sağ tarafta chat var o şekilde yapılırsa ben görebilirmiyim oradaki chati yoksa izleyiciler mi görüyor sadece?
-
quote:
quote:
Evet anlatıyorum öncelikle oraya eklemediğim birkaç şey var onları altta söyleyeceğim
Burada Oyunun y tuşuna yada Kamera kilidi ayarı yaparsan senin için daha rahat olacaktır ve masaüstünde yada biryerde ayar yapcaksan görev çubuğana basman yeterli şimdilik bu sana yararlı olacaktır iyi forumlar !
anlatımın için teşekkür ederim ben bu şeklide sorayım sana. resimde görüldüğü gibi sağ tarafta chat var o şekilde yapılırsa ben görebilirmiyim oradaki chati yoksa izleyiciler mi görüyor sadece?
Hocam sorunu çözebildinmi şuan aynı sorundan bende muzdaribim , eski konu uplamış olucam ama çözdüysen anlatırsan çok işime yaramış olur.
-
https://obsproject.com/forum/resources/twitch-streamers-tool-for-single-monitor-streamers.364/
Kendim kullanıyorum, bayağı işe yarıyor
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- muhteşem twisted fate değeri
- lol chat açma
- lol ayak bilmece
- mobile legends sevgili olan herolar
- riot mmorpg
- afk nedir
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X