< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyital1 -- 23 Mart 2025; 0:5:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Type c gen2 165 Hz verirmi YARDİM LÜTFEN

-
-
Type c etki etmiyor hocam hz değerine. Dp kısmı önemli dp 1.4, 2k-165hz fullhd-240hz verebiliyor.
-
120hz diyor özelliklerinde ? nasıl 144hz alıyorsunuz
-
Cihaz bu hocam nereden nasil bakabilirim Sana ressim atayım olayı netlestirelim hdmı ile 144 Hz alıyorum monitörüm 165 Hz bu cihazla alabilirmiyim 165 Hz yi istediğin programı yükler istediğin resmi atarım yeterki şu olayı netlestirelim sana zahmet 🙏🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baya hdmı olarak bağladım 144 yukarisini vermiyor eski bir laptop vardı 60 Hz idi onda mini DP çıkışı vardı ordan baglamistim 165 Hz aldım direk monitöre varsa bilgin anlattığım olayla nasıl 165 Hz alabilirim cihazımin çıkışları destekliyormu dp yi yardımcı olurmusun🙏
Yani cihazin çıkışı destekliyormu hocam 165 Hz monitörumu
hocam senin şimdi ayrı bir monitörün var doğru mu, laptoptan çıkış alıyorsun monitöre bağlıyorsun, hdmi ile bağladın 144 aldın dp ile bağlayayım 165 olsun diyorsun
eğer durum bu şekildeyse evet (burası laptopa)type c - dp 1.4 (burası monitöre) şeklinde bir kablo alırsanız, monitörünüz full hd ve ya 2k ise 165hz alabilirsiniz.
-
-
tamamdır bu kablo işinizi çözer
-
Bu arada cihaz kac Hz monitore kadar destekler ilerde monitör degistirirsem aklımda olsun 😁
Çok tesseekur ederim hocam çok sağolun 🙏🙏
Cihazlık bir durum yok hocam rtx 3000 serisi display port 2.1 ve hdmi 2.1 destekliyor. Yani 4k 10 bit 240hz bir monitör alsanız dahi kullanabilirsiniz. 2k 10 bit 360hz de olabilir. Ama zaten 3050ti için 165hz yeterli.
-
www.viewsonic.com
ViewSonic VX3258-PC-MHD 32’’ 165Hz Curved Gaming Monitör - Veri Sayfası - ViewSonic Türkiyehttps://www.viewsonic.com/tr/products/sheet/VX3258-PC-MHD
Monitörüm bu hocam çok teşekkür ederim bu değerli verdiğin bilgi için şu Hz olaylarinda çıkış olayları o kadar çok kafayı karıştırıyorki bu yüzden yanlış cihaz bile alıp geri satmışligim var o yüzden çok tedirgin oluyorum cihaz alırken bu Hz olaylari yüzünden 😁 yani rtx 3000 serileri ve yukarısı ekran kartları her türlü destekliyormu diyorsun yüksek hzleri çıkışlarında 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam monitörünüz maksimum dp 1.2 destekliyormuş, ilerde farklı kullanım olmayacaksa ucuz olarak dp 1.2 kablo da alabilirsiniz. o da fullhd 165hz verecektir.
-
Olsun hocam kaliteli olsun ilerde degistirirsem kablo dursun yinede çok saol çok teşekkür ederim ☺️🙏🙏
Rica ederim
-
Hazır araştırmışken şu tabloyu da buraya bırakalım belki arayan birine yararı olur
-
Hocam seni yakalamış Ken bişey daha sorayım monitörü hdmı ile bağladigim zaman monitör de mouseyi oynatirken takılmalar oluyor mousede ve Nvidia grafik kartı özellikleri açılmıyor monitör de yani özel görüntü ölçeklendirme vs gibi bir kaç özellik görünmüyor laptop ekranına geçiriyorum görüntüyü özellikler geri geliyor yani dahili ekran kartına baglaniyor monitöre geçince görüntü tekrar laptopa geçince görüntü harici ekran kartı yani 3050ti yi gösteriyor bu olay nedir saçma sapan birşey yani varmıdır fikrin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- mouse çift tıklama sorunu
- oyun oynarken bilgisayar kapanıyor
- anakart sarı ışık
- gta vice city crack
- metin kurtarma dönüştürücüsü
- iso dosyası nedir
- steam açılmıyor
- telefon ısınması neden olur
- telefon şarj olmuyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X