Şimdi Ara

Twitch Yayın Donma Sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, uydunet kullanıyorum 50mbit download, 4mbit upload mevcut. Yayın yaparken garip bir sorun yaşıyorum.
    Öğlen yayın açtım saat 14:00 gibi 17:00'a kadar hiçbir sıkıntı olmadan yayın yaptım obs'de takip ettim hep yeşil gösteriyordu.
    Akşamları 20:00'da yayın açıyorum 21:00 gibi yayın patlıyor donuyor, obs'de kırmızı oluyor bitrate 2800'lerden 3300lere çıkıyor bi anda kıpkırmızı sonra 300lere düşüp kalıyor öyle. Bi dengesizlik oluyor. Modem resledim düzelmedi, hız testi yapıyorum donunca herşey normal, pc ile ilgili bir durumda yok çünkü öğlen 3 saat 2800bitrate vererek yayın yaptım 0 donma.

Az önce kapadım yayını hemen hız testi yaptım sonuç bu

2800 bitrate veriyorum.
    Öğlen hiçbirşey olmuyor.
    Neden olabilir arkadaşlar bu sorun sizce? Akşam yoğunluk oluyor desem hız böyle çıkmaması lazım

NOT: Sorun kendi kendine düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 23 Mayıs 2017; 20:52:38 >

• Yoğunluktan yani bir yerdeki darboğazdan oluyor. Speedtest yaptığın yer yurtiçinde, hızın öyle çıkması normal.
  • Hangi ip bloğunundasınız acaba? Süperonline ip bloğu daha stabil, onu deneme şansınız olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Yoğunluktan yani bir yerdeki darboğazdan oluyor. Speedtest yaptığın yer yurtiçinde, hızın öyle çıkması normal.

Hocam şimdi yaptım bunuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkiBurks

Hangi ip bloğunundasınız acaba? Süperonline ip bloğu daha stabil, onu deneme şansınız olabilir mi?

Turktelekom galiba hocam öyle yazıyor. Ip değişmiyor uydunette kolay kolay ama öğlen sıkıntı olurdu iple ilgili olsa
  • Türk Telekom ip blokları yoğun saatlerde problemli olabiliyor. Telefon ile ip değiştirebiliyorsunuz, 178 li ip bloğu süperonline yurtdışı çıkışlı. Bu blokta sorunun düzelme ihtimali var bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkiBurks

Türk Telekom ip blokları yoğun saatlerde problemli olabiliyor. Telefon ile ip değiştirebiliyorsunuz, 178 li ip bloğu süperonline yurtdışı çıkışlı. Bu blokta sorunun düzelme ihtimali var bence.

195 ile başlıyor hocam ip şuan baktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    youtube atma sorunu ÇÖZÜLDÜ
    10 yıl önce açıldı
    Tivibu Donma Sorunu Hakkında!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan yine yayının ortasında patladı arkadaşlar.
    Yurt dışı çıkışları tıkanıyor bu saatte nedense.

Buda twitch sunucuları testi. 3000 üzeri olması lazım hepsi normalde.

Dikkatimi çeken şey sadece 2 tane sunucuda sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 17 Mart 2017; 21:24:56 >

• Yurtdışı hız testi yapmak istiyorsan testmy.net kullan, Almanya ve İngiltere sunucularına test yap, speedtest'ten alacağın sonuçlar Twitch yayınlarına yansıyan değerleri yansıtmaz.
  • Ping atın hocam twitch sunucularına 1 saat kadar. Paket kaybı var gözüküyor mu?
  • çzödünüz mü sorunu? sabahları izlerken sorun yok , akşamları çok takılıyor yayınlar.
  • Canlı yayın izlerken donma sorunu bende de var ve uzun zamandır arastıyorum cözümü yok galiba ? 50 mbit internet gündüzleri 1080p yayın izlerken geceleri 360p ancak izleyebiliyorum youtube da sorun yok mesala 1080p izleyebiliyorum.
  • Merhaba ,ben de buraya konu açsam ve yayın sorunumu yazsam aynı şeyleri yazardım, yazdıklarından bire bir bende müzdaripim sorunu bilgisayrda aramaya başlamıştım ama sende de aynı sıkıntılar olduğuna göre bu iş kesinlikle kablonet le ilgili, bugün modemi değiştirmeyi düşünüyordum ve forumda bu bölüme girdim. Modemi değiştirdikten sonra gene burada senle bilgi paylaşırım. İyi akşamlar
  • son 1-2 aydır ben de izlerken çoğu yayın donmaya başladı. oyun oynarken bile takılmaya başlıyor GTA5 oynayamıyorum mesela kasmalardan.
  • hız testi yapıyorum 10mbit yurtdışı hız testi yapıyorum 2mbit.Hızı yükselttik diyorlar bide torrent dışında hız hala çok düşük bilerek yapıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.