Tyt fizik soru cevapları
-
-
Hepsini farklı yaptım nerdeyse mk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dalgaların ortamı aynı hızları nasıl farklı oluyor onu anlamadım ?
-
Traktör sorysuny ne yaptiniz hocam
aaa bu ben
quote:
Orijinalden alıntı: DetrusorkasıTraktör sorysuny ne yaptiniz hocam
Hocam tam emin değilim ama 1 ve 2 yapmış olabilirim.Çünkü hem yükü azaltırsak hem de tekeri indirirsek basınç ve basınç kuvveti azalıyor olması lazımdı.
-
3 neden olmuyor ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Traktör ve isi yalıtımı 1-2 yaptım dalga boş (geçen seneki bilgilerle)
olum traktör sorusu 1 ve 2 değil miydi
-
quote:
Orijinalden alıntı: unnecessary tensiondalgaların ortamı aynı hızları nasıl farklı oluyor onu anlamadım ?
aynen knk ben de öyle düşündüm
-
Hocam
2G/2S
G/S
Galiba mantık buydu o soruda o nedenle degismiyordu diye hatirliyorum umarim doğru hatirliyorumdur
1 ve 2 yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandtheftauto5 -- 26 Haziran 2021; 13:27:17 >
Yüzey gerilimi yalnız iki yaptım patladım mı yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: aqnbaba
3 neden olmuyor kiHocam yani tam emin değilim işte ben de.3 olur mu bilemiyorum ama 1 ve 2 den eminim.Birinde yükü azaltıyoruz kesit alanı aynı kalıyor.Diğerinde de kesit alanını artırıyoruz yük aynı.3. için ne yük ne de kesit alanında bir değişim var.Yani ikisi birbirine iple bağlıydı sanırım direkt tahtalarla bağlı olsalar dediğinizi de direkt kabul edip 1 2 3 ü işaretlerdim ben ama ikisinin birbirinden bağımsız olduğunu düşünüyorum
-
Patlasak beraber patlayacaz kanka
Olum isi yalitim 1 2 3 degil mi aw direkt okuyup yapistirdim
ben şöyle yaptım:
ısı iletiminde öncülü hatırlamıyorum ama birisinde soğuğu hissetmemek için çelik yapmalıyız diyodu o yanlıştı sadece
traktörde G/S ' formülünden 1 ve 2 idi
dalgalarda hız değişmeyecekti frekans da barizdi zaten hangisi daha büyük hatırlamıyorum
enerjide yine sıralamayı hatırlamıyorum ama çarpıyodun ona göre büyük küçük sıraladım
uygulanan kuvvette iki tanesi 0dı diğerinin bi değeri vardı sıralamayı hatırlamıyom yine
Yüzey geriliminde ben sadece böcek yaptım
mercek sorusunu da k ve m yaptım yanılmıyorsam arada 2f bıraktım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Detrusorkası
Olum isi yalitim 1 2 3 degil mi aw direkt okuyup yapistirdimHocam 3. de diyordu ki bankları soğuk havada tahta yerine çelikten yapmışlar.Öyle bir durumda çelik çok soğuk olur oturulmaz üstüne.Keşke dışarıdaki bankları falan aklına getirseydin her yer tahta bank.
-
Traktör sorusu 1 2 sanırım 2 römork olursa doğru orantılı olarak yüzey alanı da artıyor haliyle bir şey değişmez diye yorumladim
yok hocam 3. öncülde soğuk havada tahta yerine çelikten bank yapmalıyız tarzında bir şey diyodu
-
Traktör 12 olcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hepsini farklı yaptım nerdeyse mk
|
Patlasak beraber patlayacaz kanka
|
0 fizik bilginle konu mu açtın awk yüzey gerilimi sorusu yalnız2 idi diğerleri adezyon kohezyondu
|
Benzer içerikler
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- aile evinde üniversite okumak
- eyüp b ekşi
- bilgi sarmal paragraf zor mu
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X