Şimdi Ara

TYT Denemesi olarak aynı zorlukta deneme seti neler var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde çalışan mezunum deneme seti alacağım ama kolay orta zor diye gitmesin istiyorum çogu setler öyle sadece belli zorlukta OSYM tarzı yayin var mi? .Net artışını görmek için iyi bir yöntem olabilir zorluğu ayni seviyede olursa. Bildiginiz onerileri bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarac63 -- 19 Ocak 2021; 15:56:32 >

• Hiç duymwdim ben de böyle bir yayın. O yüzden mesela 3-4 deneme alip son 3-4 denemesini beraber eritirim 3-4 yayın alınca 15-20 tane zor deneme çıkıyor. Böyle bir yayın varsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 19 Ocak 2021; 15:57:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertan sinan şahinin bu anketini gördüm benim de aklima geldi olsa baya işe yarardı TYT Denemesi olarak aynı zorlukta deneme seti neler var yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarac63 -- 19 Ocak 2021; 16:0:15 >
  • Ben töder ve özdebir biriktiriyorum şimdilik şubat ortalarına doğru dokunmadığım denemeleri eritmeye başlayacağım.

Bunun yanında her ay sonunda intibak ve tasarının denemelerine giriyorum konularda eksikler var baya onları kapayacam.

Hocam deneme için bence alacaksanız karekök, limit, palme birde töder ve özdebir gibi yayınlardan alın. Basit şeyler alırsanız yanılgıya düşersiniz.

• eba akademik desteğin tyt denemeleri tam sınav ayarında kesinlikle çözülmesi gereken bir deneme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.