Şimdi Ara

TYT 70 netten kaça kadar çıkarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir liseden mezun olmama rağmen 2. mezun senemdeyim sayısalım çalışmaya Ocak ayının başlarında ayt ile başladım hiçbir hedefim yok ittire kaktıra çalışıyorum Tytde kendimi bildim bileli 70 net yapıyorum aytde şu an önüme deneme koysan 40 net yaparım yakın zamanda deneme çözünce belki sonucunu yazarım.Geçen yıl bu aylarda bu netleri yapanlar kaç netle bitirdi yıl sonu mesela tytde 80-90 aralığına gelebilir miyim.

Dediğim gibi hiçbir hedefim falan yok tek derdim koparabildiğim kadar koparmak neden çalışmadınız hocam tarzı sorular lütfen sormayın cevabını ben de bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01471AD0E -- 19 Şubat 2023; 0:18:4 >

• eksik kapatıp branş çözersen sınava 90 garanti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan olan çalışma düzeninle devam edersen yapamazsın bide üstüne sınav anı vurursa dahada düşersin kendine ilk önce amaç belirle ben niye dirsek çürütüyorum bu sorularla cebelleşiyorum diye sor ondan sonra çalışmaya otur

Şuan başlarsan 85 gibi yaparsın sınavda ( tabi sınav sıralama sınavı ben 85 desemde aşırı zor sınav gelir 65 70 yaparsın yada kolay sınav gelir 95 100 yaparsın ama ikiside aynı sıralamalarda bir yer vereceği için çok takma )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nedense 3. mezun senem yazmışım o doğru değil 2. mezun senemdeyim düzelttim şimdi. Sanırım 3. defa gireceğim yazacakken öyle bir dalgınlığıma geldi

• Amaç konusuna girme hocam içinden çıkamıyorum çünkü her şeye karşı nötrüm niye yaşadığıma dair bile hiçbir fikrim yok hiçbir arzum isteğim ya da hevesim yok boşuna yaşıyorum ve mümkünse yakın zamanda bitsin istiyorum.4-5 yıldır beynim otopilotta yaşıyor günümün nasıl geçtiğine bile dikkat etmiyorum sanki bütün gün kafamın içinde yaşıyorum.Herhangi bir yeteneğim ya da vasfım da yok 5 kuruş gibiyim varım ama olmasam da olur.Artık hayatımı boşverdim ne olacaksa olsun da çabuk bitsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.