Şimdi Ara

Tyt 65/Ayt 20 net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. Mezunum. Başlıkta da belirttiğim gibi tyt den 65 net yapıyorum hedefim 90 yapmak bu deneme çözdükçe yükselir gibime geliyor ancak ayt çok düşük sadece 20 net yapabiliyorum hedefim ise 70 sene sonuna kadar bu netler nasıl olur tahminen? Özellikle geçen sene bu aylarda bu netlerde olanlardan cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 90 70 az 120 80 bile olur Genco çalışmaya devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suckymypalmiye

90 70 az 120 80 bile olur Genco çalışmaya devam...
    Neden dalga geçiyorsun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceomed

Neden dalga geçiyorsun ki

Alıntıları Göster
    Boş yapmış kardeşim takma
    Ayt direk çalıştıkça artan bir kısım ama şöyle bir şey var tyt den 65 net yapan adamın aytden 70 yapabilecek altyapısı olması pek muhtemel değil.
    Tyt de eksik olduğun kısım veya dersi belirle eksik odaklı şöyle 2 hafta toparla eksiklerini tamamlayıp bölüm denemesine geç düzenli verimli ve sıkı bir Ayt çalışması ile 85/65 civarına gelebilirsin
    Tyt de istediğin sonucu alamayabilir ya da sınavlarda sürekli 75 yaparken gerçek sınavda 90 yapma ihtimalin de var bunun bilincinde ol Tyt yi ayt için altyapı olarak kullanağını düşün . Eksik olduğun bir ders varsa o dersle ilgili bir de seninle ekstra olarak planlarında yardımcı olacak yol gösterecek bir hoca bulman işini kolaylaştırır. Tabi seninle ilgilenebileceğinden eminsen sadece ders için youtube ya da küçük ücretler karşılığı ders veren çok iyi hocalar var.

• kaç k dan mezunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lys mat da 40 net
    8 yıl önce açıldı
    AYTDE +55 NET ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.