Şimdi Ara

Twitch Yayın Akıcılık Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, umarım sağlığınız yerindedir.
    Yayıncı değilim fakat vakit geçirmek için twitchde yayın açıyorum. Twitch Studio ve OBS programlarını denedim ve problemim şu: Yayına başladığım an oyunda akıcılığım gidiyor. FPS düşüşü yaşamıyorum CPU ve İşlemci ısılarım da normal derecelerde fakat oyundaki akıcılığım gidiyor.
    CSGO yayını yaparken csgo da Dikey Senkronizasyonu açtığım zaman sorunum düzeliyor fakat bu sefer senkronizasyon yüzünden mouse gecikmeli algılıyor ve oyun sürecini etkiliyor. CSGOda fpsimi sabit oynuyorum 60hz monitöre sahip olduğum için fpsimi 60a sabitliyorum, sınırsız yaptığım zaman da bu şekilde sorunum devam ediyor.
    LOL oyununda ise sabit fps hiç fps drop veya düşüşü yaşamadan mouseda yine akıcılığım gidiyor oyun oynayışımı etkiliyor. Yani oyunumda FPS Düşüşü olmadan kasma hissi yaşatıyor. Yani kafayı yiyeceğim CPU yüksek olsa sorunu CPU ya bağlayacağım geçeceğim ama CPU değerlerim Maksimum %80-85i görüyor.
    Bilgisayar özelliklerim:
    İ5 7300HQ 3.20 Ghz
    gtx 1050 ekran kartı
    8 gb ram ve ssd kullanıyorum
    OBS ayarlarım:
    60-30 fps ikisini de denedim 720p yayın 2000-3500 bitrate aralığını denedim 5 mb upload hızım var.
    EDİT:
    Problemi forumda baya bir aradım fakat bu şekilde bir konu bulamadığım için yeni konu açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefasef -- 27 Nisan 2020; 16:55:5 >

• çözümünü bulamadım hala :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.