Şimdi Ara

TYT Kimya ve TYT Biyoloji (EŞİT AĞIRLIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki derste de en çok çıkan konulardan hangileri elenebilir ya da daha sonra çalışılmalıdır?Bütün konulara çalışamayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 18 Ekim 2023; 0:19:34 >

• ikisininde de baştan başla götürebildiğin yere kadar götür. özellikle tyt kimyada konular büyük oranda zincirleme ilerliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biyoloji elenebilecek tek konu canlıların sınıflandırması bence, diğerlerinin öğrenilmesi gerek

Kimyada elenebilecek konu yok bence

• Olm ne konu elemesi ekimdeyiz daha otur çalış

• behindhand kullanıcısına yanıt

Hocam,görkem şahin’den çalışmayı düşündüğüm ve onun da videoları hem fazla hem de uzun olduğu için tyt kimya çalışmaları çok uzayabilir.Sanırım kimyadan ve biyolojiden max 2 konu eleyebilirim

• kimya: mol

biyo'da elemeye gerek yok

• finitocokareresultanteimportante F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    ayt kimya için
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oooogggluuuum da💲💲akk mı gecıyonn

• Tyt kimyadan konu elenmemeli, biyo çok zorlayacaksa (ki bu kadar zamanda zorlamamalı) sınıflandırma elenebilir

• todrsv kullanıcısına yanıt

biyoloji özürlüsüyüm ya ben  

kimyada da görkem şahin in videoları çok uzun olunca bir düşündürttü  

• Dr biyoloji izle kalmaz özür falan, kimyayı bilmiyorum ama

• her an her yerden soru gelebildiği için eleme yapmak mantıksız.

• berkellyum kullanıcısına yanıt
    Aklımı okumuşsum kral

• Hocam Ekimdeyiz eleme falan gibi sacma bir şey yapmayın. Ben de görkem şahin'den çalışıyorum, şu an kimyasal hesaplamalar bitmek üzere ve günde 6-7 video izleyip sorularini da çözerek hızla bitiriyorum. Daha çok zaman var eleme falan yapmayın sakin

• konularda nerdesinki hocam daha 8 ay var. eleme düşünme şimdi

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam daha konu elemek için oldukça erken bir zamandayız fakat sayısal derslerde oldukça fazla ve ciddi eksiğim olduğu için vaktimin çoğunluğunu aytye vermem gerekiyor.Ayrıca tm den gireceğim için fende max 15 net bile fazlasıyla işimi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 18 Ekim 2023; 0:14:9 >
  • Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt

haklısınız,Tyt kimyada belki bazı konuları şimdi diğerlerini de ilerleyen dönemlerde çalışacak şekilde ayarlayabilirim.Bu arada günde 6 7 video baya iyi.daha öncesinde de kimya çalışmış mıydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 18 Ekim 2023; 0:20:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.