Şimdi Ara

TYT MATEMATİKTE İKİ KİTAPTAN İLERLEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın matematiğe de başlıyorum. Temelim var. Soru bankası olarak 345'in yanına bir de 3d matematik alıp birlikte götüreyim diyorum.

2 soru bankasıyla götürmek sizce mantıklı mı? Doğruysa kitap seçimlerim nasıl?

Edit: Çözüm 3d matematik aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troia58 -- 29 Ekim 2019; 20:17:30 >

• 3d yerine bence acil koy ben oyle yapicam acil efsane kaliteli 3d 345 den biraz daha zor ama acil kadar gelistirmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibilirdik

3d yerine bence acil koy ben oyle yapicam acil efsane kaliteli 3d 345 den biraz daha zor ama acil kadar gelistirmez bence
    Dostum acil'i alırsam çözemem diye çekiniyorum biraz. 345 geçen seneden var. 3d alıp devam etsem yeterli olmaz mı sence? Acil olmazsa olmaz mı
  • Troia58 T kullanıcısına yanıt
    Yoo bazilari da acil gereksiz diyor ama ben acili begenedim. 3d denemesi var bende tyt mat onun sorularina baktim o da kaliteli ama ben yine de acili tercih ederim cunku 345 den sonra acil daha cok gelistirir diye inaniyorum belli bir temel var sonucta
  • Bir up. 345'in yanına 3d mi alınmalı yoksa acil mi?
  • Bence teker teker götürmek daha mantıklı
  • Kitapçıya gidiyorum arkadaşlar ne diyorsunuz?
  • Hocam ben 345 i bitirdim bilgi sarmal ve acille devam ediyorum bir konu bitmeden diğerine geçmiyorum bütün soru bankalarından o konuyu temizliyorum temelim var diyorsun 345 le acili götürmen mantıklı olur he zorlanabilirsin biraz ama bence acil daha mantıklı
  • Ben 345 orjinaller + 3d öneririm. Zamanın kalırsa acili de eklersin
  • 3D iyi olabilir hocam. Ben 345 + Aydın yayınları çözüyorum. Aynı zamanda problemler konusunda yine Aydın yayınları aldım onu kullanıyorum öneririm çok kaliteli sorular var.
  • Troia58 T kullanıcısına yanıt
    acil gayet güzel ve dengeli bir kitap. soruların hiçbiri işlem ağırlıklı değil, mantıklı düşünmen lazım hep, sınav ayarında yani, abartılı soru görmedim şimdiye kadar, çok beğendim ben öneririm. alınca ilk başlarda zor geliyor ama sonra alışıyorsun. sorunun çözümüne bakınca aa zor değilmiş diyorum hep çünkü sorular cidden güzel. bahsettiğim ayt kitabı bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 29 Ekim 2019; 15:38:29 >
  • Ne aldın?
  • Ben de acilciyim
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Çözüm 3d aldım. Acili alıp da çözememekten çekindim biraz. Matematiğim üst düzey sayılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.