Niye Böyle? |
TYT MATIN AYT MATTAN AÇIK ARA ZOR OLMASI
-
-
çünkü ayt gibi tam olarak bilgi ölçmüyor ve verilen süre çok daha az
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artık değil
-
+30 dakikaya güvenmeyin birçok insanda her türlü yaparım kafası var ama 2021 sınavına girmiş birisi olarak 20. sorudan sonra yaklaşık 20 30 dk soru işaretleyemedim kendimize bir şey katmazsak tek değişen 50 60 dk soru işaretleyememek olacak.
-
O sende öyle olmuş.
2021 ayt mat tyt mata elini öptürür ayt genellikle daha zordur ama süre sıkıntısı yok
-
2021 ayt matematik o kadar da zor değil, piyasadaki ayt denemeleri genelde daha zor oluyor
piyasa denemeleri o sınavdan sonra zor olmuştur muhtemelen sınavdan önce 2021 ayt nin seviyesine yaklaşan piyasa denemesi sayısı çok azdı.O kadar da zor değil derken bariz bir şekilde en zor ayt matematik sınavıydı.eğer sınava girmediysen 12 misin mezun musun bilmiyorum da şu sınava girmeyenlerin o anı yaşamayanların sınava çok da zor değil yeaa demesine bayılıyorum
-
en zor olması çok zor olduğu anlamına gelmiyor, sınavda herkesin yapabileceği türde sorular da var eleyici sorular da.
Sürenin arttırılmasını iyi bir şey olarak görmeyin gençler ÖSYM bu. İki tane paragraf gibi tyt matematik sorusu sorar 1 saat sorunun içinden çıkamazsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine aynı cevabı verelim
Kişiden kişiye değişir
Tyt baştan yüksek net yapan için ayt zor
Çünkü konu anlatımı lazım (türev integral bilerek doğan insan varsa bilmiyorum)
Tyt ise daha az konu anlatımı
Geo azıcık, biraz da belli konular
İkisi de zor değil biri için kötüysen çok pratik yaparsan kurtarırsın kendini öbüründe çok pratik yaparsan kral olursun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kanka 2020 bile daha zor
Girip de bunu diyorsan en kötü 30-35 yapmış olmalısın girmeden diyorsan konuşmamalısın
Haha zor değilmiş kaç net yaptın da söylüyorsun bunu?
tyt mat için her gün deneme çözüyorum. orijinal, yayın denizi vs. 60 70 dkda 35 soru işaretleyemiyorum. Kafayı yemek üzereyim artık. 1.5 senedir çok fazla vakit verdim ama hala niye olmuyor bilmiyorum
-
öyle bir şey demiyorum 12. sınıfım ama 30 üstü yaptım çözdüğümde. orijinal ve 3dnin denemeleri çok daha zor
önemli değil sonuçta süre artırıldı sen ayt matematiğe odaklan 35 üstü yapmaya çalış
deneme tarzında çözmedim tek tek bakarak çözdüm ve çözemediğim 2 3 soru oldu sadece
Daha zor dediklerinde 35+ görmüştüm kaç defa ve sınav onlardan daha zordu ki sınavı ekstra zor yapan da zaten sınav anı veriler de bunu gösteriyor yök atlası incelediğinde :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
+30 dakikaya güvenmeyin birçok insanda her türlü yaparım kafası var ama 2021 sınavına girmiş birisi olarak 20. sorudan sonra yaklaşık 20 30 dk soru işaretleyemedim kendimize bir şey katmazsak tek değişen 50 60 dk soru işaretleyememek olacak. |
Benzer içerikler
- ayt matematiğe ne zaman başlanmalı
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
- psikolojik karın guruldaması
- tıp okumak zor mu
- ankara - kırıkkale dolmuş durakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X