Şimdi Ara

Twitch Tv Yayın Chatini Kontrol Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
25.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. twitch yayınımda chati 2. ekranım olmadan kontrol edebilmek istiyorum mümkün müdür? yani tek monitörden hem oyun hem chati görmem sağlanabilirmi?

• telefondan ipadden falan aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

telefondan ipadden falan aç

telefonum motorola atrix android surumu guncellenemiyor twitch chata girmiyor eski surum oldugu icin. ipadimde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doublelift sanırım kastettigin seyi yapıyor oyun sirasinda chat kısmını gosteriyor. Su an yayini da açık bi bak derim

Nasil yaptigini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boun1631 -- 15 Ocak 2015; 23:04:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Doublelift sanırım kastettigin seyi yapıyor oyun sirasinda chat kısmını gosteriyor. Su an yayini da açık bi bak derim

Nasil yaptigini bilmiyorum

hocam sag tarafta twitch chat gozukenler var da o sadece izleyenlere mi gorunuyor ve bana gorunuyorsa nasil yapiliyor onu arastiriyorum

• batublood kullanıcısına yanıt
    Anladim ne demek istedigini ama yardimci olamayacağım, bilmiyorum maalesef

• guncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twitch tv sona açları
    11 yıl önce açıldı
    Twitch'te Yayın Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

guncel

@Rapid Step bu arkadaş yayın yapıyor belki sorununu çözebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La kim izliyor zaten boşver bu işleri git dersine çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

La kim izliyor zaten boşver bu işleri git dersine çalış.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

La kim izliyor zaten boşver bu işleri git dersine çalış.

herkes 5 bin izleyici ile baslamiyor zamanla izleyici sayisi artar o dert degil onemli olan kaliteli yayin yapabilmek her acidan.

• ++++
  • Oyunu çerçevesiz (borderless fullscreen) yaparak alt-tab yapmak zorundasın , başka bi seçenek olacağını sanmıyorum.
  • Öncelikle twitch tv de sohbet bölümü ayarlarında yeni bir pencere aç bölümü var oraya tıklamalısın sonra açılan pencereyi sağa yada sola tuttur sonra ise oyuna girerek oyun ayarlarından oyunu pencereli yap onuda sola sabitle ama biraz oyun performansın düşebilir şuan mobildeyim ayrıntılı anlatamıyorum pc ye geçince resimli olarak anlatabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ForumDaşArkadaş

Öncelikle twitch tv de sohbet bölümü ayarlarında yeni bir pencere aç bölümü var oraya tıklamalısın sonra açılan pencereyi sağa yada sola tuttur sonra ise oyuna girerek oyun ayarlarından oyunu pencereli yap onuda sola sabitle ama biraz oyun performansın düşebilir şuan mobildeyim ayrıntılı anlatamıyorum pc ye geçince resimli olarak anlatabilirim

anlatımını yaparsan çok sevinirim. ayrıca 1440 900 çözünürlükte veriyorum yayını daha da düşer mi ki çözünürlük chat gelince?
  • quote:

quote:

Öncelikle twitch tv de sohbet bölümü ayarlarında yeni bir pencere aç bölümü var oraya tıklamalısın sonra açılan pencereyi sağa yada sola tuttur sonra ise oyuna girerek oyun ayarlarından oyunu pencereli yap onuda sola sabitle ama biraz oyun performansın düşebilir şuan mobildeyim ayrıntılı anlatamıyorum pc ye geçince resimli olarak anlatabilirim

anlatımını yaparsan çok sevinirim. ayrıca 1440 900 çözünürlükte veriyorum yayını daha da düşer mi ki çözünürlük chat gelince?

Görüntüsü daha kaliteli görünür boyut küçük olduğu için

• Evet anlatıyorum öncelikle oraya eklemediğim birkaç şey var onları altta söyleyeceğim

Twitch Tv Yayın Chatini Kontrol Etme Twitch Tv Yayın Chatini Kontrol Etme Twitch Tv Yayın Chatini Kontrol Etme

Burada Oyunun y tuşuna yada Kamera kilidi ayarı yaparsan senin için daha rahat olacaktır ve masaüstünde yada biryerde ayar yapcaksan görev çubuğana basman yeterli şimdilik bu sana yararlı olacaktır iyi forumlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForumDaşArkadaş -- 17 Ocak 2015; 14:59:45 >

• quote:

Evet anlatıyorum öncelikle oraya eklemediğim birkaç şey var onları altta söyleyeceğim

Twitch Tv Yayın Chatini Kontrol Etme Twitch Tv Yayın Chatini Kontrol Etme Twitch Tv Yayın Chatini Kontrol Etme

Burada Oyunun y tuşuna yada Kamera kilidi ayarı yaparsan senin için daha rahat olacaktır ve masaüstünde yada biryerde ayar yapcaksan görev çubuğana basman yeterli şimdilik bu sana yararlı olacaktır iyi forumlar !

anlatımın için teşekkür ederim ben bu şeklide sorayım sana. resimde görüldüğü gibi sağ tarafta chat var o şekilde yapılırsa ben görebilirmiyim oradaki chati yoksa izleyiciler mi görüyor sadece?

• quote:

quote:

Evet anlatıyorum öncelikle oraya eklemediğim birkaç şey var onları altta söyleyeceğim

anlatımın için teşekkür ederim ben bu şeklide sorayım sana. resimde görüldüğü gibi sağ tarafta chat var o şekilde yapılırsa ben görebilirmiyim oradaki chati yoksa izleyiciler mi görüyor sadece?

Hocam sorunu çözebildinmi şuan aynı sorundan bende muzdaribim , eski konu uplamış olucam ama çözdüysen anlatırsan çok işime yaramış olur.

• Lorko L kullanıcısına yanıt
    https://obsproject.com/forum/resources/twitch-streamers-tool-for-single-monitor-streamers.364/

Kendim kullanıyorum, bayağı işe yarıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.