Şimdi Ara

TYT FİZİK BİLMEDEN AYT FİZİK YAPILIRMI YALVARIRIM YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha tyt fiziğin başındayım ama millet tyt yi bitirip ayt ye başlamış bile o yüzden bende stres yaptım tyt fizik bilmeden ayt si yapılabilir mi ?

NOT: Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim

• Konulara bağlı. Temel konuları öğrenmeden aytye geçme. Ama mesela optik bilmesen de olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntı yaşarsın

• Newton bilmiyorsan yapamazsın

• Benim tyt fiziğim hiçbir zaman iyi değildi ama temelim vardı. Ayt fizik 13-1 geldi. Ayt fizik konularına çalışırken temelin yokmuş gibi hissedersen tyt de ilgili konuya çalışabilirsiniz mesela? Bu da bir yöntem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önce tytyi bitir millete bakma o dediklerinin çoğu sene ortası salıcak zaten bu sınav böyle işliyor

Soruna cevap verirsek tyt temeli olmadan ayt konuları yapılır güzel bir çalışmayla,belli başlı konularda zorluk çekersin ama bi elin parmağını geçmez bu konular

• İlk başta herkes Arap atı gibi oluyor zaman ilerledikçe rehavet gelip bırakıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basit Harmonik hareket dahil sonraki konular ve Elekttik ile manyetizmqyi rahatlıkla yaparsin tyt bilmeden. Zaten bu saydiklarim 8 10 soru yapiyor

• Ayrıca benim bir arkadaş vardı, taa Aralıkta AYT dahil bitirmişti. Beni aşırı derecede paniğe surukluyordu, ben aytde gazlar çalışırken adam organik çalışıyordu. Sonuc olaraj o arkadaş 130k dan kaldı diye biliyorum, sonrasında da 60k falan yaptı. Yani millete bakma kendi programından ilerle

• aynısından
    tyt netim yanlış hatırlamıyorsam 1’di ayt fiziği bence daha farklı bi alan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.