< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Twitterda linç yiyen hollandali yazilimci
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ayrıca yks sinavi eski adıyla lgs ygs 18 yaşındaki birinin girdiği merkezi sınav gayette zekayı ölçüyor.
Gerizekali olan birinin bu rekabetçi sınavda hem iradeli olup hem odaklanıp hem de zekasını kullanmadan %0.001 lik dilime girmesi imkansiz. Yks zekayı ölçer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu YKS'ye üniversiteyi bitirdiğinizde, hiç çalışmadan bir daha girin de "zekanız" ne kadar düşmüş bir görün isterdim...
-
Hic calismadan diye bir iddia hiçbir yerde geçmedi iddia şu "gerizekalı" birisi milyonlarca saat çalışsın itü ceng kazanamaz
Minimum 2 sene çalışma ön koşulu olan ve zorla yapılan, bilgi ağırlıklı zeka testi mi olur?
Ben daha farklı bir şey desem hatta; aslında tek seçenek itu kazanmak değil. Gidin youtuber olun, dolandırıcı olun, remote iş bulun, yabancıyla evlenin vs. binlerce farklı yoldan kendinize imkan yapıp daha iyi yere de getirebilirsiniz kendinizi. Biraz cebinizde para olsa İTÜ'nün yüzüne bakmazsınız üniversite olarak. Hayatta tek yol YKS imiş gibi tek boyutlu bakış açısıyla devam edip kendini dünyanın en zeki insanı sanan kitle; büyüyünce öğrenecek hayatın gerçeklerini. Aptal ama zengin birilerinin altında çalışacaksınız zaten sonuçta...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 21 Aralık 2024; 18:3:42 > -
Dediklerine katılıyorum benim soyledigimle de çelişmiyor derece yapan birinin gerizekali olması iddiası koca bir saçmalık kesinlikle gerizekali değil
o adam itü ceng mezunu değil bu arada.
itü'den sertifika mı ne almış sadece. bilgisayar öğretmenliği gibi bir şeydi lisansı.
-
itü ceng mezunu kanka kesin olarak 2014 girişli 2019 mezunu
hayır değil, araştırdım zamanında.
-
Kaynak var mi
Avrupa'ya gidersen Türkiye'deki aynı hayatı yaşarsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mutlaka büyük farklar var ama ekonomik olarak çok sınıf atlanmaz Avrupa'da.
Yoksa EU ülkelerinden gümrüksüz ürün satın alma, TR'deki saçma vergilerden kurtulma (araba/telefon), vizesiz her yere rahat seyahat, kültürel açıdan etkinliklerin / konserlerin vs. çok daha fazla olması, kanunların gerçekten işlemesi, tüm ülkenin din gölgesinde yönetilmemesi, her yerde terorist gibi aramalardan, kontrollerden geçmemek, alım gücünün daha yüksek olması, enflasyonu düşük ve stabil piyasa, kaliteli bedava eğitim gibi çok büyük artıları var.
Şu yurt dışı vergileri ve tekeller altında hiç indirim yüzü görememe olayı bile hallolsa hayatımız değişir. DH bile anlamını yitirdi büyük oranda artık fırsat falan kalmadı. Herhangi bir hobiniz olamamasına, teknoloji, bilgisayar gibi şeyleri takip edememeye kadar gidiyor sadece bunun sonucu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 21 Aralık 2024; 19:56:34 >
-
tam olarak kimden bahsettigini bilmiyorum ama tarifine uyan, hollandada yazilimci essek herifin teki var, cok salak konusuyor
-
Adam engelli misiniz, beyniniz, bacaklariniz, bir bobreginiz ve sag kolunuz mu yok? Uzulmeyin, bu herif yaptiysa siz her seyi yaparsiniz! konulu kamu spotu gibi
Veyahut yazilim sektorunde calisan insanlara soykırım yapilsin diye kullanilan bir kukla
Şu üniversite sınavında yaptığı sıralama ile övünmekten başka işi olmayan, sadece hayatını sınav odaklı yaşayan kimselerin ""üstün zekalı"" diye ortalıkta dolaşmasını anlamıyorum.
Tamam bu yks'de belli bir derecenin üstünü yapmak ciddi uğraş ve emek ister fakat üstün zekalı olmayı gerektirmez.
Velhâsılıkelâm çevrenizde insanlara övüneceğiniz başka nâneler bulun ki böyle rezil rüsva olmayın.
Olay ne ki
-
Tw*tter takip etmeyen tayfa konuyu anlamaya çalışmazken . png
-
og24_v2 twitter adı merak edenler için
Bu eleman ilk başta Hollanda'da maddi olarak aradığımı bulamadım. Türkiye'de hayat daha güzeldi, istediğim zaman kurye çarpıştıyordum Hollanda'da böyle hizmetler yaygın değil dedi diye muhalifler bununla alay etti bu da kafayı kırıp reisçi oldu. Artık ne dese taştaş konusu oluyor. Olay bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Minimum 2 sene çalışma ön koşulu olan ve zorla yapılan, bilgi ağırlıklı zeka testi mi olur? Ben daha farklı bir şey desem hatta; aslında tek seçenek itu kazanmak değil. Gidin youtuber olun, dolandırıcı olun, remote iş bulun, yabancıyla evlenin vs. binlerce farklı yoldan kendinize imkan yapıp daha iyi yere de getirebilirsiniz kendinizi. Biraz cebinizde para olsa İTÜ'nün yüzüne bakmazsınız üniversite olarak. Hayatta tek yol YKS imiş gibi tek boyutlu bakış açısıyla devam edip kendini dünyanın en zeki insanı sanan kitle; büyüyünce öğrenecek hayatın gerçeklerini. Aptal ama zengin birilerinin altında çalışacaksınız zaten sonuçta... |
Benzer içerikler
- dişte uzmanlık okurken maaş
- diş hekimi maaşı
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
- roma hipodromu nasıl yazılır
- en iyi vakıf üniversiteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X