Şimdi Ara

Twitterdan Ev Adresim Bulunabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar twitterda konum bilgileri açıksa sıradan bir kişi daire numarasına kadar bulabiliyor mu ? Buluyorsa nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbinOnsekiz -- 8 Temmuz 2015; 17:53:09 >

• Bulunabiliyor fbi kapinin onunde buldulsr benimkini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_03

Bulunabiliyor fbi kapinin onunde buldulsr benimkini

Polis için demiyorum polis tabiki bulur suç işleyenlerinkini.Ben sıradan bir insan için bahsediyorum.Sıradan bir kişi benim ev adresimi bulabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbinOnsekiz

quote:

Orijinalden alıntı: yakup_03

Bulunabiliyor fbi kapinin onunde buldulsr benimkini

Polis için demiyorum polis tabiki bulur suç işleyenlerinkini.Ben sıradan bir insan için bahsediyorum.Sıradan bir kişi benim ev adresimi bulabilir mi ?

Alıntıları Göster
    Yer bildirme açıksa bulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

Daire numarasına kadar bulabiliyor mu ? Ben şimdi twitterdan konumu açık bir kişiye bakıyorum il ve ilçesini görebiliyorum sadece sokağı apartmanını falan göremiyorum.Eminmisiniz ? Nasıl görüyorsunuz siz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

Daire numarasına kadar bulabiliyor mu ? Ben şimdi twitterdan konumu açık bir kişiye bakıyorum il ve ilçesini görebiliyorum sadece sokağı apartmanını falan göremiyorum.Eminmisiniz ? Nasıl görüyorsunuz siz ?

Alıntıları Göster
    Twit attığın yer bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Twit attığın yer bulunur

Ben konumu açık birine bakıyorum il bilgisini ve ilçeyi görebiliyorum.Daha detaylı nasıl bulunur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Twit attığın yer bulunur

Ben konumu açık birine bakıyorum il bilgisini ve ilçeyi görebiliyorum.Daha detaylı nasıl bulunur ?

Alıntıları Göster
    http://worldmap.harvard.edu/tweetmap/

• quote:

Buna baktım açılmıyor loadingde takılı kalıyor.Başka yöntem var mı ?
  • quote:

quote:

Buna baktım açılmıyor loadingde takılı kalıyor.Başka yöntem var mı ?

Alıntıları Göster
    gugl örtle donunun rengini bile görürler kardeşim evi terketmeye bak sen şakaya gelmez böyle işler. dikkatleini dağıtmak için kapının önüne kasaptan böbrek al koy onla ilgilenirlerken arka kapıdan los encılıs metrosuna doğru koşarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

gugl örtle donunun rengini bile görürler kardeşim evi terketmeye bak sen şakaya gelmez böyle işler. dikkatleini dağıtmak için kapının önüne kasaptan böbrek al koy onla ilgilenirlerken arka kapıdan los encılıs metrosuna doğru koşarsın

Alıntıları Göster
    Ciddi işi bilen yok mu ? Bulunuyorsa nasıl bulunuyor ?
  • quote:

Ciddi işi bilen yok mu ? Bulunuyorsa nasıl bulunuyor ?

Alıntıları Göster
    bulunuyor bugununu son gununmuş gibi geçir şafak operasyonu ile alıncaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALO

bulunuyor bugununu son gununmuş gibi geçir şafak operasyonu ile alıncaksın

Alıntıları Göster
    Deliricem adamın sorduğu soruya bak bunlar bir de oy kullanıyor sonra akp niye iktidar. Ben bi de bunlarla aynı ülkede yaşıyorum.

• Mobilde bi kaç uygulama var faursquare Tarzı sen üye olmasanda konum açık olunca o bölgede en son TWEET atanları yada aktif Olanları gösteriyor ama kapatırsan birşey olmaz ve o programlar çok popüler değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'da biriyle tartışıyordum.Beni birçok kez tehdit etti.Nasıl bulduysa ev adresimi bulmuş.Bigün akşam vakti kapı çaldı.Kapıyı açtım bir de ne görüyüm tartıştığım adam.Beni darp etti gözüm hala mor durumda.Birdaha twittıra girmicem Allah kahretsin yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

Twitter'da biriyle tartışıyordum.Beni birçok kez tehdit etti.Nasıl bulduysa ev adresimi bulmuş.Bigün akşam vakti kapı çaldı.Kapıyı açtım bir de ne görüyüm tartıştığım adam.Beni darp etti gözüm hala mor durumda.Birdaha twittıra girmicem Allah kahretsin yaa
    Hayır sevgilinin cidden dayısında olup olmadığını Twitter'dan bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

Twitter'da biriyle tartışıyordum.Beni birçok kez tehdit etti.Nasıl bulduysa ev adresimi bulmuş.Bigün akşam vakti kapı çaldı.Kapıyı açtım bir de ne görüyüm tartıştığım adam.Beni darp etti gözüm hala mor durumda.Birdaha twittıra girmicem Allah kahretsin yaa
    IP değiştir ülke konumunu cehennem olarak ayarla
    zaten cehennemde falan x y bulsalar bile z kordinatını bulamayacaklarından default ayara döner o, -32768 falan olur
    otomatikmen "cehennemin dibindeyim" mesajı verirsin daha senle konuşmadan postalarsın kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lafebtix

IP değiştir ülke konumunu cehennem olarak ayarla
    zaten cehennemde falan x y bulsalar bile z kordinatını bulamayacaklarından default ayara döner o, -32768 falan olur
    otomatikmen "cehennemin dibindeyim" mesajı verirsin daha senle konuşmadan postalarsın kesin çözüm

Alıntıları Göster
    Evet son karar nedir ?
  • quote:

Evet son karar nedir ?

Alıntıları Göster
    Yok kardeşim bulma filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rester

Yok kardeşim bulma filan

Saol hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.