Şimdi Ara

TYT - Biyoloji Kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşit ağırlıkcıyım, biyoloji ve kimya çalışmak nekadar süremi alır ? Sadece tyt konuları için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ve hangi hocaları önerirsiniz en temelden..

• ben de eayım şimdiden başlanmalı mı bazıları sona bırak diyor da

• Ben kimyayı bitirdikten sonra biyoloji çalıştığım için ikisi yaklaşık 2 ay sürdü, yani her birine 1 ay verdim. Daha hızlı elbet bitirebilirdim ama hem kendi yorgunluğum hem diğer dersleri çalışmam biraz süreci uzattı. İlk ay kimyayı bitirdikten sonra biyolojiye geçerken her gün kimyadan branş denemesi çözdüm unutmamak için. Ardından biyolojide bitince bu sefer hem kimya hem biyoloji branş denemesi attım günlük olarak. Sınavda ikisini de fulledim. Tyt bazında kolay soruluyor genelde biyoloji ve kimya, bu yüzden çok dert etmeyin. Size tavsiyem ufak ufak başlamanız, hatta önce fiziği hallederseniz daha iyi olur.
  • vegancoban kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3 kere mezuna kaldım. Öğrendiğim bişe varsa o da hiçbir şeyi sona bırakmamaktır. Her şeyi zamanında bitiriceksin , denemelerle tazeliği sağlarsın. Sona kalan hiçbir şey bitmiyor tecrübeyle sabit

• Hocam ben fizik adına hep önyargı ile bakar oldum o yüzden fizik çalışmayı düşünmedim. Kimya ve biyoloji için hangi kanallardan çalıştınız acaba ? 2 ay çok fazla bir süre değil , rahatladım biraz :)

• baran1902 B kullanıcısına yanıt
    Kimya dersi için kimya adası yeterde artar bile. Biyoloji içinse ben kampüs ve Selin hocayı karışık bir şekilde kullandım. Bu kanallar size de yetecektir mutlaka.
    Çalışırken unutmayın ki çok tekrar yapmalısınız, yoksa çok kolay uçuyor kafanızdan. Bu arada fiziğe bu kadar ön yargılı yaklaşmayın, bir başlangıç yapın emin olun gerisi gelir. Fizikten neden korktuğunuzu bulmanız faydanıza olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lys kimya
    9 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam. Tavsiyelerinizi not defterime yazıyorum.. 😊

• Geçen sene kimyayı 10 günde , biyolojiyi 15 günde bitirmiştim son ay çalıştım tyt fen 18 net geldi kimay biyoloji full , fizik çalışmamıştım
  • tm ciyim bu arada
    Rica ederim hocam, yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Size iyi çalışmalar dilerim.
  • Doğrudur hocam.. Çok meşakatli olduğunu sanmıyorum zaten. Fakat bu sene artık garantici olucam, sonlara bişe bırakmak istemediğimden dolayı erkenden halletmek niyetim .. Siz hangi hocalardan dinlediniz ?

• 17-3 yaptim ben de feni ea'yim

bence biyo icin erken ama fizik ve kimya calisabilirsin.

fizik icin altug gunes,kimya icin merve cavdari oneririm. fizik icin yayin denizi+345, kimya icin yayin denizi+orbital iyi olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kimyayı hocalara geldik
    biyolojiyi senin hocandan izledim
    soru bankası çözmedim
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

• Tavsiyeler için teşekkürler hocam varolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.