|
Twitter, dislike düğmesini daha fazla kullanıcıya getiriyor
-
-
gelsin bakalım
-
Twitter tabi hantal ve yavaş bir firma olduğu için milletin önce kullanıp sonra vazgeçtiği özelliği yeni getiriyor daha. 6 sene sonra da kaldırır :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DH kaldırdı, Twitter yeni getiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Youtube da kaldırdı. Sosyal ağlarda hep alkış yapmak kural gibi.
-
DonanımHaber'e - butonu geri gelsin diyenler beğensin
-
Twitter hoşuna gitmeyen her şeyi anında temizlediği için bu özelliğin hiç bir faydasını göremeyiz.
Troller yığılır haklı doğru şeyleri sildirirler, biz yalan iftiralara yığılır eksileriz bunlara asla dokunmazlar
Twitter bu terörist ve boş muhabbet etkisiz eleman değilsen barındırmazlar
-
twit yorumlarını kapatma saçmalığı gibi bunu da kapatabilirlerse hiç bir mantığı kalmaz. isteyen istediği twitin dislike butonunu kaldırır.
-
Youtube videolaırında like ve dislike olmasından yanayım çünkü genel fikirler üzerine değil eserler veya sanatsal sunumlar bulunduğundan beğenmeme butonunu mantıklı buluyorum. IMDb puanlaması gibi. Ama Twitter veya Dh gibi kişisel forumlar ve kişisel fikir paylaşma sitelerinde dislike butonunun olmasının hata olacağını düşünüyorum. Çünkü sosyal medyayı halkın her kesimi aynı yoğunlukla kullanmıyor. Fakir kesimler mesela bir çiftçi veya kapıcı sizler gibi 7/24 elinde telefon sosyal medyada çok bulunamıyor haliyle bu tür platformlara üye değil ve hatta bir hesabı bile yok, istisnalar kaideyi bozmamak kaydıyla. Bu da bu tür mecraları kullanan kesimin karşısında azınlıkta kalmasına neden oluyor ve kendi hakları koruma, fikirlerini beyan etmek ve destek bulmakta zorluk çekmesine neden oluyor. Sosyal medya kullanmakta azınlık ve çoğunluk arasında böyle uçurumlar varken sadece belirli bir kesimin fikir ve görüşleri like rekoru alırken kendini temsil edemeyen görüşler de dislike rekoru kıracaktır. Azınlık fikirler çoğunluğum mobingine maruz kalarak troll saldırıları karşısında ezilecektir. Ve fikirlerini beyan etmekten vazgeçecekler kin besleyecek örgütlenerek veya radikalleşecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 6 Şubat 2022; 12:44:10 >
-
Her sosyal medyada olması gerekir.
-
Dislike kapatma gelirse eğer bir anlamı kalmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Twitter'a arada gündemde ne varmış diye bakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waterfall- -- 8 Şubat 2022; 12:19:6 > -
Ben veya başkası göremeyeceksem ne gereği var ki getirmenin ? Kötü niyetli trolün dislike sayısını umursayacağını falan mı düşünüyorlar. Hiç zahmet etmesinler gereksiz.
-
Yalniz Twitter sansur icin getiriyor. Begeni sayisini gosterirken digerini gostermiyor ve bunu kullananlarin yogunluguna gore tweetleri gizleyecek muhtemelen. Zaten kullanici saldirisiyla hesabi askiya alinan baska platform gormedim ben, boyle sacmalik mi olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 8 Şubat 2022; 17:58:44 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
DonanımHaber'e - butonu geri gelsin diyenler beğensin |
DH kaldırdı, Twitter yeni getiriyor
|
Youtube da kaldırdı. Sosyal ağlarda hep alkış yapmak kural gibi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X