Şimdi Ara

TYT TÜRKÇE 8 NET TYT MAT 30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk senemde tyt mat 31 4 geldi türkçe ise 10 9
    geldi sizce ne yapmalıyım türkçe için ikinci senemde ise tyt mat 26 4 tyt türkçe 22 12 geçen 1 yıllık süre zarfında malesef üstüne koymadım malesef türkçe için hergun paragraf çözme işi ve dil bilgisi bende 0 idi
    bunlara göre ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eksiğini belirlemişsin zaten. geriye üzerine gitmek kalmış. neyin tavsiyesini istiyorsun anlamadım?

• Kitap , youtube kanalı , deneme vs. Sence garip bir tavsiye mi

• Türkçeden böyle bir net yapmak nasıl bir kafanın sonucu merak ettim.

• aslında doğrudan öyle değil süre konusunda problem yaşadım ve türkçeyı sona bırakmıstım
  • kürt müsün ya da başka uluslardan mı geldin hocam

ırkçılık anlamında anlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 8 Eylül 2019; 15:38:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim meseleyi üstte belirtmişim türküm tabi ama böyle bir uslup yakışana...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lys mat da 40 net
    8 yıl önce açıldı
    10 Günde Tyt Mat
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bol deneme çöz türkçeyle başla sınava. Öznur Hoca dil bilgisinde iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkngms11

Kitap , youtube kanalı , deneme vs. Sence garip bir tavsiye mi
    dil bilgisi:

hangisinden anlıyorsan o kanalın dil bilgisini izle. izlemek istemiyorsan limit yayınlarının tyt türkçe el kitabını kullan. ardından bilgi sarmal yayınlarının sadece dil bilgisi konusuna özgü çıkarttığı bir soru bankası var, onu al ve çöz. o kitap bittikten sonra bölüm denemelerinde kendini sına. 2. bir soru bankasına ihtiyaç yok.

paragraf:

okuduğunu anlama. ne önerisi verebilirim bilemiyorum. lider plus yayınlarının veya okyanus yayınlarının paragraf soru bankasını çöz. 1 tanesini çözmen yeterli. bittikten sonra zaten bölüm denemelerinde 25'e yakın paragraf sorusu olduğu için bölüm denemeleriyle işi götür. paragraf taktikleri videosu falan izleme.

tyt türkçe:

video izlemeni önermem. limit yayınlarının tyt türkçe el kitabını satın al, oradan çalış. ardından bilgi sarmal yayınlarının tyt türkçe soru bankasını bitir. başka kaynağa gerek yok. bölüm denemeleriyle işi götür.

• Benimde türkçem 24 ve matematiğim 36 net gelmişti dil bilgisine çalışacam ve her gün 20 soru paragraf çözmeyi planlıyorum umarım türkçem 32,33 net civari gelir

• Teşekürler gerçekten evet okuduğunu anlama olayı haklisin lise giriş sınavında türkçe fuldu fakat son zamanlarda ( son 2 3yil)odaklanama problemi değil de sıkılma ve erteleme işin işine girince hoş olmuyor tabiki bunlarda benim elimde ama bu sefer affetmicem başarıcam tekrardan saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkngms11 -- 8 Eylül 2019; 18:32:32 >
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    2 .seneniz mi olucak bu arada kaç k sayısal

• hocam konuşmayı ve okuma yazmayı kaç yaşında öğrendin
  • Neye gore boyle bir cevap gercekten anlamsiz ve alakasiz bir yorum turkcem çok iyi değil ama sınavda kötü gelmesi doğrudan turkce bilgim ile alakalı değil türkçeyi sona bırakmam ve süreyi 15 dakika daha erken hesaplayıp acele etmem ben konuşmayı çoktan öğrendim ama sen güzel konuşmayı hala öğrenememişsin .

• Hocam ben 5 yaşında konuşmaya başlamışım yani türkçemin kötü olmasına şaşmamam lazım

• frkngms11 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sinirlenmeyin burada troller kaynıyor takmayın kafanıza

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C92BB3303

dil bilgisi:

hangisinden anlıyorsan o kanalın dil bilgisini izle. izlemek istemiyorsan limit yayınlarının tyt türkçe el kitabını kullan. ardından bilgi sarmal yayınlarının sadece dil bilgisi konusuna özgü çıkarttığı bir soru bankası var, onu al ve çöz. o kitap bittikten sonra bölüm denemelerinde kendini sına. 2. bir soru bankasına ihtiyaç yok.

paragraf:

okuduğunu anlama. ne önerisi verebilirim bilemiyorum. lider plus yayınlarının veya okyanus yayınlarının paragraf soru bankasını çöz. 1 tanesini çözmen yeterli. bittikten sonra zaten bölüm denemelerinde 25'e yakın paragraf sorusu olduğu için bölüm denemeleriyle işi götür. paragraf taktikleri videosu falan izleme.

tyt türkçe:

video izlemeni önermem. limit yayınlarının tyt türkçe el kitabını satın al, oradan çalış. ardından bilgi sarmal yayınlarının tyt türkçe soru bankasını bitir. başka kaynağa gerek yok. bölüm denemeleriyle işi götür.

Alıntıları Göster
    Hocam ben Türkçeyi fullemek istiyorum, şu an 27-28 net yapıyorum. Çözüm 3d'yi bitirdikten sonra bir tane de dil bilgisi kitabı bitireceğim, en kötü olduğum alan dilbilgisi. Sonrasında denemelerle gitmem yeterli olur mu yoksa limit ya da bilgi sarmal türkçe sb alayım mı? (El kitabım var)

• Wilter kullanıcısına yanıt
    denemelerle gitmeniz yeterli olur. deneme harici izleyeceğiniz tüm yollar sizi zarara sokar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.